Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobilita

Zpět na článek

Tesla v Brně otevírá svou druhou českou pobočku. Chybět nebude ani servis

60 komentářů

Lenka Čížková
Čerstvé novinky ze světa Tesly na https😐/elenka.cz/ ELEGANTNÍ CESTA EKOŘIDIČEK - projekt magazínu Žena v autě.cz⚡️🚗
apoho
Romale, vylez!
Neschovávej se pod sukní nějaké poběhlice 😒] 😒]
Zetti
Najit normalni babu je dneska prusvih, nevedel sem ze sou i ekobaby. Muzes mi rict jaky maji pohlavi?
amerlock
eLenka je pouze Horky Rom v tranzici 😄
Zetti
Aha...to by mi zajimalo kam si strka tampon. Tedy snad to ani vedet nechci
Arese
Kdyby jen tampon... 😒]
Anonym
https😐/www.autoforum.cz/…et-stareho-auta/

Ty Ska a Xka nějak nikdo nekupuje, Hammuno 😄
amerlock
a na co? Přece součástí elektromasírky je, že na EV se nemá co pokazit 😒] 😒]
Lenka Čížková
Bude tam skladem i Tesla merch? Chtěla bych si koupit hezký tričko.
ericn
Servis = chrám svědků Elonových, konečně si mají dávat kde ta tvá kafíčka a meditovat o technologické nadvládě, než jim to polorozpadlý počítač na kolech dají dohromady 😒]
Tiborek
Nepřišlo mi, že by se ty auta nějak sypaly.
ericn
Spíš narážka na doby minulé, sem tam upadlo kolo, volant, střecha a tak 😉 I když pořád se k zákazníků chová spíš jako Startup než seriózní automobilka. Tesla je závislá na vrtoších svého majitele... :no:
Corkybell
A odkiaľ čerpáš svoj pohľad na vec? Realná skúsenosť, alebo jedna babička povedala?Americké J.D Power tvrdia uplne niečo iné.Celkovo rozbíjajú názor ev fanúšikov,že ich vozidlá sú menej problematické.

https😐/www.jdpower.com/…uality-study-iqs

Proponents of battery electric vehicles (BEVs) often state these vehicles should be less problematic and require fewer repairs than gas-powered vehicles since they have fewer parts and systems. However, newly incorporated repair data shows BEVs, as well as plug-in hybrid electric vehicles (PHEVs), require more repairs than gas-powered vehicles in all repair categories. “Owners of cutting edge, tech-filled BEVs and PHEVs are e😜eriencing problems that are of a severity level high enough for them to take their new vehicle into the dealership at a rate three times higher than that of gas-powered vehicle owners,” Hanley said.

