Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Brno živě: Wiesmann GT a MF3

15 komentářů

to by bolo lepidlo na baby ( alebo na babky ? ) >😁
R32
>😁 baby na sedadlo spolujzdca a babky na čelné sklo.. >😒]
Pekelná Micinka
>😒] >😒] :yes:
...tomu říkám přehlídka automobilové elegance, je vidět že ani Němcům neschází cit pro detail srovnatelný s italskými designéry. :yes:
...tomu říkám bavit se za nakradený miliardy. Lidi, nezapomínejte, že ten člověk je největším dlužníkem, v ČR....😒((((( Chce se mi blejt
Jo jo, závist je strašná nemoc co?
závist? co to plácáš? Ty snad máš radost že Charouz okradl ČR o 6 miliard. Díky takovejm * jako on máme např. tak hrozný silnice atd....
Jo? Tak proč nesedí když je to tak jasný? Ono to možná bude trochu jinak co? Házet špínu na jiné je mooooc jednoduchá, nemůžeš každého soudit podle sebe...
poprve jsem ho videl dnes v Brne je to krasa jen ten maly volant😊
Viděl jsem ho v Mnichově na Leopold-strasse a ač tam jezdí samé skvělé auta tak tohle má to správné charisma. Zaburácí, všichni otevřou pusu a zmizí, navíc úžasně retro a má ho jen pár lidí.
ty ja neviem, pokial sa nemylim, na leopoldstrasse je stale 50km/h a okrem toho je tam celkom husta premavka, tak fakt to tam nie je na nejake.. zmizi.. 😊
Viděl jsem ho v Mnichově na Leopold-strasse a ač tam jezdí samé skvělé auta tak tohle má to správné charisma. Zaburácí, všichni otevřou pusu a zmizí, navíc úžasně retro a má ho jen pár lidí.
jeden zlty beha po SVK tiez, obiehal ma minule za zilinou, BA znacky...je to magnet na oci proste 😊 ked zastavil na slovnaftke, vsetkych 50 ludi okolo na neho cumelo 😄
Klaudius
A divis sa? Je to NAAAAAADHERNE auticko.... 😄
vcera vecer tento startoval na akcii redline, moooc pekne, len skoda, ze nemohol moc ukazat silu a zvuk motora, lebo hned za prvou zakrutou uz "cihalo" VB 😄