Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Japonský jaguar žije dál. Je to převlečená Toyota Yaris s pohony, které v Česku nemáme

7 komentářů

traveldrive
@vencelín Tak vieš, niekto sa možno rád odlíši ale nechce za to platiť majland... Minule som na ceste stretol dodávku Citroenu v tom štýle "vlnitého plechu", nespomeniem si teraz, ako sa to volá. Na pohľad to nie je ani trochu pekné, ale priťahovalo to pohľady a každý, kto trochu pozná staré Citroeny, si určite na predlohu toho auta spomenul.
www.autickar.cz/…clanky-39476.jpg
mariov8
Existovalo to i jako sedan a nevypadalo to překvapivě zas tak špatně, tohle je strašná parodie.
vencelín
@traveldrive
O tomhle vím že to existuje, ma to tým nějakých těch dakarakych ženských.
Osobne myslím že jsem to asi taky už z dálky viděl. Vůči tomuhle tak ducato či jumpy ala Citronek H mi vcelku i dává smysl.
vencelín
To je tak hnusný velebnosti, až je to roztomiloucky 😊.

Zajímala by mne cílová skupina lidí pro tento počin. Když bych byl chydy fanoušek Jaga, koupím třebas X-type či nějakého jiného staršího Jaga. Pokud bych byl fanoušek Toyoty, tak ji nebudu prznit tím to.
mariov8
@traveldrive On si ten malý sedánek, až na titerná kola, docela nesl i noblesní boční linii těch starých Jaguárů. Fakt to z některých úhlů bylo až pěkné.

Myslím, že to docela odpovídá asijskému vkusu, který je stále trochu jiný než ten náš. Mitsuoka nabízí víc zajímavých produktů.
traveldrive
@mariov8 Vyzerá to divne, ale ak to dokážu predať, prečo nie? Ten dizajn nie je nijako urážlivý a je dosť nových a moderných áut, ktoré vyzerajú podstatne horšie.
vecernicek2
Heleno, ty máš ale krásný vůz. Je nový?

Ne, vypraný v Perwollu!