Videa
Ada je zase tady
0
Dovede si někdo představit, že by takový nosič vozil za autem s benzínovým, nebo elektrovehikulním motorem?
Johnn
1
@Ada je zase tady Vždycky jsem vozil nosič a 4kola jen za autem s benzínovým motorem. Kola chi mít čistá, ne zadehtovaná od dýzlu.
zadehtovaná kola ... mohou být jen od motoru, jehož palivem je mazut.
@Ada je zase tady no a to je diesel. Víš jaký motor spaluje mazat? Vznětový. Mazut je těžší nafta a i v lodích tato dvě paliva střídají. Takze se pokoušíš zbytečně prekrucovat. Dehet je diesel a z dieselu. Každý normalni člověk si nebude ničit dehtem kola, na kterých chce pak jezdit. No a pak jsou tu prasata, který budou klidně bydlet na skládce a jejím fuk co používají.
Videotest přišel právě včas! Kdy jindy totiž řešit nákup nosiče kol, než na podzim, že?
Námět pro příště - mohli jste to spojit s testem pneuservisů, a rovnou nechat třeba testovací auto přezout na zimní.
Námět pro příště - mohli jste to spojit s testem pneuservisů, a rovnou nechat třeba testovací auto přezout na zimní.
Zarazila mě úvodní věta autora že "... nejradši vozím kola rozmontovaná uvnitř auta. ..."
Netuším jakou radost by měla přinášet rozborka kol při každé přepravě, mi přijde daleko pohodlnější vozit kola uvnitř auta plně sestavená, bez jakékoliv demontáže. Ale zas proti gustu ....
Netuším jakou radost by měla přinášet rozborka kol při každé přepravě, mi přijde daleko pohodlnější vozit kola uvnitř auta plně sestavená, bez jakékoliv demontáže. Ale zas proti gustu ....
@Othello
Souhlasím. Je pravda, že do drbajzlíků jinak než rozmontovaná kola dát nejdou (min. ještě vyndat přední kolo). Pokud vezu více kol, tak sundám pedály (ty totiž dost překáží při manipulaci s koly). Když je vezu naležatotak ještě k tomu i řidítka, ale tím to hasne. Na stojato pak samozřejmě vyndavám jen pedály.
Souhlasím. Je pravda, že do drbajzlíků jinak než rozmontovaná kola dát nejdou (min. ještě vyndat přední kolo). Pokud vezu více kol, tak sundám pedály (ty totiž dost překáží při manipulaci s koly). Když je vezu naležatotak ještě k tomu i řidítka, ale tím to hasne. Na stojato pak samozřejmě vyndavám jen pedály.