Novinky
Futurista
3
@pradeda777 Je vidět, že tomu rozumíš. 😁
Přejít do diskuze
Tohle dublování jakože Policie, kdy strážníci kvůli každé ***otině stejně musí volat policisty (ty skutečné), je dobré mrhání veřejnými prostředky. Špatné parkování (což bude 80 % jejich agendy) by klidně mohl řešit neozbrojený městský zaměstnanec s oranžovými majáky a časem i nějaký autonomní robot 😁.
@sachs800 ale tlačenka evidentně je :
https😐/www.novinky.cz/…-vnitra-40508725
"Vozidla nemají dostatečnou kapacitu baterií, aby dojela tam, kam hasiči, policisté a další složky potřebují. Musí se následně delší dobu nabíjet, takže se nemohou používat do akce"
https😐/www.novinky.cz/…-vnitra-40508725
"Vozidla nemají dostatečnou kapacitu baterií, aby dojela tam, kam hasiči, policisté a další složky potřebují. Musí se následně delší dobu nabíjet, takže se nemohou používat do akce"
Mně se vůbec nelíbí, že měšťáci mají civilní auta se skrytými majáky. Strážníky má být vidět, ne aby někde skrytě špiclovali.
@3_diamanty Koupě vozů národní značky pro své ozbrojené sbory je naprosto běžná a logická. Navíc Octavie je pro policejní služby excelentní a velmi oblíbené, však taky slouží v policejních sborech celé řady států! 😊)
@pradeda777 Krásný příklad ubohého čecháčkovského brblání v hospodě u piva... O tom, co všechno a za jak náročných podmínek MP Praha vykonává za činnost nevíš zhola nic, ale samozřejmě se cítíš být odborníkem... 😊)))
Divím se, že jedním z klíčových požadavků vozů pro městskou policii nebyl bateriový pohon. Veřejná správa by měla jít přeci svých chováním příkladem! Navíc vozy městské policie tráví - alespoň doufám - většinu času ve městě a v Praze je kde dobíjet. 😁
@del42sa Tak já jsem si myslel, že záchranné složky, a policajti mají okrsek pár km. No to dneska ujede každý elektromobil několikrát.
Zkušenosti městských policistů s Třebíče ukázaly, že pro ně je elektromobil velmi výhodný.
Zkušenosti městských policistů s Třebíče ukázaly, že pro ně je elektromobil velmi výhodný.
@Stejsn Přesně! A to by mělo platit i pro republikové....ne se chovat tajně a zákeřně jako gestapo....
@del42sa Nebudou, nepoučili se. Raději budou dávat horentní sumy za opravy Octavií, které se na tento provoz absolutně nehodí.
@pradeda777 Asi tobě. 😉 Zajímalo by mne, co má společnýho nákup vozidel pro MP Praha s daňovým poplatníkem. Díky za vysvětlení.
Praha je takový stát ve státě. Pár melounu se ztratí v celkovém rozpočtu mesta x desítek mld. Kc
@Stejsn Tyhle civilní auta vybavená skrytými majáky podle zákona o obecní/městské policii vůbec nesmí do přímého výkonu služby. Pravděpodobně jsou určena jen pro rychlé přesuny vedení MP.
@pradeda777
Je to tak, pacholci mají být vidět.
A ti messti by měli spíše používat své nohy při pochuzkach než si vozit zadky v autech.
Je to tak, pacholci mají být vidět.
A ti messti by měli spíše používat své nohy při pochuzkach než si vozit zadky v autech.
@Arese do města je Ev ideální, zjisti si kolík mají průměrnou spotřebu a budeš se divit. To auto má téměř více namotano na volnoběh, dále všichni víme v jakém stavu je auto co skáče jenom po městě, spojka,dpf a td.