Ekonomika
EV hejtovací letka - nástup!
Údajný Petr Topper začíná :yes:
Údajný Petr Topper začíná :yes:
Pravda boli .. a este ani prvy nie si... blby den mas no
EV agitátoři už jsou na místě :yes:
Zpýváme jednohlasně
Vpřed směle soudruzi spějme,
roznítil boj sílu v nás,
elektrickou cestou se dejme,
v boj za ni půjdeme v ráz.
Nepřítel nás v poutech svíral,
fosil dlouho též trápil nás,
kdož by se vzpomínkou týral,
odplaty nám přišel čas.
Zpýváme jednohlasně
Vpřed směle soudruzi spějme,
roznítil boj sílu v nás,
elektrickou cestou se dejme,
v boj za ni půjdeme v ráz.
Nepřítel nás v poutech svíral,
fosil dlouho též trápil nás,
kdož by se vzpomínkou týral,
odplaty nám přišel čas.
Lenka Čížková
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
první na světě, aneb když neumím vyrobit kvalitní spalovák, tak pošlu na trh jednodušší EV a budu se snažit vypálit tím rybník zavedeným značkám.
Na druhou strnau, at si tam Čína dělá co chce, to je jejich věc.
Na druhou strnau, at si tam Čína dělá co chce, to je jejich věc.
Podpora EV =podpora čínských soudruhů a likvidace evropského autoprůmyslu.
Chcete to? Já rozhodně ne :-!
Chcete to? Já rozhodně ne :-!
proto by Evropa měla vytáhnout hlavu z ***í akcionářů a začít dělat konkurenceschopná EV.
Nikoliv, měla by přestat házet všemožné klacky pod nohy evropským automobilkám, aby mohly vyrábět auta, o která jejich zákazníci skutečně stojí!
P.S. Smrt zločinnému EU elektrofašismu!
P.S. Smrt zločinnému EU elektrofašismu!
většina zákazníků vůbec netuší na co jejich auto jezdí, resp. je jim to jedno. Většina lidí ani netuší, jestli to má pohon přední nebo zadní nápravy.
Takže je pak otázka, co lidi vlastně chtějí? Cenově přijatelné přesunovadlo s nízkými provozními náklady s přijatelným výkonem. A to plní už i EV.
Takže je pak otázka, co lidi vlastně chtějí? Cenově přijatelné přesunovadlo s nízkými provozními náklady s přijatelným výkonem. A to plní už i EV.
"A to plní už i EV"
😒] 😒] 😒] 😒] 😒] 😒]
Vtip týdne :yes:
ZLATÝ VENTILEK :yes: :yes: :yes:
😒] 😒] 😒] 😒] 😒] 😒]
Vtip týdne :yes:
ZLATÝ VENTILEK :yes: :yes: :yes:
EV mobilita není řešením, je to nějaká alternativa pro určitě skupiny a pro určité segmenty.
EU si chce zabít vlastní průmysl. Leyenová je dokonale blbá spolu s celým jejím ansámblem.
Já proti tomu budu vždycky vystupovat. :-!
EU si chce zabít vlastní průmysl. Leyenová je dokonale blbá spolu s celým jejím ansámblem.
Já proti tomu budu vždycky vystupovat. :-!
to je divný, bych spíše řekl, že tu pod každým EV článkem nastupuješ.
Citovat zosadeneho sefa automobilky kvoli mizernemu pristupu k BEV, ktory prekvapivo kritizuje BEV, priceless 😁 Takze hned ako prekrocia BEV 30% podiel na trhu prides takto do kazdej diskusie a budes tu tapetovat aky si bol hlupy, ked si tu naivne roky pisal tieto hluposti o BEV? 😄
V Cine, tom najvacsom automobilovom trhu sveta uz dosiahli 30%, takze predpokladam ze na cinskych forach si uz stichol, alebo ako spravny troll tam vypisujes 40%? 😁
Pripominas mi tych trollov co tu roky vypisovali o krachu Tesly, nejako stichli ked mala Tesla najpredavanejsie auto sveta :-! Ak vam staci iba 30% podiel na trhu, tak to mame od vas pokoj za par rokov :yes:
V Cine, tom najvacsom automobilovom trhu sveta uz dosiahli 30%, takze predpokladam ze na cinskych forach si uz stichol, alebo ako spravny troll tam vypisujes 40%? 😁
Pripominas mi tych trollov co tu roky vypisovali o krachu Tesly, nejako stichli ked mala Tesla najpredavanejsie auto sveta :-! Ak vam staci iba 30% podiel na trhu, tak to mame od vas pokoj za par rokov :yes:
https😐/en.m.wikipedia.org/…orizon_oil_spill#…
Zatímco devastace krajiny těžbou vzácných kovů a lithia e nevratná.
A co je tedy baterie? Jen kovy, nic víc. Např. Lithium, hliník, kobalt, nikl, mangán...
A teď mi ukaž ty doly a ještě situaci, jak děti těží to vaše lithium, kterýho tam je pravděpodobně nejvíc 😄
https😐/m.youtube.com/watch?…
https😐/casopisargument.cz/38001
Reaguji na to, jak se na EV kydá špína, ale před spalováky se zavírají oči. Co je na EV super, tak že všem otevřeli trošku oči ohledně ekologie. Dříve to nikoho nezajímalo.
Co se týče dětí a lithia. Když už, tak to byl kobalt. A ten šel hlavně do baterií ve spotřební elektronice, nebo třeba na legování ocelí. Výrobci EV se snaží používat materiály bez vykořisťovatelské práce nezletilých, protože jsou pod dohledem veřejnosti.
Každopádně co málokdo vidí, tak to, že u EV bude plně cirkulární ekonomika. Baterie se recyklují s >96% výtěžností původního materiálu. Ukaž mi jak recirkuluješ naftu nebo benzin.
Fosil - NIE, je špinavý
Elektrina - NIE, je devastačná
Vodík - NIE, je drahý a nebezpečný
Ostávajú autá na pohon made in Flinstones...