AutoRevue
Kolik stojí je celkem šumák, hlavně když to je elektrické a nevypouští to z výfuku jedy. Jedna a půl miliarda indiánů, by o tom čistém vzduchu mohla vyprávět.
@Kasprik
Jedovaté myšlenky klimakomoušů jsou horší než emise moderního dieselu.
Jedovaté myšlenky klimakomoušů jsou horší než emise moderního dieselu.
@rohYpnol
Samozřejmě máte opět pravdu. Jste nesmírně inteligentní a chytrý. Stačí Indické vládě napsat, ať nahrazují tuk tuky a další šrot novým, moderním, jednoduchým a bezúdržbovým dieslem, který nepotřebuje kvalitní naftu, močovinu a vůbec PDF filtry vydrží běžný indický provoz a servis a pořízení stojí pakatel. Jistě budou rádi za Váš názor a přehodnotí budoucnost jejich automobilismu i přes myšlenky klimakomoušů. Třeba Vám jako darem pošlou propisku s Tádž Mahalem.
Samozřejmě máte opět pravdu. Jste nesmírně inteligentní a chytrý. Stačí Indické vládě napsat, ať nahrazují tuk tuky a další šrot novým, moderním, jednoduchým a bezúdržbovým dieslem, který nepotřebuje kvalitní naftu, močovinu a vůbec PDF filtry vydrží běžný indický provoz a servis a pořízení stojí pakatel. Jistě budou rádi za Váš názor a přehodnotí budoucnost jejich automobilismu i přes myšlenky klimakomoušů. Třeba Vám jako darem pošlou propisku s Tádž Mahalem.
@Kasprik
1.5 miliardy indiánů s Teslou za 1M, kdy jim stát dá 0,9M dotaci na pořízení BEV.
To zní jako skvělý plán. Sovětský svaz 2.0. Květinový záhon uprostřed Dillí má přeci nevyčíslitrlnou hodnotu!
1.5 miliardy indiánů s Teslou za 1M, kdy jim stát dá 0,9M dotaci na pořízení BEV.
To zní jako skvělý plán. Sovětský svaz 2.0. Květinový záhon uprostřed Dillí má přeci nevyčíslitrlnou hodnotu!
@rohYpnol
Samozřejmě máte opět pravdu. Tesla, která má modely primárně zaměřené na indický trh, které jsou cenově dostupné pro místní lid a je jediná automobilka, která tam elektrovozy dodává bude velmi ráda. Ostatní automobilky, co tam nabízejí elektrovozy za 300, 400 tisíc nemají prakticky šanci. Je to jak v Sovětském svazu 2.0, kde vlastně Lada, Moskvič atd. vlastně už nepotkáte, protože to tam převzala Tesla s dotacemi. Teď mi cinkla mikrovlnka s popcornem, tak malý moment a můžeme pokračovat.
Samozřejmě máte opět pravdu. Tesla, která má modely primárně zaměřené na indický trh, které jsou cenově dostupné pro místní lid a je jediná automobilka, která tam elektrovozy dodává bude velmi ráda. Ostatní automobilky, co tam nabízejí elektrovozy za 300, 400 tisíc nemají prakticky šanci. Je to jak v Sovětském svazu 2.0, kde vlastně Lada, Moskvič atd. vlastně už nepotkáte, protože to tam převzala Tesla s dotacemi. Teď mi cinkla mikrovlnka s popcornem, tak malý moment a můžeme pokračovat.
diskuse ACZ pod články autorevue je výmysl za všechny prachy...
Jinak s tou diskusí z AR... 😀 Nevěděli jsme, proč se to děje, protože na desktopu se tam člověk dostat nemohl. Fungovalo to jenom na mobilech a v aplikaci. Teď po mikrofaceliftu (už se dá konečně v jednom vlákně jednomu uživateli odpovídat více než 3x a diskuse nám neutíká mimo obraz, huráá) zůstala u všech článků ikonka ke vstupu do diskuse, i když tam žádné příspěvky nejsou. A to na všech zařízeních.
Já v tom problém nevidím, i když chápu, že když někdo přes externí link odejte u ACZ na AR, asi se pak na ACZ nebude vracet do diskuse. Nebral bych to jako chybu, ale jako vlastnost 🤣
No jo, IT je dnes bizár všude.. 😁
Ještě k Fabii, jasně že v Indii neni Fabia. Ale určitě tam je "něco jako Fabia" a k tomu směřovalo to co jsem napsal.
Nic zvláštního - pan redaktor jen chrání svého redakčního roztleskávače, jak se na správnou redakční symbiózu sluší 👍
Tak ještě nedávno jsem byl redakcí. Teď už mě má redakce pro změnu"chránit "... tak už si to rozmyslete hujeři... 🤣🤣🤣
Jinak povzbudím divoké představy, kdy místním hujerům praskne display. Ano, můj vztah k redakcí ACZ je veskrze pozitivní. Mají moji plnou podporu a věřím, že společně lze posouvat web správným směrem.
Tak, a teď už se to v hlavách hujerů vaří, co 🤣🤣🤣
Tak ta sedla!
😀👍