Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jak ušetřit na provozu starých aut: Za 1/12, nebo míň jezdit?

7 komentářů

Arese
Mám yongtimery moc rád, ale je třeba si přiznat, že třeba zrovna Felicie se při takřka každé těžší nehodě mění v (dnešních měřítkách bezpečnosti) v pojízdnou "rakev" (a pokud je zrezlá, tak tuplem, a to je dnes většina). Nehody v dnešním přehuštěném, ale zároveň dost rychlém provozu hrozí doslova na každém metru silnice i dálnice. Proto bych feldu své ratolesti nikdy nekoupil! 😧
Jaromír Ticháček
@Petr Kozohorský
Ani to nemusí být pravda. Jeden známý kdysi dávno řešil nové terénní auto. To staré bylo víceméně na odpis. Měl Hummer. Tu první vojenskou verzi. Zrušila mu ji holka s Fiatem Punto. Zaplať bůh bez úrazu. Prostě se pod něho trefila ze zadu. A byla tak maličká, že se vešla hezky zespodu. Diferenciál a vlastně celá zadní náprava pryč. Jenže ten železný klacek, který vedl dopředu ten naráz přenesl dále. Takže převodovka, přední náprava, motor a vše kolem, co nějak souviselo s pohonem auta bylo pryč. Včetně všeho, co takový silný motor při tom, když se náhle zablokuje, dokáže urvat ohnout a zlomit.
Jasně, lidé mají představu, že takové auto je nezničitelné. Ale není. Ono umí ochránit posádku. Třeba i po výbuchu miny pod autem. Ale to neznamená nezničitelnost. To znamená, že nezraněná posádka vyleze a dál jde pěšky.
Jaromír Ticháček
Mám podezření, že v článku byly smíchány různé druhy pojištění.
Petr Kozohorský
@Arese P. S. Jsem alergický na mamánky, kterým rodiče kupují auta, takže své ratolesti bych nekoupil žádné auto. Hezky ať si na něj vydělá sám.
Petr Kozohorský
@Petr Kozohorský A pak mohu napsat co Vy, že nikdy bych Kodiaqa své ratolesti nekoupil.
Petr Kozohorský
@Arese Na to mohu namítnout, že při střetu 2 aut bude vždy jedno z nich méně odolné. Klidně můžete jet v Kodiaqu, ale pokud narazíte na větší obludu, tak na tom budete jako ta Felicie.
Tycoon
"Není tak divu, že si ručení v devadesátkách mezi některými motoristy dokonce vysloužilo nelichotivou lidovou přezdívku „silniční daň“."

To nebyla přezdívka. Do roku 1999 to de facto byla silniční daň byla. Ministerská vyhláška stanovovala pevné sazby dle hmotností a zdvihových objemů a existovala pouze jediná instituce, která peníze vybírala a vyplácela z nich škody.