Ekonomika
@milous
Uz par let mas doma 400V, ne 380. 🙂
Ja nabijim doma z jedne faze 230V a staci mi to i na dalnici. 😉
Kazdopadne dostavas 👍
I kdybys jezdil ve meste na ten benzin, tak to bude jedno z nejcistsich aut.
Na EV mod samozrejme jeste lepsi.
Uz par let mas doma 400V, ne 380. 🙂
Ja nabijim doma z jedne faze 230V a staci mi to i na dalnici. 😉
Kazdopadne dostavas 👍
I kdybys jezdil ve meste na ten benzin, tak to bude jedno z nejcistsich aut.
Na EV mod samozrejme jeste lepsi.
Takže šéfovia automobiliek, ktoré hospodária dobre si nadelili menej ako tí ktorí svoje firmy vedú od desiatich k piatim.
Srovnej s Pastrňákem
Za sezónu 2024–25
Základ 8,5 M
Bonus 4,5 M
Celkový čistý příjem (cash) 13 M
Za sezónu 2024–25
Základ 8,5 M
Bonus 4,5 M
Celkový čistý příjem (cash) 13 M
@Mikesus
Chceš sa vsadiť, že Toyota prežije najbližšiu dekádu bez toho aby spláchla roky vývoja hybridov a vsadila všetko na DonVitov sen?
PS: Viac ako 10 rokov som viedol SW oddelenie a na rozdiel od viacerých tu menovaných šéfov mi čísla neklesali.
Chceš sa vsadiť, že Toyota prežije najbližšiu dekádu bez toho aby spláchla roky vývoja hybridov a vsadila všetko na DonVitov sen?
PS: Viac ako 10 rokov som viedol SW oddelenie a na rozdiel od viacerých tu menovaných šéfov mi čísla neklesali.
@Freddka
Lenže história nám ukazuje, že mnohí to dobre nerobili aj tak brali tučné odmeny. U Fordu a GM, ktoré smerujú dole je odmena okolo 100korú z predaného auta.
Lenže história nám ukazuje, že mnohí to dobre nerobili aj tak brali tučné odmeny. U Fordu a GM, ktoré smerujú dole je odmena okolo 100korú z predaného auta.
Takze cca 10 korun z prodaneho kusu jde sefovi.
Ja nevim jestli je to moc nebo malo.
Nekdo toho sefa delat musi a pokud to ma delat dobre a zaroven to umi delat dobre, tak asi nebude z levneho kraje.
Ja nevim jestli je to moc nebo malo.
Nekdo toho sefa delat musi a pokud to ma delat dobre a zaroven to umi delat dobre, tak asi nebude z levneho kraje.
@Niemand celkom dobre riadeniu akciovky rozumiem.
Dozorná rada má za úlohu zabezpečiť, aby boli ciele, podľa ktorých sa odmeňuje CEO, nastavené férovo a v prospech firmy.
Určite to teda nie je tak, že si šéf automobilky sám určí, koľko dostane na odmenách.
či chceš teraz poprieť aj toto?
"Takže šéfovia automobiliek, ktoré hospodária dobre si nadelili menej ako tí ktorí svoje firmy vedú od desiatich k piatim."
Dozorná rada má za úlohu zabezpečiť, aby boli ciele, podľa ktorých sa odmeňuje CEO, nastavené férovo a v prospech firmy.
Určite to teda nie je tak, že si šéf automobilky sám určí, koľko dostane na odmenách.
či chceš teraz poprieť aj toto?
"Takže šéfovia automobiliek, ktoré hospodária dobre si nadelili menej ako tí ktorí svoje firmy vedú od desiatich k piatim."
@matuS
Ty máš seriózny problém s chápaním písaného textu. Kde som písal, že so bol veľký šéf?
Okrem toho mudruješ do odmeňovania, ktorému ani sám nerozumieš. Bežne sa stáva, že CEO robí rozhodnutia, aby maximalizoval svoje odmeny a nie zabezpečil dlhodobú budúcnosť firmy.
Ty máš seriózny problém s chápaním písaného textu. Kde som písal, že so bol veľký šéf?
Okrem toho mudruješ do odmeňovania, ktorému ani sám nerozumieš. Bežne sa stáva, že CEO robí rozhodnutia, aby maximalizoval svoje odmeny a nie zabezpečil dlhodobú budúcnosť firmy.
@Freddka
Pozrel som na ten Ford a rast môže byť zásluhou súčasného vedenia. Chronologicky by o vychádzalo. Ale môže to byť aj náhoda, lebo od Covid automobilkám dosť pomohol a podobný rast predajov ma od roku 2020 viac automobiliek.
Pozrel som na ten Ford a rast môže byť zásluhou súčasného vedenia. Chronologicky by o vychádzalo. Ale môže to byť aj náhoda, lebo od Covid automobilkám dosť pomohol a podobný rast predajov ma od roku 2020 viac automobiliek.
@Niemand Dobry postreh, ape zas Ford poslednich par let myslim roste jak v poctu prodanych kusu, tak ve zisku.
@DonVito Len naivka ako ty si môže myslieť že sa smerovanie Toyoty zrazu otočí. EV bez stimulov zatiaľ nie sú zaujímavé, každý chytrý vedúci to vie.
elektrickevozy.cz/…-snazili-ututlat
Elektromobily mají ještě větší smysl, než se myslelo. Novou studii se snažili ututlat
To je dukaz toho, jaky nesmysly Toyoda tvrdi o hybridech.