Profi
kam se asi Isuzu vrtne. Což o to - technika léty prověřená - to, že ji tady někdo nezná, neznamená, že ve světě nejezdí - Znáte Monterey a Fronteru, případně Campo? Tak to byly konstrukce Isuzu..... Masérský pick-up to nebude - Navara se bát nemusí - ta ať se bojí pracovní zátěže. Z toho jí vysekává navrátivší se starší brácha, kterému šlohla jméno a odsunula ho k číselnému názvu... Mišivbuši - to je taky spíš stylovka, ale už vydrží víc... No a králem pro tvrdou práci zůstane Hilux. Není to taková masírka, zato víc vydrží....... Pak tady máme fordovic rendžra - ten spolu s jednovaječným dvojčetem od Magdy bude asi pod náporem Isuzu nejvíc.....
A pro majitele toyot - když Vám to zrychluje. nechtějte bejt v telce a zkrátka otočte klíčkem zapalování zpátky - vypne se Vám motor a auto zastaví. Jo pro ichtyly - přestane fungovat posilovač brzd a řízení - bude to chtít větší sílu... Jo a klíček nevyndavat - mohl by se vám zamknout volant. Jo a u automatů - stačí dupnout na brzdu......Ale to už je fakt jak pro dementy..... Radši fakt zavolejte 911(ne porsche) a rozlučte se s rodinou..................
A pro majitele toyot - když Vám to zrychluje. nechtějte bejt v telce a zkrátka otočte klíčkem zapalování zpátky - vypne se Vám motor a auto zastaví. Jo pro ichtyly - přestane fungovat posilovač brzd a řízení - bude to chtít větší sílu... Jo a klíček nevyndavat - mohl by se vám zamknout volant. Jo a u automatů - stačí dupnout na brzdu......Ale to už je fakt jak pro dementy..... Radši fakt zavolejte 911(ne porsche) a rozlučte se s rodinou..................
Nevím jak se to má s tím zrychlováním u Toyot, ale ohledně těch rad - jestli to najednou nečekaně zrychlí třeba před křižovatkou, tak zřejmě každý nebude mít tak rychlé postřehy a stačí málo.
Vzpomínám na řidičku, která dobržďovala před křižovatkou a omylem dupla na plyn (fakt nevím, jak se jí to povedlo) - přejela přes jeden pruh a nabourala auto v dalším, než stačila cokoli...
Jasně, ty rady třeba zabírají, ale ne vždy člověk zareaguje jak má a tuplem když se vyskytne v situacích, kdy není moc času na chyby. Nicméně, když se to takhle napíše, zní to prostě. 😄
Vzpomínám na řidičku, která dobržďovala před křižovatkou a omylem dupla na plyn (fakt nevím, jak se jí to povedlo) - přejela přes jeden pruh a nabourala auto v dalším, než stačila cokoli...
Jasně, ty rady třeba zabírají, ale ne vždy člověk zareaguje jak má a tuplem když se vyskytne v situacích, kdy není moc času na chyby. Nicméně, když se to takhle napíše, zní to prostě. 😄
určitě je to velmi zjednodušené. Narážím tím, hlavně na případy, kdy mají čas zavolat 911 a 20 vteřin vyřvávát oh my god.... nechci tím nikterak snižovat tu tragédii, kdy přitom zahynuli lidé. Ale když mají čas vytáčet číslo a pak tak dlouho křičet - tak kdo je sakra učí řídit? Přemýšlí vůbec nad svým autem? Nebo teď ten chlapík v priusu na us dálnici. Jasně v priusu je tlačítko start, takže s tím klíčkem nevím jak to funguje... Jsou případy - o nichž píšete, kdy je to zlomkem chvíle a rozbil by si ústa každý. Pak jsou ale případy, kdy by trocha rozumu v hrsti zabránila mnohem větší tragédii. Je to jako se vším - užíváme to, ale víme o tom figu... To je to, co mne na tom hlavně míchá....Taky vycházím ze subjektivní zkušenosti - kdy najezdím několik tisíc měsíčně - a nedej bože si pak možná rozbiju hubu v nějaké triviální situaci - tak to občas bývá.....
zajímací .... Isuzu vstupuje na český trh a auta se schvalovala v roce 2008 ... co dělalo Isuzu celý loňský rok ???? 😉 :no:
prej kral je jenom jeden nissan ???dobrej vtip.......kral je jenom jeden a to je toyota land cruiser 79 kamo,pak jeste toyota tacoma,hilux a taky ford f-250 diesel.sem myslel ze tyhle isuzu zkrachovaly v americe,a taky nebyly pod GM??tyhle sracky nebrat.
Toyota Land Cruiser 79 že je král? To jsi viděl někde v muzeu, nebo na vrakáči? >😒] Byl jsem na předváděčce Isuzu v Německu a tak jak jsem o tom autě skoro nic nevěděl, tak mě fakt nadchlo. Vyleze to kdejakej kopec, naloží se do toho tuna a ještě to víc než tři další tuny utáhne. Má to pěknej xicht, žere to devět nafty a je to levnější, než ty ostatní plechovky. Měli to tam taky nazdobený spoustou doplňků a zájem byl velikej.
Isuzu mi nikdy nic neříkala,jednou jsem viděl u obchodáku parkovat staré isuzu a to bylo tak všechno jinak jsem isuzu neznal,ale ted když příde na náš trh doufám že se chytne
Kdo bude králem? Uvidíme na konci roku. Máme 2 nové adepty, D-maxe, ostříleného světoběžníka a pick-upa s podivným jménem (nějak jako amaroun nebo amok nebo tak nějak... z produkce VW (jediný s dvoulitrovým motorem). >😁