Novinky
Roman Horký
který nepochopil přínos chat gpt v autě vysvětlit, co přehlížím? Co důležitého můžu s chat gpt řešit za jízdy autem a nebo na parkovišti a proč je to lepší než chat gpt v mobilu?
Ptát se chat gpt na aktuální stavové informace o systémech auta je na palici. Na to jsou kontrolky. Nakonec možná zruší i tachometr a "Mohl bys mi chat gpt prosím sdělit, jak rychle teď jedu?" Chce se mi zvracet.
Ještě mě napadlo, ubrzdím to pane Lorenc?
Ptát se chat gpt na aktuální stavové informace o systémech auta je na palici. Na to jsou kontrolky. Nakonec možná zruší i tachometr a "Mohl bys mi chat gpt prosím sdělit, jak rychle teď jedu?" Chce se mi zvracet.
Ještě mě napadlo, ubrzdím to pane Lorenc?
Mokrous
No někdy člověk neví co je horší, jestli poslouchat ženskou nebo AI... :D
kesumb
jde hlavne po hlave do***e. A4/q5 je 10 let stary a v pripade q5 v porovnani s bmw a mb nejdrazsi. Q7 tahne na 10 rok, po a8 nestekne pes a a6 pokud to obcas nekomu objednaj s v6 nezachrani. A nejak tusim ze q6 prodeje na uroven bmw nevytahne
Al Po
Ono to spíš dopadne tak, že eurohujeři za nějakou chvili nařídí do všech aut povinně instalovat AI a všichni si za to připlatí, kdo si bude kupovat nové auto. Stejně jako dnes se cpou povinně různé špionážní a řízení komplikující asistenti
Buffalo007
"Značka z Ingolstadtu však dodává, že konverzaci s pokročilou AI umožní i ve starších modelech."
O co, že to nabídnou formou předplatného?
V nových modelech to bude stejné. Možná to bude chvíli po koupi zdarma.
O co, že to nabídnou formou předplatného?
V nových modelech to bude stejné. Možná to bude chvíli po koupi zdarma.
Dospělí požádali CHAT GPT, aby dětem řekl pohádku o dinosaurech.