Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Seat Leon SP Vamos je v Česku za skvělou cenu. Mrkněte na náš videotest

16 komentářů

Ada je zase tady
Nic mu nechybí?

diesel? manuální převodovka? 4x4? ruční brzda?
ptr078
@Ada je zase tady Multilink
3_diamanty
Aka je vlastne buducnost seatu v horizonte nasledujucich povedzme 10 rokov? ... budu este nejake nove modely v dohladnej dobe alebo uz len dopredavaju a zvejkaju sucasne portfolio? Vie niekto fakt nieco blizsie k tomu? Pytam sa ako majitel koncernoveho auta ktory sa obzera po niecom uz novsom a seat ( arona ) mi prisla este donedavna ako jedna z moznosti ... ale pride mi totiz ze seat uz to ma momentalne zratane... to podivne ticho a nulove info o chystanych novinkach ( kedze uz zrejme ziadne ani nebudu ) je velmi podozrive
matuS
@3_diamanty prečo to považuješ za podstatné pri vybere?
rohYpnol
Pro běžného člověka příliš drahé, pro ttoho kdo tyto peníze má příliš nezajímavé... A hlavně...

Hyundai má pro běžné potřeby obdobnou nabídku o 150 tis. níž, nebo naopak za tuhle cenu nabízí už Tucosn...

Pokud odhlédnu od ceny a konkurence, pak tu máme celkem hezké auto. Jenže je tu opět ale... Není to Oktávka, která je za obdobnou cenu. A hlavně... opravdu tragický základ infotainmentu a ergonomie z Golfu 8 zůstává i nadále, což je fakt špatné. Může to fungovat sebelíp, ale skvělá ergonomie minulých generací je v troskách. A to je pro typického zákazníka fakt průšvih.

Za mě nevidím jediný důvod, proč v případě kombi nevzít i30 kombi, nebo za obdobnou cenu nemít v rodině Tucson... A prodeje mi dávají zapravdu.
Tycoon
@rohYpnol
Nevím, kde si ta čísla vzal. Srovnatelná motorizace je za srovnatelných akčních podmínek (bonus za výkup ojetého auta, bonus za úvěr) u Hyundai levnější o 70 tisíc, bez akčních podmínek o 30 tisíc.

Souhlas, že problémem je ergonomie, kterou si u předchozí generace Leona můžu jen pochvalovat (je ještě lepší než u tehdejší Octavie a Golfu).
Ozzman
Hele jako, jestli tohle drahy, tak nevim, ale mne to smysl dava, moc lepsich aut v pomeru cena a uzita hodnota neszeenes, bude par skladovek tu a tam… @Tycoon
Tycoon
@Ozzman

Neříkám, že je to drahé, to byl Rohypnolův názor.
Ozzman
Promin, uklikl jsem se v reakci, bylo to na rohypnola@Tycoon
Sevca1
@rohYpnol já ti nevím ale Tucsona za ty peníze neseženu, počítáš akce kde je i bonus za výkup auta td. Dále je to kombík😁? No a I 30 v obdobné motorizaci (výkonu) o 150 levněji nekoupím , čili? Nechoď na mne se základní motorizací 1.5 DPI a výbavou 😁
rohYpnol
@Sevca1
Skladových Tucsonů za 650 máš mraky.
Ok, pokud chceš 1.0 t-gdi, což já bych třeba nechtěl, tak máš kombi v základní výbavě od 500. Samozřejmě, že ve výbavě odpovídající Leonu Vamos by to bylo více...
Maxmilian_Von_Mondeo
@Sevca1 Tucsona si sestra za tyhle peníze teď brala. Bílou skladovku se čtyřkolkou a výbavu to má lepší než tenhle Seat. Zrovna zítra jí to jedu očíhnout. A žádné auto protiúčtem nedávala. Captivu totiž před dvěma týdny rozstřelila na hadry.
ptr078
@Maxmilian_Von_Mondeo Ale seat ma vatsi z.Priestor
Frfla
Jj skvěle. Je v to víceméně dvojče Golfu kombi Limited, co jste taky nedávno testovali. Rozhodne asi výbava. Jinak i motor a technika bude stejná. Škoda, že není automat. Jinak auto se mi moc líbí.
Tycoon
@Frfla

"Automat", pokud tak DSG můžeme nazvat, k dispozici je.
Kvalitar
@Tycoon dvojspojkova prevodovka urcite plnohodnotny automat nie je. Ale tento Seat mi je sympaticky.