Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeV novém závodě Kia bude vznikat 150.000 elektromobilů ročně. EV3 zde doplní i sedan EV4
13 komentářů
Pepa_007
No super. Jen houšť. A víc. Jen mi stále chybí důstojné BEV pro masy. Dacia Spring to není.
Prostě auto srovnatelné se spalovacím. Cenou, jízdními výkony, výbavou, prostorem. Prostě auto za 400 000-500 000 Kč. A pak těch min 100 000 nabijecich míst na sídlištích.
Prostě auto srovnatelné se spalovacím. Cenou, jízdními výkony, výbavou, prostorem. Prostě auto za 400 000-500 000 Kč. A pak těch min 100 000 nabijecich míst na sídlištích.
@Pepa_007
Benzinka taky není na každém sídlišti a nikdo s tím nemá problém. Ale chápu, každý chce parkovat před vchodem a neudělat krok navíc.
Benzinka taky není na každém sídlišti a nikdo s tím nemá problém. Ale chápu, každý chce parkovat před vchodem a neudělat krok navíc.
@Mikesus Jenže benzín/nafta mi z nádrže přes noc v -1 nevyteče, baterie se vybije (: a když bych jel cca 2x týdně, kdy by mi nádrž vystačila na měsíc, tak EV za předpokladu, že by bylo 5 až -5 stupnu celý měsíc, na jedno v měsíci nevystačí a byly by zbytečné ztráty nechat mrazem snížit kapacitu
milous
Kde to budou v zimě nabíjet ? Znám spoustu lidi co jsi koupili elektro auta ale na FIRMU údajně dostali 200 000 Kč dotace 200 000 ušetři na DPH ! Elektřinu dají do nákladů ale normální pracující si to nemůže dovolit ! Ba naopak dotace by neměli být ale daně pro podnikatele a firmy na elektro auta o 20 % vyšší !!
Sdílení komentáře
Budeš překvapen, můj mladý mimopražský příteli. Moje generace je totiž tou nejsilnější kupní silou a zároveň velmi dobře ekonomicky zorientovaná. Patřím mezi potenciální zákazníky produktů tohoto typu. Tvůj generační souputník však zůstane pozadu a ty i tobě podobní nešťastníci budete jezdit celý život na elektrických koloběžkách, nebo v tom nejlepším případě a se zvláštní dávkou štěstí využívat carsharing.
Mně to v zásadě nevadí, pokora není můj koníček 👍
ericn, kamaráde, zapomněl sis přepnout mezi účty. Nevadí 👍