Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

5 nejkratších tunelů v Česku: Vítěz je kratší než Škoda Fabia

8 komentářů

KANKUNEN
Projel jsem teď 5 zemí a jen v česku je v moderních tunelech 80 a ještě tam měří.
Roman Horký
@KANKUNEN Zaplať pánbůh za to. Na národ sígrů, pro které jsou veškerá pravidla jen cár papíru, je to potřeba. Akorát mám dojem, že zrovna v Liberci buď neměří a nebo tam všichni mají na pokuty. Vždycky si připadám, že ten kretén v pravém pruhu se 70 (ano, v Liberci je 70) na speedometru jsem asi já.
KANKUNEN
@Roman Horký Ty jezdíš 5
Stejsn
Vyšehradský tunel je sice hezký, ale je to strašný bottleneck. Chtělo by to vedle vyvrtat ještě jeden, vešel by se.
Radovan Krejčíř
Jsem ten největší expert na tunely, máš s tím snad nějakej problém?
3_diamanty
Teda popravde zaujimali by ma viac tie najdlhsie tunely v cz ako tie najkratsie.... ja jazdim akurat tak 3 krat rocne u nas cez tunel branisko ... za Presovom ... to ked chodime do tatier... cestou za nim su aj dalsie mensie tunely ale Branisko som vyzdvihol prave preto lebo ma dlzku 5km ( 4975m ) ... a to uz je ina paradicka ( jestli se nepletu tak je to stale aj najdlsi dialnicny tunel na slovensku )... clovek ked potom vyjde po tych par minutach z tunela ( kvoli len jednej rure je tam maximalka 80 ) na denne svetlo... tak to akoby dostal po hube... oci vtedy maju najvacsi sok...
Roman Horký
@3_diamanty Zkus tunel Blanka. Příznačně je v hlavním městě tunelářů, v Praze. A splňuje oba významy slova tunel v češtině. Prý to snad převzali i v zahraničí.
Barry Lyndon
Prý "krátkou délku"... Co psát alespoň trochu česky? Co bude příště? Lehká hmotnost? Studená teplota? :-D