Novinky

Zpět na článek

Svět motorů se vrací na televizní obrazovky! Bude úplně nový a s největším studiem

20 komentářů

admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
@ACE. 8 minut na test není ideální stopáž, ale nějak se do těch 40 minut na díl musíme vejít. Na druhou stranu je na netu spousta 40minutových videí, která by šla zhustit na 5 minut a byla by stejně informačně přínosná.
Honza Mička
@rohYpnol ale je třeba uznat, že devět pater dělá dojem! 😁 Samozřejmě nadsázka. Smyslem je, aby mohli diváci nakouknout pod pokličku příprav, vidět, kde pořad vzniká a aby to redaktory taky bavilo.
Honza
rohYpnol
Honba za NEJ dost často nedopadá nejlépe... a velikost studia je zrovna absolutně nepodstatná.
rohYpnol
@Honza Mička

Tak pod to, že každá další změna diskuse byla vždy k horšímu, se podepisují taktéž.

A konkrétní návrh na zlepšení také podepisuji. Doteď jsem nepochopil, proč na některé příspěvky nejde reagovat, protrže není možnost odpovědět... Zcela absurdní. Jestli to jsou je nějak max 3 příspěvky nebo max 3 úrovně... nevím, ale je to blbost.

Proč nefungují soukromé zprávy? (Nebo ještě nejak fungují...?)

Proč zmizel hatelist...?

Proč při poslední změně došlo ke změně grafiky a písma, že se jim plýtvá a diskuse se stala ještě více nepřehlednou??

K čemu pribyl nějaký výběr příspěvků redakce, když s tím stejně (logicky) nikdo nepracuje??

Proč je tu nějaké nesmyslné palcování a když už, tak proč zmizel dislike??
Ozzman
Ano, já mám konkrétní návrh - buď vraťte starou platformu diskuze, nebo alespoň proboha zařidte, aby se dalo odpovídat ve více, než 3 reakcí ve stromu, tohle je příšerné a i vaše jméno sem musím vkopírovat, protože na vás nejde reagovat.... @Honza Mička
Mokrous
@Honza Mička Větší smysl by dávalo konečně vysvětlit majitelům, že takhle doprasená diskuze a vůbec celý web nedává smysl.. Vážně bych rád věděl, proč se den za dnem, týden za týdnem, rok za rokem, ... ničí všechno co zde fungovalo a bylo dobré a nahrazuje současným nefunkčním paskvilem.
pjotr
Jen prosím, prosím, nesklouzněte do "reklamního módu". Tedy že reportáž je vlastně reklama. Jsem na to alergický. Chápu že nemůžete říct, že je to křáp (pak už by vám nic nepůjčili), ale závady a jejich závažnost byste měli uvést. Redaktor by měl mít mozek. Opravdu jsem znechucený, když vychválíte jedno auto a s novým faceliftem uvedete že je to o mnoho lepší model který opravil řadu chyb, to mi přijde mírně řečeno nefér a důvod se nedívat. Nebo absence hlavních tlačítek je vyloženě nebezpečná a proto např. některé Škody nemůžete doporučit.
Taky bych přivítal, kdybyste uváděli komu byste to auto doporučili, např. Miata jen víkendová zábava, Toyota eCVT = pohodlné spolehlivé bezpohlavní přemisťovadlo pro lidi co neradi řídí, Hyundai je volba rozumu ale holku na to nesbalíš, ... Co třeba doporučení na víkendové (kabrio, okruhy, zábava) zábavné auto, např. přímé hodnocení třeba FoFo ST a jeho konkurentů, ... Jaký pohon chci ? Přední, zadní, 4x4 ? Co třeba test nějaké Ameriky ? Tím myslím abych z reportáže měl emoce, ne jen odříkání faktů.
Taky zasazení do cenové relace je fajn. Tím myslím např. nabízet EV za 1M jako druhé auto (kvůli malému dojezdu) asi nebude pro většinu vašich diváků zajímavé. Naopak zajímavé by bylo doporučení jak sehnat levné dobré auto : bazar x dovoz, poradce, vyplatí se to ? ... Které ojetiny jsou držáky a které motory , převodovky doporučujete a které naopak nebrat, ... takovou tabulku doporučených variant (uváděli jste v testech v tištěné verzi).
A ještě třeba jak zdůvodňují automobilky zjevné, např VW se vrací k tlačítkům (to jako zjistili až teď ?!!!!), jak to že ID.3 stojí v Číně jen 380 tis Kč, ...
Nechci aby to vyznělo negativně, berte to prosím jako pozitivní náměty.
rohYpnol
@Honza Mička
Ok, díky Honzo.
Díky i kolegovi Mokrousovi za připomenutí.

