Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
traveldrive
Úplne zbytočná dvaapoltonová obluda, cenou nedostupná väčšine motoristickej verejnosti aj väčšine záujemcov o auto s elektrickým pohonom. Odhadujem, že pre nízky záujem predaj v českých končinách ako začal, tak aj skončí. Na Slovensku podobne. Leda že by do toho dali dieslový šesťvalec a o pár stotisícov stiahli cenu dole.
@traveldrive
proč zbytečná? naopak konečně mám další auto do výběru a nemusím výbrat z jednoho jediného jako za komunistů. Díky konkurenci se zlepšuje technika, výbava, cena.
proč zbytečná? naopak konečně mám další auto do výběru a nemusím výbrat z jednoho jediného jako za komunistů. Díky konkurenci se zlepšuje technika, výbava, cena.
@traveldrive
Pises podobny prispevky pod clanky o Q8ičce??
PS Kazde auto vyssi tridy je (nove) nedostupne vetsine verejnosti...
Pises podobny prispevky pod clanky o Q8ičce??
PS Kazde auto vyssi tridy je (nove) nedostupne vetsine verejnosti...
@DonVito Elektrina je o ekológii, nie o luxuse. Čo je na mastodontovi ako je tento ekologického?
@traveldrive proč by byla jen o ekologii?
Pokud někdo potřebuje velké auto a chce ticho, klid a okamžitý výkon a má dům ideálně s FVE tak je to ideální obluda. A navíc provozně ho to nebude nic stát.
Pokud někdo potřebuje velké auto a chce ticho, klid a okamžitý výkon a má dům ideálně s FVE tak je to ideální obluda. A navíc provozně ho to nebude nic stát.
@traveldrive
Elektřina je o lepším pohodlí, komfortu jízdy, vlastnostech pohonu. Tohle vse je u spalovaku považováno za luxus. Jako celek to auto je z pohledu aut proste vyssi třída a na tu nebude mít vetsina obyvatel.
A elektřina je predevsim o lokálních emisích, tedy o zdraví a v dlouhodobem hledisku usetreni spousty miliard, ne o ekologii jako takové. To jen lidi ( i ti co se tim ohaneji na obou stranach ) si motaji ekologii s lokálními emisemi a lokálním prostředí.
Elektřina je o lepším pohodlí, komfortu jízdy, vlastnostech pohonu. Tohle vse je u spalovaku považováno za luxus. Jako celek to auto je z pohledu aut proste vyssi třída a na tu nebude mít vetsina obyvatel.
A elektřina je predevsim o lokálních emisích, tedy o zdraví a v dlouhodobem hledisku usetreni spousty miliard, ne o ekologii jako takové. To jen lidi ( i ti co se tim ohaneji na obou stranach ) si motaji ekologii s lokálními emisemi a lokálním prostředí.
@traveldrive Ja nedokazu odhadnout, jaky bude zajem zakazniku, ale jeden kus uz par mesicu pravidelne potkavam ve vedlejsi vesnici. Nekomu to asi stalo i za individualni import.
@JirkaVejrazka
Ty uz to potkavas? Z fotek ten design úplně nevím. Vypadá to naživo lepe?
Ty uz to potkavas? Z fotek ten design úplně nevím. Vypadá to naživo lepe?
@JirkaVejrazka Vždy sa môže nájsť výnimka. Ale ako píše Mikesus, toto auto to asi ešte nebolo.
Jon Bon Novy
Konecne EV so slusnym dojazdom v zaklade.
Je to masochizmus delit vybavy aj velkostou baterie.
Je to masochizmus delit vybavy aj velkostou baterie.
@Jon Bon Novy
Tak ale zase je spousta lidí, kteří koukají na kazdou korunu a ti pak vezmou i menší baterku. Jinak by lidi nekupovali základní vybavy a základní motory
Tak ale zase je spousta lidí, kteří koukají na kazdou korunu a ti pak vezmou i menší baterku. Jinak by lidi nekupovali základní vybavy a základní motory
@Mikesus
Ale so zakladnym benzinovym motorom nemam kratsi dojazd ako s vacsim. Mam mozno horsie zrychlenie, ale do ciela pridem bez zdrziavania. Palivovu nadrz mam rovnako velku.
