Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Videotest nového Renaultu Scenic od Martina Vaculíka. Bude z něj odvařený?

26 komentářů

Nebo Nebo
On je nadšenec do elektrických aut? To je škoda... baví mě se na něj koukat, jak mluví o normálních autech s normálními motory.
Horký Rom
Nejlepší rozhovor Martina Vaculíka s parádním hostem: https😐/www.youtube.com/watch?… :yes:
Arese
Co je na elektrofanatikovi "parádního"? 😒] :no:
Horký Rom
Česká klasika: projevíš jiný názor, než je žádaný, a hned tě někdo urazí, poníží nebo zesměšní.
Češi většinou nejsou schopni dialogu, placení dezinformátoři zvlášť.
Anyway ~ neodpovídej mi ani z jiného účtu.
Arese
Jaký "jiný účet" máš na mysli? Nikdy jsem tady jiný, než že kterého dlouhá léta píšu, neměl! 😒]
Radovan Pastucha
na hamunu sa nereaguje :yes:
Jean Reno
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mikesus
Říká někdo, kdo ani hamunu nezažil. Nebo že by na jiném účtu?
Mikesus
Double
Radovan Pastucha
ucet mam zalozeny nedavno, ale diskusie sledujem uz od cias pred hamunou a jeho viac ci nenej komickych naslednych klonov a ver mi ze mam o jeho vyvoji celkom dobry prehlad
Mikesus
No. Ten přehled moc nebude, když napíšeš něco takového. Hamuna měl svůj "styl" a hlavně i "nejlepsi" auto, které tihle údajní hamunové mají úplně jiné ( oboje )
Radovan Pastucha
ano hamuna mal svoj styl, hlavne ked tu predviedol plnotucne diskusne harakiri v priamom prenose. rozhodol sa vratit ako tlupa multinickovych trollov a vysledok vidime vsetci. ako si napisal,hamuna mal styl a drzi sa ho :yes: tvoj nazor ti neberien.
Jarouš 76
Fanatika ať už elektro, nebo antielektro poznáte tak, že jen a pouze chválí, nebo jen a pouze haní, pan Vaculík jako jeden z mála je schopný po testu auta ať ho pohání cokoli, zhodnotit objektivně klady i zápory a ty solidně odprezentovat, narozdíl od třeba Autofora kde se dovíte jen a pouze ze 101% že elektromobily jsou k ničemu, nepoužitelné, nebezpečné a už vlastně končí !!! to je Fanatismus v kristalicky čisté formě...
rád jsem poradil.. není zač... 😉😁😆
dodo24
Tento pohlad na život arese nikdy nezíska. On sa cez propagandu naučil nenávidieť a nechystá sa to meniť. Fanatizmus v oboch táboroch je zlý.
Ham.
Trochu bombastický název pro krátké představení auta, ve kterém jsem se nic nedozvěděl vyjma informace, že DC nabíjení je zoufalost.
ericn
To bude asi tím, že celé to auto je zoufalost. Z původně praktického Scenicu nezbylo nic… jen logo stejné automobilky :no:
3_diamanty
A aj to logo je uz akesi divne ...
Futurista
Tři loga Renaultu na kapotě by byla hned lepší, viď. I s celym autem, to by byl král segmentu. 😁
Markus1
Ako je to s tym geckom….sedel si uz v nom?
Renoo
DC evidentně nehonili na výkonu z důvodu toho, že se změřili na zákazníka s možností nabíjet doma nebo v práci. Ona ta baterie je docela velká a alespoň netrpí tím, jak se jednotliví výrobci předhánějí s rychlostí nabíjení. Osobně mám ve vzdálenosti jeden a půl hodiny od místa bydliště maximální výkon na nabíječkách 150 kW a když jsem jel kolem, tak byly plné nemluvě pak o ceně za kW, která tak leda nase re.
Ham.
I ten největší motač kolem komína, který většinou nabíjí doma, potřebuje jednou za uherák vyrazit na delší trasu a pak potřebuje rychlonabíjení (které baterce jednou za čas nijak neuškodí), 65 kW to je pravěk EV.
Renoo
A co takhle třeba koukat i po jiných testech, co? Nabíjecí křivka totiž vypadá snad ve všech testech Scenic úplně jinak, resp zásadně lépe, než co nám předvedl pan Vaculík.
Jano- Korňa
- mne sa to auto celkom páči - dizajnovo aj funkčné. Akurát je pre mňa pridrahé, ..... Možno za 5 rokov keď bude k dispozícii ako mladá jazdenka, tak si ho pôjdem pozrieť.
- keďže by som ho prevažne nabíjal doma (zo slnka) , tak ma ta rýchlosť nabíjania netrápi.
Renoo
Cena poletí dolů závratně, protože nadšenci do EV mají prachy a tak je rádi rozhazují za předražený auta a pak vykládají, jak platí málo za paliva 😄 V tomto případě je to kombinace dvojtého zla a to EV + Rencek, takže cena za 5 let bude méně jak půl mega. Příkladem může být menší Megane, který na Mobile stojí 24 000 euro a to má 3 roky a jen 48k km a to je ten se silnějším motorem.

https😐/suchen.mobile.de/…uge/details.html?…
Jano- Korňa
- mne sa to auto celkom páči - dizajnovo aj funkčné. Akurát je pre mňa pridrahé, ..... Možno za 5 rokov keď bude k dispozícii ako mladá jazdenka, tak si ho pôjdem pozrieť.
- keďže by som ho prevažne nabíjal doma (zo slnka) , tak ma ta rýchlosť nabíjania netrápi.
rohYpnol
Upřímně nezávidím prodejcům Renaultu.
Hledat zákazníka pro EV je jak hledat v rybníce zlatou rybku. A naopak vysvětlit zákazníkovi nabídku Renaultu? V podstatě nereálné. Jeden nesmysl vedle druhého, všechno vypadá podobně... Tady doslova nevhodné použití názvu, který ještě před pár lety skutečně něco znamenal. Z původních hodnot modelu dnes nezbylo prakticky nic...
Zákaznící to ale Renaultu vrátí, o tom nepochybuji.