Novinky
Existovalo to i jako sedan a nevypadalo to překvapivě zas tak špatně, tohle je strašná parodie.
@traveldrive
O tomhle vím že to existuje, ma to tým nějakých těch dakarakych ženských.
Osobne myslím že jsem to asi taky už z dálky viděl. Vůči tomuhle tak ducato či jumpy ala Citronek H mi vcelku i dává smysl.
O tomhle vím že to existuje, ma to tým nějakých těch dakarakych ženských.
Osobne myslím že jsem to asi taky už z dálky viděl. Vůči tomuhle tak ducato či jumpy ala Citronek H mi vcelku i dává smysl.
To je tak hnusný velebnosti, až je to roztomiloucky 😊.
Zajímala by mne cílová skupina lidí pro tento počin. Když bych byl chydy fanoušek Jaga, koupím třebas X-type či nějakého jiného staršího Jaga. Pokud bych byl fanoušek Toyoty, tak ji nebudu prznit tím to.
Zajímala by mne cílová skupina lidí pro tento počin. Když bych byl chydy fanoušek Jaga, koupím třebas X-type či nějakého jiného staršího Jaga. Pokud bych byl fanoušek Toyoty, tak ji nebudu prznit tím to.
@traveldrive On si ten malý sedánek, až na titerná kola, docela nesl i noblesní boční linii těch starých Jaguárů. Fakt to z některých úhlů bylo až pěkné.
Myslím, že to docela odpovídá asijskému vkusu, který je stále trochu jiný než ten náš. Mitsuoka nabízí víc zajímavých produktů.
Myslím, že to docela odpovídá asijskému vkusu, který je stále trochu jiný než ten náš. Mitsuoka nabízí víc zajímavých produktů.
@mariov8 Vyzerá to divne, ale ak to dokážu predať, prečo nie? Ten dizajn nie je nijako urážlivý a je dosť nových a moderných áut, ktoré vyzerajú podstatne horšie.
www.autickar.cz/…clanky-39476.jpg