Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Obytnou dodávku pořídíte od 200 tisíc. Podívejte se, jak může vypadat

6 komentářů

Barry Lyndon
A) kupte tu nejlevnější dieselovou jebku, na jakou narazíte
B) předělejte ji na obytnou dodávku
C) jezděte s tím verglem co nejvíce můžete
D) všichni, kolem kterých projedete a nebo pojedou za vámi (pokud váš dieselový vergl stojí za to, tak stačí vás jen potkat v protisměru), vás budou zaručeně "milovat" :*) :*) :*) :yes: :yes: :yes:
vencelín
Sam mam jen starsi auta. Vybiral jsem MPV (jednak i z duvodu moznosti spat v aute). Pri vyberu jsem se trochu i rozhlizel prave i po mensich dodavkach (expert, scudo, jumpy) a vzdy byly pri stejne ci (jeste vyssi) cene v horsim stavu nez ta MPV.. Proto pisi ze mi to moc smysl nedava.
Zetti
Nevim, ze ma nekdo porad, ze co je stary je spatny. Mozny neni uplne ekologicky, ale pri spravne udrzbe vydrzi casto dele nez ty kelimky co se vyrabi dneska. Atmosfericky motory, minimum elektroniky, kdyby mi kemping bral, klidne prestavim nejaky oldtimer radsi nez novy. Tedy jestli ho nebude skoda
Mikesus
Rubrika "kup si vrak".
Hektor127
No ty budeš hodně,, přející,, člověk... Každé pokud vím auto musí mít platnou STK,tak co meleš o lidech,navíc když si to chce někdo předělat na obytnou dodávku,tak do toho vrazí nemálo peněz,nebude riskovat že se mu to za prvním rohem vysype. Ty musíš být hodně ubližený, závistivý a nepřející 🧠👎
vencelín
Nevim, zda je ucelne vrazet 100 000 (ci vyssi desetitisice) za vestavbu do stare dodavky, ktera se kazdou chvilku muze rozpadnout. Ale pokud chce nekdy vyhodit prachy oknem, tak hura do toho.