@Honza Mička Však mali na to po celý deň alebo aj dva dni čas... A myslím si, že väčšie by postačilo, keby sa aspoň na bývalú úroveň vrátil portál ACZ. Niektoré články fajn, ale úroveň podaktorých je fakt na zaplakanie. Sebakriticky treba priznať, že diskusie detto. Kdeže lanské snehy sú...
@traveldrive nooo, ale diskuse pod jedním článkem kvalitu portálu nebo našeho pořadu nedělá. Ne každý článek se povede, některé čtenáře nezaujmou, tak to prostě je. Snažíme se zlepšovat, však se také redakce čas od času proměňuje, ale není možné vždycky vyhovět všem.
A co se diskuse týče - pokud teď nebudeme mluvit o technické úrovni, kterou řešíme - tu si dělají čtenáři sami. Není možné, aby tady pořád někdo z redakce stál diskutérům za zády a všechno kontroloval. Jsou tady dospělí lidé a ti by se podle toho měli taky chovat.
Jak vidíte, já do diskusí píšu poměrně často, ale po nocích a o víkendu se mi tady vysedávat nechce. To jistě pochopíte.
A co se diskuse týče - pokud teď nebudeme mluvit o technické úrovni, kterou řešíme - tu si dělají čtenáři sami. Není možné, aby tady pořád někdo z redakce stál diskutérům za zády a všechno kontroloval. Jsou tady dospělí lidé a ti by se podle toho měli taky chovat.
Jak vidíte, já do diskusí píšu poměrně často, ale po nocích a o víkendu se mi tady vysedávat nechce. To jistě pochopíte.
Honza