Novinky
@vencelín v Turecku jsou extrémní daně. a benzín tam stál 40 korun i před deseti lety, když byl u nás za 30. Měl jsem tam půjčenýho choppera na dovolenou a sice moc nežral, ale stejně😊
a AI potvrzuje
In 2010, the retail price of gasoline in Turkey, after taxes, was 3.74 Turkish Lira (TRY) per liter. The total tax component was 2.46 TRY, resulting in an effective tax rate of 65.94%. By the end of the year, gasoline prices had risen to above 4 liras per liter due to increases by distributors.
turecká lira tehdy byla kolem 12 korun.
a AI potvrzuje
In 2010, the retail price of gasoline in Turkey, after taxes, was 3.74 Turkish Lira (TRY) per liter. The total tax component was 2.46 TRY, resulting in an effective tax rate of 65.94%. By the end of the year, gasoline prices had risen to above 4 liras per liter due to increases by distributors.
turecká lira tehdy byla kolem 12 korun.
@vencelín V poslední době? A kdopak ho volí? A mzdy a kupní sílu mají taky báječný, že? Ceny bydlení a nových aut a vůbec všeho krom lokálního jídla a ošacení jsou taky bezva, že?
@vencelín Tak určitě. Bezstarostná nevědomost je sladká...
Nepatrný rozdíl je, že platy mají cca 8-10x nižší, než v tom německu a cca 4-5x nižší jak u nás a průměrná nová Škodovka je tam s jejich daněma vyjde přes 3 miliony Korun. Za bydlení musí často platit v EUR a jsou častokrát rádi, že jim zbyde na žrádlo.
Čím dál větší vzestup ortodoxního sunnitského islámu, kšeftování s islámským "státem", podpora i přímé vraždění v Sýrii, sem tam nějakej ten únos, nebo vraždička přímo na ambasádě, čistky všude, kde se to režimu hodí, sem tam nějaká ta mrtvola při zemětřesení v důsledku ignorace veškerých stavebních předpisů za účasti úřadů...
Prostě sen.
Nepatrný rozdíl je, že platy mají cca 8-10x nižší, než v tom německu a cca 4-5x nižší jak u nás a průměrná nová Škodovka je tam s jejich daněma vyjde přes 3 miliony Korun. Za bydlení musí často platit v EUR a jsou častokrát rádi, že jim zbyde na žrádlo.
Čím dál větší vzestup ortodoxního sunnitského islámu, kšeftování s islámským "státem", podpora i přímé vraždění v Sýrii, sem tam nějakej ten únos, nebo vraždička přímo na ambasádě, čistky všude, kde se to režimu hodí, sem tam nějaká ta mrtvola při zemětřesení v důsledku ignorace veškerých stavebních předpisů za účasti úřadů...
Prostě sen.
@vencelín
www.auto.cz/…erven-2011-59307
...ale fakt je ten, že ani u nás tehdy nebyl benzín zázračně laciný, jen, že v Turecku byl tedy ještě skoro o 20 procent dražší😊
www.auto.cz/…erven-2011-59307
...ale fakt je ten, že ani u nás tehdy nebyl benzín zázračně laciný, jen, že v Turecku byl tedy ještě skoro o 20 procent dražší😊
@vencelín nejlepší je, že se radikalizovat začnou až v Německu😊 i když Erdogenovi by se tradiční islám líbil velmi
@TT stačí nepsat nějaké nesmysly o geometrických tvarech. Pak se nedivím, ze mas problém s kosočtvercem u Renaultu, kdy tvrdíš ze to kosoctverec neni, ale diamant a pak napíšeš tady něco o kosodélníku, který tam nejspíše neni. Poradím ti, kdyz otocis kosoctverec o 90°, pořád je to kosoctverec. A pokud otocis ctverec o 45° a stoji na svém vrcholu, pořád je to ctverec. Kosoctverec získáš jinou úpravou nez rotaci.
@Ringhofer Aj trucky a autobusy sú drahé. Aj Indické autobusy budú rovnako drahé. To je holt tá žiarivá budúcnosť s EÚ.
Chudák Evropa! A my s ní. Takový přetlak nabídky tu ještě nebyl. JENŽE VŠICHNI NABÍZÍ JEDNO A TO SAMÉ! A my to nechceme. My chceme mít výběr. Co na to ochotní "distributoři" ze SR, ČR, PL a HU? Jak se jim daří s Číňany, "Italy" ? Jo, náklaďáky se už skoro nikde jinde, než v Turecku nevyrábí. Autobusy ještě ano, ale opět: vůbec ničím se navzájem od sebe neliší, ani cenami. Někde něco v tom kapitalizmu selhává, že žrádlo je furt drahé, i když je rozváženo nejlevnějšími trucky z Turecka a studentstvo jezdí do škol nejlevnějšími autobusy z Česka. Teď navíc Iveco zavřelo krám, aby to Indové zkusili na Starém kontinentu ještě levněji. Čert aby se v tom vyznal...
Kazdy diktator chce dnes nielen vyrabat svoje auta, ale tie sroty aj predavat v EU.
