Novinky
Nový Aston Martin Vantage S si zamilujete. Spousta drobných změn přináší citelné zlepšení
6 komentářů
Anonym
1
Na fotkách vyzerá dobre, ale keď sa vám ho pošťastí uvidieť naživo pochopíte, že kvalita výroby značiek Porsche a Audi je úplne niekde inde ...
Vjace
1
@Dušan Trnka Povídej, to mě zajímá. Co konkrétně je na kvalitě nového Vantage tak špatného?
Anonym
1
@Vjace Neviem ako veľmi si " od fachu " , ale pozri si vzájomné spasovanie dielov, gumové tesnenia a sedačky . Ich zvlnenia v mieste spájania jednotlivých častí by nemalo újsť pri výstupnej kontrole tak drahej značky ...
Vjace
1
Tak jsem se šel podívat a nic špatného nevidím. Oproti McL nebo F je AM v kvalitě úplně někde jinde (vše osobní zkušenost). Porsche neumím posoudit, ale asi je to etalon v kvalitě. S Audi mám zkušenost a tam mi to tak nepřijde.
Anonym
0
@Vjace Kvalita dielenského spracovania vo všetkých automobilkách ide už pomaly 10 rokov veľmi dole . Je to spôsobené diktátom efektivity za každú cenu . Kvalitný človek do kontroly potrebuje čas a dnes zákazníci nevedia posúdiť manuálne výrobné procesy a podobne je to u predajcov . Hlavne aby bola v aute obrazovka ako v mobile ...
Radek Holodňák
1
@Dušan Trnka 😁