Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Vivat Barcelona: Nový Opel Corsa GSi - skoroOPC

21 komentářů

To bych si raději koupil Peugeot 207 GT THP 150. Ten vypadá a jede daleko líp.
>😁
Může být. Ještě obecněji by šlo napsat, že většina nových aut, vypadá lépe, než jejich řidič a některá jezdí i rychleji, než mu to myslí.
Tomiss
:yes: >😁
Zapomínáš, že má 207 GT hustohustej nejlepčí motor na sveťe vot báwa, takže prostě musí bejt lepší i líp vypadat.
Podvozek to má skvělej. Jel jsem v tom nedávno a nemohl sem si to vynachválit. V zatáčkách to nádherně sedí, brzdy taky super. Takže jedině doporučuju. Jinak základní výbava nejlepší.
Koukám že seš mamlas. >😁 >😁 >😁 >😁
lorenzlubos
Ja by som volil tuto verziu. Ale tych 4,8 je az nejak prilis malo, nie? Tolko ma Fabia 1.9 SDI.
Pěkné, pěkné, ne tak brutálně vyhlížející jako OPC (aniž bych proti OPC cokoli namítal 😄 ), přitom sportovní, výkon tak akorát na tuhle kategorii aut (viz Fiesta ST) a bude to zjevně za hubičku, myslím, že se dostanou pod půl mega. Škoda, že bude řazení zřejmě jako u ostatních cors a že sedadla zrovna support neslibují. Ale i tak, super. :yes: Turbo bude asi menší, takže nebude mít takový turbolák, viděl bych to na příjemné přibližovadlo. Škoda, že jsem Honďák. 😉
???Teraz nemyslím tie štúdie a koncepty.Ale OPEL ASTRA CTC je čo?Prečo nieje aj OPEL CORSA GTC???
RRAAFF
Protože GSI má u Oplu poměrně tradici a značí auto se sportovnějšíma vlastnostma se výkonějšími motory-např. Kadett GSI, Corsa B GSI, Astra GSI(zrychlení nějakých 7,5s)...
Kdežto GTC značí pouze verzi karoserie jedné verze Astry a to coupé.
lorenzlubos
Az na to, ze GTC znaci istu veriu Astry, ale len do vykonu 200k. 240k uz nie je GTC, ale OPC. Proste 3-dverova Astra je GTC/OPC. OPC nie je GTC, len OPC. Maju to divne pooznacovane 😄
Ako je možné, že CORSA GSi má rovnaký zdvihový objem ako OPC???...
protoze se jedna o stejny motor jen v ruznych vykonostnich stupnich. 2,0 TFSI se taky delal od 125 do 190 kW...
protoze se jedna o stejny motor jen v ruznych vykonostnich stupnich. 2,0 TFSI se taky delal od 125 do 190 kW.
😉 ĎAKUJEM.
Tady tyhle auta s tak malim oběmem a tak velkym vykonem ve mě budí zděšení.Mám obavy že tohle auto nebude na silnicy ( na naši určitě ne) ale na závodní okruh ani ne kvuli víkonu ale kvůli tomuže odkrouží pár kol a muže se měnit motor 😒
tyhle auta jsou nextremni past na peníze kdyš je nový tak je strašně drahý pro většinu lidí u nás a kdyš je starší tak ho muže dovolit kde kdo ale kvůli těm el. pi..vinkám je to zdroj poruch
najede to 200 000 a uš ma motor těsně pred smrtí, je druhá převodovka, kompletně vyměněné brzdy, váha vzduchu, turbo, a já nevym co všechno 200 00 se da najet např za 5 aš 10 let a během te doby se do auta koupí třeba 10 aš 15 součástek po 20 000 kč a pří výměně zaplatíte 1000 /hod. práce v servisu.A na tom teprve automobilovej průmysl vydělává.
Jo je to drahej špás.
Já doporučuji raději větší oběmy 2litry a vejš a od 120koní vejš. a kdyš to má 6 válců a víc tím líp. 1,6 má kdejakej frajírek.
!!! ale záleží na tom jak to auto bude dotičná osoba využívat!!!
>😁 Což znamená že výběr auta není lehká záležitost. >😁
mě děsí jen Tvoje hrubky 8-s
tak takto si predstavujem písomný prejav cowboya odniekiaľ zo stredozápadu USA.. 😄 :yes:
toto se hodí k tobě a tvým názorům >😁 >😁 >😁
toto se hodí k tobě a tvým názorům >😁 >😁 >😁
Keby som mal kupit "polosportove" auto, tak by to urcite nebol opel a uz vobec nie corsa.Ale aj tak by som nekupoval polosportove auto 😄