Takže přihazuji 😁...

Proč zmizela možnost řadit chronologicky?

Proč přestaly fungovat odkazy? Proč i předtím odkazy fungovaly jen do doby editace příspěvku?
Mokrous
@Honza Mička Jak bych si to představoval? No, pokud už teď musím vysvětlovat, co je špatně a pokud to redakce nevidí, tak asi řešení neexistuje. Protože to vidět nechce. Krom vás to vidí všichni. Takže asi tak.
"Kolegové" už většinu potíží popsali za mě, ale pořád je toho dost k opravování.
Z mého příspěvku by si mohl vnímavý tvor odvodit, že to co bylo dřív fungovalo, takže už jen pouhý návrat k původnímu rozhraní by vyřešil 90% problémů.
Proč proboha místo stupidit " výběr redakce" a "nejlépe hodnocené" - (koho to má jako zajímat? Toho trolla s 97 fake profily, co si napalcuje 137 lajků a pak vyhraje tuhle kolonku???) - neexistuje řazení podle času???????????
Jak má asi člověk, co nemá tejden čas hledat reakci na svůj komentář, když nejde vyfiltrovat, nefunguje na ní odkaz z mailu, nefunguje strom, prostě nefunguje nic?????!!!!!!!!
Dřív jsem dostal mail, že v 13:27 byla reakce, no tak jsem sroloval na 13:27 a okamžiku jsem byl tam, kde jsem měl a potřeboval být. Co na tomhle nejde pochopit??????
A dodnes nefunguje na první dobrou galerie, pokaždý se to sekne na nějaký reklamě a člověk furt musí něco proklikávat tam a zpět, aby se vůbec dostal tam kam chce.
Dále se v delší diskuzi škube text. Prostě chci číst reakci a nejde to, protože to skáče o řádek až dva nahoru a dolů v intervalu 1-2 sekundy. To je na zešílení.

Proč před cca týdnem přestaly fungovat odkazy?!??!?!??!??!? Když se rok nedělaly změny?!?!?!?!?!?!?!!?

A tak by se dalo pokračovat donekonečna. Bug za bugem, nesmysl za nesmyslem.
O kvalitě testů a textů a v 99,9% chybných tabulkách už ani nemá smysl mluvit.
Opisovaný bulvár prokládaný reklamou a nulovou výpovědní hodnotou. Chápu, jde vám o zisk z reklam a prokliků.
Čtenář by víc ocenil 1 kvalitní test místo 10 prázdných canců.
Ozzman
Podepisuju @Mokrous
Ozzman
Teda taková kopa pubescentních stereotypů, až to není hezký 😁 Na Hjundaj holku nesbalíš, to je mi tě vyloženě líto 😁 @pjotr
ACE.
V dnešní době, kdy velmi slušné testy dělá dost schopnejch na netu, je asi SM trochu zbytečné. Ale proč ne, třeba překvapí.
WinDiesel
@pjotr : ale skoro celé Auto.cz je přece reklama. z něčeho přece žít musí 😄 😄 😄
WinDiesel
No pokud chtějí řešit jen elektromobily, potom nemají do pořadu moc co dát, protože EV se navzájem podobají jako vejce vejci.
Potom musí hledat nějaký balast nebo omáčku, kterou se dá pořad jakože naplnit, stačit to ale nebude.
Mokrous
@Honza Mička Tak určitě...
Honza Mička
@Mokrous, když to tak čtu, nechcete si to u nás zkusit? Třeba na měsíc. Pořád se hledají lidi. Ale předem říkám, že máme omezený počet otazníků a vykřičníků na článek a že je opravdu zrádné psát do článků něco jako "drtivá většina" a v "99,9%", když to není ničím podloženo.
Chápu, co stran navrhovaných změn myslíte, jenom si teď musím z vašich komentářů vytáhnout, co je vlastně špatně. Je tam totiž tolik "prádzných canců" namísto přehledného vyjádření, že to nějakou chvíli potrvá.
Zatím budu vycházet z komentáře od rohypnola, který navrhované změny sepsal přehledně a smysluplně.

