Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Cupra mění výbavu stěžejních modelů. Chystá i tovární tuning od slavného úpravce

12 komentářů

salamoon
omg chce to viac farieb, nie len dalsi tmavej odtien sivej...
ved ked teraz preklikavam v konfiguratore farby, tak mam pocit, ze z tych 8-9 su tam tak 3, pretoze sa skoro vobec nemenia...
kde je cervena, modra, zelena...?
H357
Seda bila cerna 😞
Golf R ma aspon tu modrou.
šofér
@salamoon - jo, je to bída, hrozná bída. chtěli jsme Atecu či Formentor, ale ty barvy nás doslova odehnaly. Prostě jsme si připadali jako na firemním parkovišti- bílá, stříbrná, černá, šedá...
David Born
Příspěvek podléhá schvalování.
stepo_bela
Jako za ty peníze co se prodává, ehm,si radši vemu Octavii RS s 265 HP. Vypadá mnohem líp, což je věc subjektivní ok. Ale když si vemu že vz extreme stojí s pár věcmi navíc 1450000kc? Za malé auto? Jen o 35koni vic než RS Octavia? Ja mám jasno.
Ale očividně ne každý chce velké auto,malé stačí a zároveň se snaží být Cupra více stylová. To jestli se jim to v očích zákazníků daří, je věc jiná. Ale každopádně chválím Cupru že se snaží odlišit.
Radek Holodňák
@stepo_bela 😁
Luk Kupczak
@stepo_bela cupra má 333 koní a pohon 4x4
Escomak
@stepo_bela Projedte se ve Formentoru VZ5 a už nic jiného nebudete chtít. Já jsem ho občas měl půjčený a po roce jsem ho koupil. Jízda je neskutečná za ty peníze. Octavie RS jsem chtěl taky, ale tohle je něco jiného. RS je jen rychlé praktické auto, ale
VZ5 Vám vykouzlí úsměv na rtu při každé jízdě a to je to, oč tady jde ( pokud tedy nevozíte o víkendu cement na chatu).
Koupeno 6 měsíců staré a najeto jen 5000km v NSR za cenu nového RS.
Atlis
@Escomak VZ5 sa už (zatiaľ) nevyrába a nie je to priama konkurencia Octavie.
Atlis
@stepo_bela VZ extreme je niekde úplne inde ako akákoľvek Ovca RS. VZ 300k stojí cenníkovo 1 094 900Kč.
Romcigan
ptr078-cizek