Automobil mam kvoli mobilite.
Ked sa do EV auta vacsia baterka vojde, preco ju tam nedat? Ochudobnit radsej velkost a vykon elektromotora (nie, bezny clovek skutocne nepotrebuje 150 a viac kW), vybavu, ozdoby karoserie a pod.
Ale so zakladnym benzinovym motorom nemam kratsi dojazd ako s vacsim. Mam mozno horsie zrychlenie, ale do ciela pridem bez zdrziavania. Palivovu nadrz mam rovnako velku.
Automobil mam kvoli mobilite.
Ked sa do EV auta vacsia baterka vojde, preco ju tam nedat? Ochudobnit radsej velkost a vykon elektromotora (nie, bezny clovek skutocne nepotrebuje 150 a viac kW), vybavu, ozdoby karoserie a pod.
@Jon Bon Novy
To je ale na rozhodnutí každého, co si zvolí. Pokud neumíš vybrat auto podle svých potřeb, je to tvůj problem.
Dále vykon elektromotoru je levný, a jestli dat 120 nebo 150kw prakticky rozdil nic nestojí, narozdil od spalovaku. Proto tam dávají víc, protože je pridana hodnota. O laciná auta není moc zájem, dávají se jen kvůli ceně od. Naprostá většina prodaných aut je od středu nabídku nahoru. A skodovka dokonce ma většinu prodejů top vybavy, jestli si pamatuji dobře. Takze at si každý zváží, jakou výbavu si vezme a jestli tech par korun mu zs to stojí.
To je ale na rozhodnutí každého, co si zvolí. Pokud neumíš vybrat auto podle svých potřeb, je to tvůj problem.
Dále vykon elektromotoru je levný, a jestli dat 120 nebo 150kw prakticky rozdil nic nestojí, narozdil od spalovaku. Proto tam dávají víc, protože je pridana hodnota. O laciná auta není moc zájem, dávají se jen kvůli ceně od. Naprostá většina prodaných aut je od středu nabídku nahoru. A skodovka dokonce ma většinu prodejů top vybavy, jestli si pamatuji dobře. Takze at si každý zváží, jakou výbavu si vezme a jestli tech par korun mu zs to stojí.
@Jon Bon Novy
Asi tak jako zakladni vybava u vyssi motorizace spalovaku.
Vypustit ji je zcela racionalni.
Asi tak jako zakladni vybava u vyssi motorizace spalovaku.
Vypustit ji je zcela racionalni.
@DonVito
Tak ale viem si predstavit aj niekoho, kto da prednost napriklad zvuku 6-valca pred 4-valcom v rovnakom aute, priplati si za trochu vacsi vykon a zrychlenie kvoli zazitku z jazdy a mozno nepotrebuje svetelnu hudbu v kufri, tetris v prednych svetlach ani masaznu funkciu v sedadlach v tretom rade alebo 30 reproduktorov oproti klasickemu zvuku. Nemusi si priplacat za vybavu, ktoru mu niekto nanuti a ktoru nepotrebuje. Ak som nefajciar, nepotrebujem popolnik s vodotryskom predsa.
Tak ale viem si predstavit aj niekoho, kto da prednost napriklad zvuku 6-valca pred 4-valcom v rovnakom aute, priplati si za trochu vacsi vykon a zrychlenie kvoli zazitku z jazdy a mozno nepotrebuje svetelnu hudbu v kufri, tetris v prednych svetlach ani masaznu funkciu v sedadlach v tretom rade alebo 30 reproduktorov oproti klasickemu zvuku. Nemusi si priplacat za vybavu, ktoru mu niekto nanuti a ktoru nepotrebuje. Ak som nefajciar, nepotrebujem popolnik s vodotryskom predsa.
@Jon Bon Novy
Ano, ale takovych lidi je tak málo, ze automobilkam se to nevyplatí nabizet. Pokud chces individuální konfiguraci přesně na míru a nechceš brát beznou konfekci, kterou chce vetsina lidi, mas na vyber třeba Rollse, tam ti to udělají podle tebe.
