Novinky
0
Myslím že cena ja v pohode a bude sa jej dariť..Ja osobne by som si radšej kúpil Corsu OPC ako Clio sport...Nakolko mám skúsenosti s Renaultom. Mal so Megane a bol veľmi kazivý a nespolahlivý.
0
No jo, to taky byl..ale časy se mění a Renault s ním 😉 u nového Clia bych se o spolehlivost nebál.
SpiderJ
0
Nového clia se bát nemusíš 😉 Není to stará Laguna >😒]
Cena jako vždy přepálená. Kdo se chce za stejné peníze opravdu svézt, tak si raději koupí pár let staré plnohodnotné sportovní auto s náhonem na správná kola a ne nákupní tašku, které nezvládá sama sebe.
no jasne, uz se tu zacinaj schazet chytraci s ojetyma autama a ojetyma nazorama
cena je odpovidajici cene noveho auta
cena je odpovidajici cene noveho auta
V ramci Opelu muzete mit. Opel Astra GTC ( 3dv )- chcete-li sportovnejsi vzhled 1.6 T 180 koni za 590 tis. ve verzi Sport, nebo 2.0 T 200 koni za 617 tis. Nebo podstatne praktictejsi Astra 5 dv. za podobne ceny. Verim, ze kdyz dokoupite ESP či ten adaptabilni podvozek IDS, tak zazitky jsi podobne, prakticnost upne jinde. To je prditko. Takze v ramc opelu je to predrazene.
ale zase ked vyslovene chcem mensie zihadlo, tak to nie je zle.
Celkom podarene vozitko, hlavne tie sedacky by som bral 😊
Celkom podarene vozitko, hlavne tie sedacky by som bral 😊
A jeste poznamka. Musim Opel pochvalit za super nabidku motoru , jak benzin , tak diesel. To si opravdu vybere kazdy. Jak je krasne rovnomerne odstupnovane.Viz. cenik motor.verzi.
Ale ja osobne mam focuse-u nehoz uznavam pouze 2 motory. 😄
Ale ja osobne mam focuse-u nehoz uznavam pouze 2 motory. 😄
myslim,ze tim podvozkem si nepomuzes...a hlavne - tohle auto NENI O PRAKTICNOSTI ! Pockame na prvni testy
Testy jsem už opakovaně četl, vesměs ho chválej. Akorát v AutoTipu paradoxně byli hothatch konkurenti Mini Cooper, Peugeot a Polo i přes papírově slabší motory rychlejší. V ČR má dost lidí peníze na to koupit si silnější auto ( např. nižší nebo střední třída ), ale podle mě málokdo má peníze na auto, které je jenom nablbnutí a do města moc tvrdé a nepohodlné. jiná věc je ojetina dovezená z Německa za 1/2 ceny.
měl jsem možnost svést se v 3-dv. corse a nebyl jsem moc nadšen přístrojovka povrzávala :no:, řadička se klepala :no: a to bylo auto z autosalonu a jednalo se o benzín. Svezení hezké a pohodlné ale asi bych nedal skoro 650000 za auto, ve kterém mi bude vrzat interiér, to ani moje felda nedělá
A jeste neco...srovnavas Astru, ktera uz nejakej ten patek v nabidce je a urcite ne za cenu,ktera byla na zacatku...
Keby som mal tie peniaze tak si kupim take auto. je jedno aku znacku. Teraz su aj tak vsetke tak vyrovnane ze novinari musia hladat kazdu * aby ich mohli ohodnotit ktore je lepsie. Kazdy z vas ich hodnoti a nikto sa ani neviezol podobnum autom. Nanajvys mate zhnitu feliciu ktoru reparujete ako sa da aby co to vydrzala.
tak z konkurentu bych si vybral jednoznacne Ibizu Cupra!ne kvuli tomu ze ma i celkem prijatelnou cenou!Ale hlavne ma co se tyce designu neco do sebe!Narozdil od opelu kterej de stejnym smerem jako vsichni ostatni v tomto segmentu! 😄