Cina, Vietnam, Turecko.... Predavat chce aj dovozca z Kazachstanu. Ach jaj....
Coho sa este nasa generacia dozije? Kovosrotu z Mali, Burkina Faso, Severnej Koreje, Uzbekistanu?
Nech to skusia v USA a sem sa nam s tym netlacia. Alebo im treba dat 500 percentne cla a bude vymalovane.
Cina, Vietnam, Turecko.... Predavat chce aj dovozca z Kazachstanu. Ach jaj....
Coho sa este nasa generacia dozije? Kovosrotu z Mali, Burkina Faso, Severnej Koreje, Uzbekistanu?
Nech to skusia v USA a sem sa nam s tym netlacia. Alebo im treba dat 500 percentne cla a bude vymalovane.
Logo tvarom pripomína kosodĺžnik. To zase bude primitívnych poznámok...
Interiér je silne predisplejovaný. Ale zvonka je to krajšie auto ako väčšina konkrencie.
Interiér je silne predisplejovaný. Ale zvonka je to krajšie auto ako väčšina konkrencie.
@Man Ký
Jo, turci to s tím islamem zrovna moc nehroti.
Efes vcelku pijí, do mesity tak max v pátek. Ve velkých městech šátky a balonaky moc vidět nejsou. To je spíše na vesnicích.
O chodnících černých lantuchan ani nemluvě, to je fakt rarita.
Jo, turci to s tím islamem zrovna moc nehroti.
Efes vcelku pijí, do mesity tak max v pátek. Ve velkých městech šátky a balonaky moc vidět nejsou. To je spíše na vesnicích.
O chodnících černých lantuchan ani nemluvě, to je fakt rarita.
@vencelín turecký taxikář mi vysvětloval, že islám jo, ale MODERNÍ😊 tzn. vypije si, ženské nezahalené, vepřové že teda nejí, ale měl srandu z Arabů
@Mokrous
Jo s tím i někdy souhlasím.
Obzvláště špatně je to když ten parazit patří ještě do kategorie blbec (teď nemyslím Vas! ).
Jo s tím i někdy souhlasím.
Obzvláště špatně je to když ten parazit patří ještě do kategorie blbec (teď nemyslím Vas! ).
@Arese
Nejen tipo, ale i busy a nákladní vozy. Krom tamní h značek tam má velký výrobní závod MB.
Nejen tipo, ale i busy a nákladní vozy. Krom tamní h značek tam má velký výrobní závod MB.
@Mokrous
Vždyť jsem psal že v "poslední" době tam ten režim jde od 10 k 5. Poukazují na to, že země je to krásná a tamní lidé jsou více než pohostinni.
Vždyť jsem psal že v "poslední" době tam ten režim jde od 10 k 5. Poukazují na to, že země je to krásná a tamní lidé jsou více než pohostinni.
@Mokrous
V poslední době je těch cca 15 let zpět.
Ty faktory o kterých je řeč jsou daný i vládou.
Co si pamatuji z roku 2010 tak třebas ceny benzínu tam byly jako v Německu v té době. Nevím kolik stálo LPG, to tam měli v těch Tofasich a Rendlikach 11 téměř všichni.
Ceny bydlení nevím, já tam měl kolej zdarma. A ceny aut tak ty byly na můj vkus taky vyšší než bych čekal (že zvědavosti jsem tam okukoval v té době Formana).
Ale země je to krásná a ti lidé jsou většinou moc příjemní. To je prostě fakt. Jak říkám rád bych se tam zas někdy vrátil.
V poslední době je těch cca 15 let zpět.
Ty faktory o kterých je řeč jsou daný i vládou.
Co si pamatuji z roku 2010 tak třebas ceny benzínu tam byly jako v Německu v té době. Nevím kolik stálo LPG, to tam měli v těch Tofasich a Rendlikach 11 téměř všichni.
Ceny bydlení nevím, já tam měl kolej zdarma. A ceny aut tak ty byly na můj vkus taky vyšší než bych čekal (že zvědavosti jsem tam okukoval v té době Formana).
Ale země je to krásná a ti lidé jsou většinou moc příjemní. To je prostě fakt. Jak říkám rád bych se tam zas někdy vrátil.
@Mokrous
Co máte proti Turecku? Pobyl jsem tam dohromady 5 mesíců a je to nádherná země s fajn lidmi. Té doby tam strávené nelituji a chtěl bych se tam zas někdy vrátit. To že je vládne v poslední době pomatenec je věc jiná.
A co se technické základny týká, tak tu turci mají více dobrou (auta, autobusy, letecký a železnicní průmysl).
Co máte proti Turecku? Pobyl jsem tam dohromady 5 mesíců a je to nádherná země s fajn lidmi. Té doby tam strávené nelituji a chtěl bych se tam zas někdy vrátit. To že je vládne v poslední době pomatenec je věc jiná.
A co se technické základny týká, tak tu turci mají více dobrou (auta, autobusy, letecký a železnicní průmysl).
A na rozdíl od francouzského kosočtverce to nic na první pohled nepřipomíná. Ale souhlas, ze z fotek ta auta vypadají dobre.