AutoRevue
traveldrive
@gil54
Väčšina noviniek a pokrokových riešení už bola v autách aj predtým, ale buď sa časom vyvíjala, alebo čakala na lepšie materiály a vyspelejšie technológie. Hydropneumatický podvozok Citroenu je toho dôkazom, okrem princípu činnosti nenájdeš na systémoch Traction Avantu a C6 spoločné nič.
Väčšina noviniek a pokrokových riešení už bola v autách aj predtým, ale buď sa časom vyvíjala, alebo čakala na lepšie materiály a vyspelejšie technológie. Hydropneumatický podvozok Citroenu je toho dôkazom, okrem princípu činnosti nenájdeš na systémoch Traction Avantu a C6 spoločné nič.
vencelín
@gil54
No to je argumentace jak stehno.
To můžeme napsat rovnou ze automobil je dinosaurus z doby cca 1850.
A concorde to same, I dnešní době špičkový produkt, který není hračka vymyslet, a to vznikl na přelomu 70 a 80 let.
Ten systém z C6 je piprokivy Ina dnešní dobu, tak to prostě je.
No to je argumentace jak stehno.
To můžeme napsat rovnou ze automobil je dinosaurus z doby cca 1850.
A concorde to same, I dnešní době špičkový produkt, který není hračka vymyslet, a to vznikl na přelomu 70 a 80 let.
Ten systém z C6 je piprokivy Ina dnešní dobu, tak to prostě je.
Arese
Krásný? To je odvážné tvrzení! Já bych ho označil spíš za neortodoxní, osobitý a zajímavý...🤔
vencelín
@gil54
Ale to není pérování z roku 1954. To je párování, které není běžné ani dnes.
C6 měla systém s kompenzovanim náklon, což rozhodně se nedatuje do 50 let.
Ale to není pérování z roku 1954. To je párování, které není běžné ani dnes.
C6 měla systém s kompenzovanim náklon, což rozhodně se nedatuje do 50 let.
vencelín
Nadnesni nabídku Citronu je smutný pohled, když vezme mě co nabízel dříve (viz třebas C6, či různé varianty Xantie, Xm, či Bx, které jsou k vidění v Citroni muzeu)
Emel
Jako krásný... řekněme zajímavý. Zadek se mi líbil, to byla avantgarda. Předek byl už víc zvláštní než krásný... dloouhý převis... ale tak jo, svoje kouzlo to mělo
https😐/a4d540d8508d4f8a94eefc64d221e3d5.objectstore.eu/lot-19417676/600x400/75f85838e07af8fbd990cc35cd03814c.jpg
https😐/a4d540d8508d4f8a94eefc64d221e3d5.objectstore.eu/lot-19417676/600x400/75f85838e07af8fbd990cc35cd03814c.jpg
Stejsn
@traveldrive Ne, říkám jen že je to hnusný. Věřím že Vel Satiz je taky pohodlné auto, ale vypadá prostě příšerně.
gil54
@vencelín
To je ale úplně jedno, jestli to postupem času trochu vylepšili. Principiálně pořád stejné. Ani vrcholná verze Hydractive III + AMVAR nepřežila.
A že není běžné ani dnes je pravda, stejně jako raketoplány nebo Concorde.
To je ale úplně jedno, jestli to postupem času trochu vylepšili. Principiálně pořád stejné. Ani vrcholná verze Hydractive III + AMVAR nepřežila.
A že není běžné ani dnes je pravda, stejně jako raketoplány nebo Concorde.
gil54
@vencelín
Ptal jsem se na techniku budoucnosti, ne na pérování z roku 1954, tj. 70 let staré, nad kterým se zavřela voda již v nedávné minulosti. Asi proto, že v součtu svých vlastností bylo nadprůměrné, což je jasný příklad "techniky budoucnosti".
Ptal jsem se na techniku budoucnosti, ne na pérování z roku 1954, tj. 70 let staré, nad kterým se zavřela voda již v nedávné minulosti. Asi proto, že v součtu svých vlastností bylo nadprůměrné, což je jasný příklad "techniky budoucnosti".
traveldrive
@Stejsn Jazdil si s tým? Ver, že kukuč by si mu odpustil. Francúzska avantgarda ale nie je pre každého. DS vo svojej dobe šokoval ešte viac.
Emel
@Stejsn zvláštní je to ze všech úhlů. Mně osobně se ta zadní část líbí... hlavně to opačně zakřivené sklo, ale nakonec i ty lampy a relativně malý převis a tohle celé https😐/d62-a.sdn.cz/…/sRFCG/c6-1.jpeg?…
Kouzlo Francie.
Skoda, ja na to nemel😀 a zákazníci kupovali radsi nudne Audi atd… a tak uzasna C6 umrela na nezajem…