Videa

Zpět na článek

Vyměň káru za elektromobil: Majitel nejhezčího favoritu recenzuje Enyaq 85x L&K

14 komentářů

Oscar_Romero
"Vyměň káru za elektromobil"
Vy jste dobrý svazáci.
W.O. PRSCLEY
@Oscar_Romero : elektrickou pětiletku splníme už za 15 let !!!!!
rohYpnol
No, mluvit na kameru moc neumí, projev nemá. To mu samozřejmě nelze vytýkat.. Ale o co horší projev, o to sympatičtější názory. Ten chap se mi prostě líbí 👍
jirik_kirij
Co se stalo, že to editor dovolil pustit ven? Silvestr a obvyklá hladina alkoholu v krvi snižující pozornost bývá obvyklá až zítra.
šofér
Je vidět, že praktická zkušenost je více, než novinářská recenze, díky za to!
V každém případě - to vytahování a motání kabelu při dobíjení ..... to je fakt, co nikdo z nás nemusí.
xxc
@šofér Ale veď nikto to nerobí, nabíjačku nechá v garáži a na kábel tam miesto je pod kufrom. Fakt z toho vidno neskúsenosť. To je ako testovať spaľovacie auto a nadávať, že kanister s benzínom lieta v kufri.
rohYpnol
@xxc

Není. Protože kanystr nepotřebuješ. Kabel potřebuješ.

A to je teprve super, když se ti tvůj kabel zasekne v nabiječce někde a nejsi schopný to odpojit... nouzově samozřejmě můžeš od auta kabel odpojit, ale nikdo nenechá vlastní kabel za 4 tisíce jen tak někde ležet a odjede...
xxc
@rohYpnol Nepotrebujem kábel, hlavne nabíjačku nepotrebujem voziť. Síce ju v aute mám, dali to k tomu ako príslušenstvo, ale je to skryté v kufri. Takže je to úplná somarina, ale ľudia tomu veria, lebo nemajú reálne skúsenosti. Reálne nič v kufri nelieta, nabíjačka sa nevozí, tá ostáva v garáži a kto ju potrebuje, skryje si ju v kufri. Proste tie autá mám, tak viem čo sa vozí a čo nie.
H357
To je to vozidlo ktere za asi 1.7 mil kc nabidne dojezd 193km pri 4C?
Bez zrychlovani, konstantni rychlost 130km/h, baterka 80-10%
xxc
@H357 Áno, a keď nabije na 60%, tak ešte menej 🙂
H357
No podle Auto Bildu byl dojezd 276km pri vyuziti 100% baterky. To je tragicke
Tomáš Uvíra
@H357 - to je jak kdybych napsal, že Golf GTI je líná ludra, bo s motorem 1.0TSI má zrychlení za 10s.
Martin Beno
Žiaľ takto to vyzerá, keď niekto robí nové veci po starom. Teda nerozumie sa produktom, ktoré používa a odmieta sa v tom poučiť/ vzdelať.

Samozrejme, že tie káble ktoré ukazoval sú na domáce nabíjanie a stačí mi tam ten jeden, čo mal naľavo 😏 ale keby to reálne vyskúša tak zistí...
buchtij
Bez zrychlení 6,6 nemůžete žít ..... to je u EV spíš na závadu, jejích výkon by měl být menší než běžný benzín ... dtto i max rychlost