Elektromobilita
Mikesus
7
@ptr078 influenceři jsou obecně prodejní. Na tom není nic divného a je to princip fungování od začátku. Jen prostě další skrytá reklama. A dělá to snad každé odvětví, nejen automotive. Spíš mne překvapuje, že někdo tohle poznal až nyní.
Přejít do diskuze
@MarekAbsolon
Šabat šalom, milý příteli!
Ať je Tvá sobota naplněna pokojem, tichem a vůní letního světla… 👍
Šabat šalom, milý příteli!
Ať je Tvá sobota naplněna pokojem, tichem a vůní letního světla… 👍
Standardní cena
V dnešní produkci bez montootroků je to standardní cena i v Indii a v Africe (pro rýpaly to bude příští rok).
V dnešní produkci bez montootroků je to standardní cena i v Indii a v Africe (pro rýpaly to bude příští rok).
EREV = přiznáváme se, že jsme o rychlosti vývoje dostačujících bateríí lhali. Váš Hendle, Horké romák a Doník.
Je za babku? Čo je to za debilný titulok? Čínska cena je úplne irelevantná, a nemyslím si, že aj čínskych v prepočte pol milióna Kč je cena "za babku", hoci ide o kus auta. Pol milióna je dosť za akýkoľvek čínsky šrot. A toľko to určite nebude, dá sa skôr čakať cenovka okolo milióna.
@Arese Zacinaju sa ozyvat niektori britski novinari o praktikach cinskych automobiliek, ktore platia influencerov/novinarov, vymenou za kontrolu nad ich obsahom. Teda mi ti zaplatime, pozveme ta niekam do trantarie na testy a ty o nas budes pekne pisat, resp. Vsetko co zverejnis prejde nasou cenzurou. Naprikld ....https😐/youtu.be/kBbiCrsk7RM?si=H_Qfp8cWSFOueTbI
@ptr078 Kedysi platila povinnosť vyrábať a dodávať náhradné diely na predávané vozidlá ešte 10rokov po ukončení výroby. Vieš si to u čínskych áut predstaviť?
@salamoon Ja by som za to tie peniaze nedal. Platiť za kopu šrotu len preto, že je veľká? Neblázni.
@traveldrive Tak priamo v cine sa napriklad byd, xiaomi radi sudia za hanobenie dobreho mena
@ptr078 To funguje už pekný rad rokov... Cenzúra tam síce nie je, ale ak napíšeš v článku viac negatív, tak nečakaj, že ti v dohľadnej dobe zase požičajú auto na test.