Novinky
Nový Aston Martin Vantage S si zamilujete. Spousta drobných změn přináší citelné zlepšení
6 komentářů
Vjace
1
Tak jsem se šel podívat a nic špatného nevidím. Oproti McL nebo F je AM v kvalitě úplně někde jinde (vše osobní zkušenost). Porsche neumím posoudit, ale asi je to etalon v kvalitě. S Audi mám zkušenost a tam mi to tak nepřijde.
Přejít do diskuze
@Vjace Neviem ako veľmi si " od fachu " , ale pozri si vzájomné spasovanie dielov, gumové tesnenia a sedačky . Ich zvlnenia v mieste spájania jednotlivých častí by nemalo újsť pri výstupnej kontrole tak drahej značky ...
Na fotkách vyzerá dobre, ale keď sa vám ho pošťastí uvidieť naživo pochopíte, že kvalita výroby značiek Porsche a Audi je úplne niekde inde ...
@Vjace Kvalita dielenského spracovania vo všetkých automobilkách ide už pomaly 10 rokov veľmi dole . Je to spôsobené diktátom efektivity za každú cenu . Kvalitný človek do kontroly potrebuje čas a dnes zákazníci nevedia posúdiť manuálne výrobné procesy a podobne je to u predajcov . Hlavne aby bola v aute obrazovka ako v mobile ...