Gas- and diesel-powered vehicles average 180 PP100 this year, while BEVs are 86 points higher at 266 PP100. While there are no notable improvements in BEV quality this year, the gap between Tesla’s BEV quality and that of traditional OEMs’ BEV quality has closed, with both at 266 PP100. In the past, Tesla has performed better, but that is not the case this year and the removal of traditional feature controls, such as turn signals and wiper stalks, has not been well received by Tesla customers.
Anonym
Mokrous
Ten zázrak uvaří brzdy, motory i baterku úplně pokaždý do cca 2 minut na okruhu.
Někde na průsmyku to uvaříš taky, když bude volná cesta a na Autobahnu neuvaříš brzdy, ale motory a baterku.
Zase jen na oblbování ovcí zrychlením ze semaforu.
Lenka Čížková
Bude tam v nabidce latte z mandlového mléka, nevíš?
Anonym
Myslíte třeba Horkého Roma nebo elektro Tatíka?
pradeda777
i do druhého největšího českého města. ...? Hmm...já dodnes myslel, že Brno je největší moravské město, ne druhé největší české..... 😲 Druhé největší české město je snad Plzeň, ne? 😲
Ozzman
Brno je město ?
Anonym
Narodil jsem se a vyrostl asi 20 metrů od bývalé zemské hranice (ano, na té moravské straně). Nikdy v životě jsem nepochopil a nepochopím toto vaše nesmyslné špičkování. Ani jako sranda to není nic moc.
Ozzman
Tak jdem rýpat do Škodovky, to máš rád ne ? 😁 To je uplně stejně hloupé
Anonym
To by bylo simply clever. Jdeme na to!
Ozzman
Když mě tak nevadí 😁 Jen když z ní někdo dělá to, co neni, jinak to nejsou špatný auta 😊
ericn
Souhlas, nic není dokonalé a i u Škodovky je do čeho rýpat, ale auta dělá lepší jak tenhle startup 😉
pradeda777
Klídek, Pražáci jsou namachrovaní šulini....to se ví na Moravě už móóóc dlouho.... 😒]
Arese
Jo, a proto do té nenáviděné Prahy ve velkém migrují za dobře placenou prací... 😒]
kesumb
vis kde jsou prazaci v patek? Na d1 na ceste domu :-!
ericn
Co že je město? 😒]
Ozzman
U nás se říká Br co ? 😁
pradeda777
Kde je to u nás, hňupe? 😒]
Ozzman
V Prahé a okolí 😁
rohYpnol
Naštěstí k0k0ty e😜ortujeme do Prahy. Bohužel, z té Prahy pak často vládnou i nám na Moravě...
Ozzman
Tím narážíš na mě ? Já jsem se narodil u Prahy a jsem tu celý život 😉 Já za tvuj po**j život nemužu, to muže FYJALA a BRUSEL 😁 Už sis to dostudoval ?
rohYpnol
Tím narážím na to, že největší Pražáci jsou bývalí Moraváci. A jsme rádi, že nezůstali zde 😒]
Ozzman
No, tak Brnenska klika ODS je celkem legendarni, ty jste si mohli nechat 😉
ericn
Jo to sedí 😉
kesumb
bohuzel je to presne naopak
twistedTSD
Na blbé pražácké kecy naštěstí stačí reagovat jedním slovem: Hřib. :-!
ericn
Taky moravák 😒] Holt ve Zlíně takový provoz není aby tomu rozuměl, ale ničí ho v Praze jak se dá :no:
pradeda777
Hřib je how.no Moravák....je to poturčenec , tvl.... 😒]
Ozzman
Touché 😒]
Anonym
Vždy se ozve první nějaký rádoby Pražák... Promiň, já se tvému vtipu směju. Plakát nemá cenu...
Renoo
Nu, Tesla patří mezi EV, u kterých bych zvažoval koupi. Bohužel jí do karet nehraje nedostatek Superchargerů, což je jedním z hlavních taháků Tesly. Nejbližší je hodinu daleko a ještě k tomu jen 150 kW.
Nicméně nečekal jsem pobočku ve velkovesnici tak brzy.
Anonym
Myslíš, že na Superchargeru nabiješ rychleji, než u Kaflandu? Ne. Zkoušeli jsme. Supercharger nejdražší a v lepším případě plus minus stejně rychlý (nebo pomalý, vyber si). Ano, právě v Brně jsme to zkoušeli.
KANKUNEN
Ty už máš z HR značný mindrák, že. Dobře si tě vodí a ty skvěle funguješ. Pusť nám zase nějaké video z Priusem, jak jedeš po tom parkovišti, to byla zábava.
Al Po
tady nejde ani o odpor lidí k EV jako spíš k lidem, kteří tady svými diskusními výlevy tomu škodí v čele s HR.
A je to tady jenom takové beztrestné pošťuchování se 2 táborů

Nespíš věci moc prožívat 😄
Renoo
No samozřejmě jste zkoušeli. Kaufland prostě se svými 50 kW nabije stejně jako 150 kW Supecharger.
Ozzman
Není to tak ,že ten supercharger to pustí jen na prvních pár minut na plno a pak výkon snižuje ?
Dalibor Zacios
To záleží hlavně na autu, kolik si do sebe nechá pustit. Mou Teslu s LFP je schopen ještě v 85% ládovat 80kW a v 95% tam jde 55kW (maximum mám cca 140kW, baterka má kapacitu 55kWh).

Pokud je auto s maximálním dobíjecím výkonem 40-50kW, tak je samozřejmě asi jedno, jestli se to nabíjí na 50kW nabíječce nebo superchargeru.
Renoo
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
KANKUNEN
ale ono se celkem obrátilo. Ta nenávist odpůrců přešla v ubohost. A obzvlášť chudáci jsou ti, co už v autě tu baterku mají.
Ozzman
Ty nemáš v autě baterku ? 😁 Jak startuješ ?
KANKUNEN
Mám manuál, točím klikou. :-!
Ozzman
Srdcař ! 😁
Anonym
Houby srdcař. Klikař prostě je to.
rohYpnol
Taky mám manuál, ale řadím 😒]
Anonym
Prvním dvěma větám rozumím a souhlasím. Problém mám s tou 3. větou. Četl jsem už asi 7x ale pořád neumím porozumět, co jsi vlastně chtěl sdělit.
twistedTSD
Nebylo by nenávisti, kdyby nebylo škodolibé a fanatické snahy odstranit všechny alternativy ze strany lidí jako Doník. 😄
rohYpnol
Tesla prodejní místa nepotřebuje. A Brno nepotřebuje Teslu :-!
Arese