Díky,
Honza
Mokrous
@Honza Mička Jak bych si to představoval? No, pokud už teď musím vysvětlovat, co je špatně a pokud to redakce nevidí, tak asi řešení neexistuje. Protože to vidět nechce. Krom vás to vidí všichni. Takže asi tak.
"Kolegové" už většinu potíží popsali za mě, ale pořád je toho dost k opravování.
Z mého příspěvku by si mohl vnímavý tvor odvodit, že to co bylo dřív fungovalo, takže už jen pouhý návrat k původnímu rozhraní by vyřešil 90% problémů.
Proč proboha místo stupidit " výběr redakce" a "nejlépe hodnocené" - (koho to má jako zajímat? Toho trolla s 97 fake profily, co si napalcuje 137 lajků a pak vyhraje tuhle kolonku???) - neexistuje řazení podle času???????????
Jak má asi člověk, co nemá tejden čas hledat reakci na svůj komentář, když nejde vyfiltrovat, nefunguje na ní odkaz z mailu, nefunguje strom, prostě nefunguje nic?????!!!!!!!!
Dřív jsem dostal mail, že v 13:27 byla reakce, no tak jsem sroloval na 13:27 a okamžiku jsem byl tam, kde jsem měl a potřeboval být. Co na tomhle nejde pochopit??????
A dodnes nefunguje na první dobrou galerie, pokaždý se to sekne na nějaký reklamě a člověk furt musí něco proklikávat tam a zpět, aby se vůbec dostal tam kam chce.
Dále se v delší diskuzi škube text. Prostě chci číst reakci a nejde to, protože to skáče o řádek až dva nahoru a dolů v intervalu 1-2 sekundy. To je na zešílení.
Proč před cca týdnem přestaly fungovat odkazy?!??!?!??!??!? Když se rok nedělaly změny?!?!?!?!?!?!?!!?
A tak by se dalo pokračovat donekonečna. Bug za bugem, nesmysl za nesmyslem.
O kvalitě testů a textů a v 99,9% chybných tabulkách už ani nemá smysl mluvit.
Opisovaný bulvár prokládaný reklamou a nulovou výpovědní hodnotou. Chápu, jde vám o zisk z reklam a prokliků.
Čtenář by víc ocenil 1 kvalitní test místo 10 prázdných canců.
Honza Mička
@Mokrous jak byste si to představoval? Máte konkrétní nápady na kroky, které je potřeba udělat, nebo to zůstane zase jenom u toho "všechno je na prd, dělejte s tím něco"?

Jenom pro info: k poslední velké změně na ACZ došlo loni, také jaképak den za dnem, týden za týdnem? Žádné další změny teď neprobíhají.

Honza
Honza Mička
@rohYpnol děkujeme moc!
rohYpnol
@Honza Mička

No, já se těším na výsledek... 😉 a zároveň přeji ať je pořád sledovaný a úspěšný.