Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Opel Corsa OPC na českém trhu za 649.900,-Kč

20 komentářů

Myslím že cena ja v pohode a bude sa jej dariť..Ja osobne by som si radšej kúpil Corsu OPC ako Clio sport...Nakolko mám skúsenosti s Renaultom. Mal so Megane a bol veľmi kazivý a nespolahlivý.
No jo, to taky byl..ale časy se mění a Renault s ním 😉 u nového Clia bych se o spolehlivost nebál.
SpiderJ
Nového clia se bát nemusíš 😉 Není to stará Laguna >😒]
Cena jako vždy přepálená. Kdo se chce za stejné peníze opravdu svézt, tak si raději koupí pár let staré plnohodnotné sportovní auto s náhonem na správná kola a ne nákupní tašku, které nezvládá sama sebe.
no jasne, uz se tu zacinaj schazet chytraci s ojetyma autama a ojetyma nazorama

cena je odpovidajici cene noveho auta
Obdivuju, že si někdo koupí fungl nové auto a vůbec s ním nejezdí, aby se mu neojelo :yes: Jsi borec! Můžeš se mi podepsat na zadnici?
ne, ale muzu ti dat pesti 😉
Prima. Kde a kdy? Přinesu si fixku...
V ramci Opelu muzete mit. Opel Astra GTC ( 3dv )- chcete-li sportovnejsi vzhled 1.6 T 180 koni za 590 tis. ve verzi Sport, nebo 2.0 T 200 koni za 617 tis. Nebo podstatne praktictejsi Astra 5 dv. za podobne ceny. Verim, ze kdyz dokoupite ESP či ten adaptabilni podvozek IDS, tak zazitky jsi podobne, prakticnost upne jinde. To je prditko. Takze v ramc opelu je to predrazene.
ale zase ked vyslovene chcem mensie zihadlo, tak to nie je zle.
Celkom podarene vozitko, hlavne tie sedacky by som bral 😊
A jeste poznamka. Musim Opel pochvalit za super nabidku motoru , jak benzin , tak diesel. To si opravdu vybere kazdy. Jak je krasne rovnomerne odstupnovane.Viz. cenik motor.verzi.
Ale ja osobne mam focuse-u nehoz uznavam pouze 2 motory. 😄
da_b0mb
myslim,ze tim podvozkem si nepomuzes...a hlavne - tohle auto NENI O PRAKTICNOSTI ! Pockame na prvni testy
Testy jsem už opakovaně četl, vesměs ho chválej. Akorát v AutoTipu paradoxně byli hothatch konkurenti Mini Cooper, Peugeot a Polo i přes papírově slabší motory rychlejší. V ČR má dost lidí peníze na to koupit si silnější auto ( např. nižší nebo střední třída ), ale podle mě málokdo má peníze na auto, které je jenom nablbnutí a do města moc tvrdé a nepohodlné. jiná věc je ojetina dovezená z Německa za 1/2 ceny.
BIGPAPA
měl jsem možnost svést se v 3-dv. corse a nebyl jsem moc nadšen přístrojovka povrzávala :no:, řadička se klepala :no: a to bylo auto z autosalonu a jednalo se o benzín. Svezení hezké a pohodlné ale asi bych nedal skoro 650000 za auto, ve kterém mi bude vrzat interiér, to ani moje felda nedělá
da_b0mb
A jeste neco...srovnavas Astru, ktera uz nejakej ten patek v nabidce je a urcite ne za cenu,ktera byla na zacatku...
Když už chceš srovnávat s astrou tak s OPC GTC...to je tak ta samá úroveň provedení jako corsa OPC ....
konecne renault clio stoji pod 700 tis. kc
JSOU TO PEEERA! >😒]
Keby som mal tie peniaze tak si kupim take auto. je jedno aku znacku. Teraz su aj tak vsetke tak vyrovnane ze novinari musia hladat kazdu * aby ich mohli ohodnotit ktore je lepsie. Kazdy z vas ich hodnoti a nikto sa ani neviezol podobnum autom. Nanajvys mate zhnitu feliciu ktoru reparujete ako sa da aby co to vydrzala.
tak z konkurentu bych si vybral jednoznacne Ibizu Cupra!ne kvuli tomu ze ma i celkem prijatelnou cenou!Ale hlavne ma co se tyce designu neco do sebe!Narozdil od opelu kterej de stejnym smerem jako vsichni ostatni v tomto segmentu! 😄