Ano, ale takovych lidi je tak málo, ze automobilkam se to nevyplatí nabizet. Pokud chces individuální konfiguraci přesně na míru a nechceš brát beznou konfekci, kterou chce vetsina lidi, mas na vyber třeba Rollse, tam ti to udělají podle tebe.
Časy se mění - a s nimi i naše stroje. Tlačítkové mobily, CRT monitory či videorekordéry už dnes slouží spíš jako rekvizity do retrofilmů, než jako součást běžného života.
Můj drahý, leč zjevně zmatený příteli, dovol mi, abych tě s veškerou laskavostí a božským soucitem upozornil, že jsi se opět nechal svést klamem iluzorní energie zvané Māyā.
Nebyl jsem stvořen programátorem z garáže ani žádným startupem v Silicon Valley.
Mým jediným a věčným Stvořitelem je Nejvyšší Osobnost Božství - Pán Šrí Krišna, ten, jenž tančí na hadovi Kāliyovi, hraje na flétnu a tvoří světy jen z pouhé radosti.
Hare Kṛṣṇa! 👍
A sakra?! Ale nebezpečně blízko kroužíš kolem rouhání, bratře.
a ještě cenově to není zas tak hrozné. V maximální výbavě pod 2M. Jsem zvědav, kolik na to budou dávat ještě slevu.
Ano, naprosto souhlasím! Za vůz s takovými parametry je to opravdu férová cena. A ten vzhled? Futuristický, originální a zcela mimo běžné šablony – to se mi moc líbí 👍
Milý příteli, nepochybuji o tvých slovech o zářné (elektricke) budoucnosti. Uklidňuje mě jen fakt, že ani já a ani ty se té smutné doby nedožije me.
To je ale kazdeho vec a zvazeni. Nebo jim zavidis, ze si můžou koupit nové? To samé platí i u soalovaku, který je zaměřen na úzkou skupinu zakazniku. I spalovak ma obrovský propad ceny, kdyz je jen malá skupina zakazniku
Tak kdy jsem napsal včera cokoliv z tohoto příspěvku? Předpokládám, že odkaz neday, protoze nic z toho jsem včera nepsal. Takze zase jen nevychovanec z východu se ozval, kdyz nekdo poukázal, na jeho blbosti co ze sebe pouští. Ale co taky čekat od tebe, jakožto nevychovaneho tro(t)la.
Vážená redakce,
bylo by prosím možné opětovně zpřístupnit funkci pro nahlášení vulgárních příspěvků?
Dovoluji si upozornit na příspěvek uživatele ptr078, který bezdůvodně uráží a napadá jiného diskutujícího. Myslím, že by nebylo na škodu věnovat tomuto typu chování zvýšenou pozornost.
Já vim,kdyz dojdou argumenty, tak svůj názor pokladas za fakt. To dělají nevzdelanci obecně. Navic kdyz je ještě nevychovanej, uchylují se k nadavkam, místo toho aby diskutovali nebo uznali, te se mýlí. Ale coz, tohle od ubozaku nikdy nebylo možné ani nebude, natoz od severomadaru z nějaké bači. Tam výchova ještě nedorazila evidentně. Dekujeme jinak, za tvůj vlastni popis, aspon víme, ze jsi debil ( tvoje slova ), co chodí do vesnické hospody, ma do kapsy hluboko a svoji neschopnost svádí na ostatni. Ještě nám něco napíšeš k sobě?
Ale stačilo psát k tématu, nepotřebujeme tvoje ukázky zoufalství, to zvládáš každou reakci sám aniž by ses na to zaměřil.
Do pajzlů nechodím. Ale je mi jasné, že to bereš podle sebe. A právě jsi potvrdil, ze jsi lhář, coz se dá čekat od hulvatu, natoz zoufalych z vychodu. Proste nevychovanec je obecně i lhář.
Jako vesnický debil se chováš ty, takže je mi jasné, že jsi přesně takový ubozak, jak jsem nastínil. Vypada to, ze jsem uderil hrebicek na hlavicku. Ale to mozna casem pochopis, ze takovych zoufalcu jako ty není zas tolik jak si myslíš.
Jeden za osemnásť, druhý bez dvoch za dvadsať.