Technika
Skvělý. Přijedu z práce, 20% kapacity. Dam to na domácí nabíječku s tím že ráno bude 100%. Ráno k tomu přijdu a mám 40% protože ČEZu vypadla nad ránem elektrárna a vzal si energii z mé baterky v BEV. A vydělal jsem 20Kč. Super. Jen tak dál. 😉 👍🏻 🍀
To je budoucnost, BEV jako pojízdná powerbanka. 😉
To je budoucnost, BEV jako pojízdná powerbanka. 😉
@ericn
Normalne je auto vetsinou pres 20 hodin denne zaparkovane.
Ne, taxikari fakt V2G nevyuzijou.
Auta co jezdi hodne budou nadale pouzivat jen G2V...
😀
PS Chtel jsem se te po case zeptat na ceny id.buzz. 😉
Uz zdrazil nebo je stale parita s Multivanem?
Normalne je auto vetsinou pres 20 hodin denne zaparkovane.
Ne, taxikari fakt V2G nevyuzijou.
Auta co jezdi hodne budou nadale pouzivat jen G2V...
😀
PS Chtel jsem se te po case zeptat na ceny id.buzz. 😉
Uz zdrazil nebo je stale parita s Multivanem?
@ericn
Jak jsem předpokládal. Na nic že nezmuzes a zařadil ses mezi dezoláty a "flastence". Místo argumentů jen pokus o sobni útoky. Ale tak co čekat od někoho, kdo ani neumí přepsat správně nick.
Tak si jdi dal inhalaovat smrad.
Jak jsem předpokládal. Na nic že nezmuzes a zařadil ses mezi dezoláty a "flastence". Místo argumentů jen pokus o sobni útoky. Ale tak co čekat od někoho, kdo ani neumí přepsat správně nick.
Tak si jdi dal inhalaovat smrad.
@ericn
Vic tě nenapadlo? Ještě bys mohl zkusit komolit jména. To je asi vrchol tvých argumentů
Vic tě nenapadlo? Ještě bys mohl zkusit komolit jména. To je asi vrchol tvých argumentů
Že mě to nenapadlo hned, koupit si za 800 kilo elektrické auto, a používat ho jako power banku......
@Mikesus kde vidíš ten osobní útok? Hmmm lehce ztrácíš rovnováhu koukám 😋 Poslední dobou si úplně zblbnul. Za ty léta, co sem chodím, jsem tě měl za normálního diskutéra. No mýlil jsem se…
@Nebo Nebo
Roman vi nejlip za kolik jezdim.
Zna moji spotrebu i cenu energie.
Zrejme jezdim s malym autem pres 20kWh/100km a platim pres 5Kc/kWh.
Ale staci se podivat na normovan spotreby aut (u me 16kWh/100km) a do ceniku CEZ d27D (3,62+0,53=4,16Kc/kWh).
A navic tyto dve hodnoty vynasobit.
Realny soucin 4,16Kcx16kWh=66,56Kc/100km
To bych chtel ale od EV hejteru prilis.
Misto toho si tu budou radeji cucat cisla z prstu nebo vymyslet cerne scenare o cenach energii.
Ja misto toho jezdim pod 1Kc/km dnes.
😎
PS Kdybych chtel, tak vam tu budu prorokovat, zdrazeni benzinu a nafty. Ale to byste meli vedet lip spis sami. 😀
Roman vi nejlip za kolik jezdim.
Zna moji spotrebu i cenu energie.
Zrejme jezdim s malym autem pres 20kWh/100km a platim pres 5Kc/kWh.
Ale staci se podivat na normovan spotreby aut (u me 16kWh/100km) a do ceniku CEZ d27D (3,62+0,53=4,16Kc/kWh).
A navic tyto dve hodnoty vynasobit.
Realny soucin 4,16Kcx16kWh=66,56Kc/100km
To bych chtel ale od EV hejteru prilis.
Misto toho si tu budou radeji cucat cisla z prstu nebo vymyslet cerne scenare o cenach energii.
Ja misto toho jezdim pod 1Kc/km dnes.
😎
PS Kdybych chtel, tak vam tu budu prorokovat, zdrazeni benzinu a nafty. Ale to byste meli vedet lip spis sami. 😀
@Pepa_007
Mas asi pravdu, kdyz pises v prvni osobe. 🙂
V tvem pripade by to jiste fungovalo takhle hloupe.
Mas asi pravdu, kdyz pises v prvni osobe. 🙂
V tvem pripade by to jiste fungovalo takhle hloupe.
@DonVito 😂Alespoň v mém případě, drží moje auto pohotovost k jeho okamžitému použití, protože jen tak pro mě má cenu. Na možnost používat ho jako zálohu odběru elektrické energie někomu jinému, z vysoka s.ru, nehledě na to, že ten výdělek je, řekněme, nemotivující.
Auto si kupuju proto, aby mě dělalo službu, kterou od něj chci, rozhodně ne proto, abych s ním dělal stabilizátora sítě.
Auto si kupuju proto, aby mě dělalo službu, kterou od něj chci, rozhodně ne proto, abych s ním dělal stabilizátora sítě.
@DonVito
blbost, EV a FVE prece sit zatezujou a kvuli nim se bude muset stavet 1000 temelinu jak tu ten V8lpg bez gum vypravel…
Mimochodem to neni nic novyho, lepsi fve umi v noci nabit za levnej spot, rano poslat do site, pres obed vyrabet a vecer zas prodat… To auto uz je jenom tresnicka na dortu a je otazkou jestli to ma s cenama lifepo smysl resit
blbost, EV a FVE prece sit zatezujou a kvuli nim se bude muset stavet 1000 temelinu jak tu ten V8lpg bez gum vypravel…
Mimochodem to neni nic novyho, lepsi fve umi v noci nabit za levnej spot, rano poslat do site, pres obed vyrabet a vecer zas prodat… To auto uz je jenom tresnicka na dortu a je otazkou jestli to ma s cenama lifepo smysl resit
@DonVito Asi ses koukal na ceníky, že? Ano základní cena je stejná, ale😒br />
1.) MT7 je o třídu výše MPV-E vs iD.Buzz MPV-C
2.) Základ má 2,0TDI 150k s 60L nádrží dojede cca 750km / iD.Buzz jen 300km, co ho odsuzuje jen ke krátkým vyjížďkám po ČR, viz článek níže.
3.) iD.Buzz na dálnici zrovna neexceluje, vmax 145kmh, levý pruh dálnice běžně 150kmh, budeš brzda 😄
4.) Prodej v ČR za 2024 - MT7 628ks / iD.Buzz 61ks - proč asi? Cenou to nebude, že?
Tady něco ke spotřebě iD.Buzzu😒br />
https😐/fdrive.cz/…avu-a-zpet-11776
Abych jen nehaněl, design VW byl milosrdnější k iD.Buzzu 😄
1.) MT7 je o třídu výše MPV-E vs iD.Buzz MPV-C
2.) Základ má 2,0TDI 150k s 60L nádrží dojede cca 750km / iD.Buzz jen 300km, co ho odsuzuje jen ke krátkým vyjížďkám po ČR, viz článek níže.
3.) iD.Buzz na dálnici zrovna neexceluje, vmax 145kmh, levý pruh dálnice běžně 150kmh, budeš brzda 😄
4.) Prodej v ČR za 2024 - MT7 628ks / iD.Buzz 61ks - proč asi? Cenou to nebude, že?
Tady něco ke spotřebě iD.Buzzu😒br />
https😐/fdrive.cz/…avu-a-zpet-11776
Abych jen nehaněl, design VW byl milosrdnější k iD.Buzzu 😄
Existuji lide, kteri si kupuji auto za 800k...
A ne, nejen taxikari nebo obchodaci.
Doposud do takovych aut pouze sypali penize.
S Leafem budes moct vydelavat a navic budes stabilizovat elektrickou sit.
👍
PS Hosi musite pritlacit v hejtech, protoze nejen ze budes jezdit za min nez 1Kc/km, ale jeste dal budes snizovat naklady obchodovanim s elektrinou.