Testy
Pokud to auto zvládne na elektřinu "nízkými rychlostmi ujet klidně i několik desítek metrů", tak určitě nemá "hodně blízko ke klasickému hybridu". S dobrým full hybridem např. od Toyoty se tohle vůbec nedá srovnat, natož aby mu to bylo "hodně blízko".
Hele kamo jestli tohle je jakoze ten fancy zlatej lak, tak to vypada jak kdyz pes sezral kari a poblil Feldu
@rohYpnol
Rádo se stalo.
Nevím, já tě chtěl jen uklidnit, že máš pořád možnost volby a můžeš běžet. O konfiguraci jsi nepsal, bychaři 😄
Rádo se stalo.
Nevím, já tě chtěl jen uklidnit, že máš pořád možnost volby a můžeš běžet. O konfiguraci jsi nepsal, bychaři 😄
@Tonito Debelito
Přesně, na tuhle barvu by u skladovek měli automaticky dávat slevu 😄
Přesně, na tuhle barvu by u skladovek měli automaticky dávat slevu 😄
@Michal Chmelař
hele kamo to fakt neni lak, to je zlatohneda vzpominka na skolni jidelnu v roce 19xx
hele kamo to fakt neni lak, to je zlatohneda vzpominka na skolni jidelnu v roce 19xx
@Mr.Murphy ono není co jiného koupit, než SUV. Kombíky jsou čím dál delší a placatější, mají zadek jako kupé a nic tam nedáš. MPV pro rodiny téměř zmizely....a možnost volby prakticky taky. A do SUV PATŘÍ DIESEL ‼️
Barevné zážitky nechám na diskusní kolegy, protože jejich trojboj ve školní jídelně jde zcela mimo mé vzpomínky...
Každopádně se ptám, tohle se vážně někomu líbí? Neříkám že z nouze tohle nemůže skončit nakonec v garáži. Ptám se jestli se tohle opravdu někomu líbí?!?
Estetická nadváha je snad jeste horší jak skutečná nadváha dnešních BEV. Tohle je prostě botoxová královna středních SUV.
Skvělou ergonomii a krásné interiéry v Ingolstadtu zjevně shledali jako něco, co je třeba nahradit nesmyslem v podobě displayů. Navic už i sem dorazil hit všech co jedou na fentanilu, a to volant ve tvaru cokoliv jen ne kruh...
A pak tu máme design, který je evolucí nestárnoucích linií Audi do neznámá a ještě dál. Jestli byl šéfdesignérem chatGPT, pak rozumím výsledku. Pokud tam byl člověk, tak zjevně hodlá zmařit Audi ještě dříve než greendeal samotný. Audi tak alespoň pohřbí jako utrápenou značku, po které se nám stýskat nebude...
Matematicky to zkrátka může stále pro Q5 vyjít. Ale mít možnost volby, tak běžím pro minulou generaci rychlostí světla...
Každopádně se ptám, tohle se vážně někomu líbí? Neříkám že z nouze tohle nemůže skončit nakonec v garáži. Ptám se jestli se tohle opravdu někomu líbí?!?
Estetická nadváha je snad jeste horší jak skutečná nadváha dnešních BEV. Tohle je prostě botoxová královna středních SUV.
Skvělou ergonomii a krásné interiéry v Ingolstadtu zjevně shledali jako něco, co je třeba nahradit nesmyslem v podobě displayů. Navic už i sem dorazil hit všech co jedou na fentanilu, a to volant ve tvaru cokoliv jen ne kruh...
A pak tu máme design, který je evolucí nestárnoucích linií Audi do neznámá a ještě dál. Jestli byl šéfdesignérem chatGPT, pak rozumím výsledku. Pokud tam byl člověk, tak zjevně hodlá zmařit Audi ještě dříve než greendeal samotný. Audi tak alespoň pohřbí jako utrápenou značku, po které se nám stýskat nebude...
Matematicky to zkrátka může stále pro Q5 vyjít. Ale mít možnost volby, tak běžím pro minulou generaci rychlostí světla...
Kazde zbozi ma sveho kupce, ale ja bych 1,5mio za cokoliv s motorem 2.0Tdi proste nedal. Staci mi v rok a pul starem Superbu, kde dolivam olej a chladici kapalinu (pravda, po 30tkm se zda ze ubytky chladici smesi zmizely nebo se aspon hodne zpomalily).... dekuju, ale to jsou praktiky tak do roku 2005....
Hlavne doufam ze moda SUV konecne vyvane.... uz to pusobi fakt moralne zastaralym dojmem, zvlast s tou naftou.
Hlavne doufam ze moda SUV konecne vyvane.... uz to pusobi fakt moralne zastaralym dojmem, zvlast s tou naftou.
@Michal Silar Vlastně nevezme, octavii to samozřejmě smázne i tak, ale jasně - žádná velká dominance to není.
Ale to je jedno, kdo potřebuje někoho natírat tak si prostě koupí SQ5 a žádná škodovka ho nemusí trápit, pro běžné uživatele pak skutečně na běžné ježdění postačí tato konfigurace, což trh dlouhodobě potvrzuje - je to nejtypičtější konfigurace nejprodávanějšího modelu…
Ale to je jedno, kdo potřebuje někoho natírat tak si prostě koupí SQ5 a žádná škodovka ho nemusí trápit, pro běžné uživatele pak skutečně na běžné ježdění postačí tato konfigurace, což trh dlouhodobě potvrzuje - je to nejtypičtější konfigurace nejprodávanějšího modelu…
Upřímně, mě se nový model nelíbí 🫤 Jezdím 2 roky s Q5 2.0 TDI 250kw S line. Auto vypadá lépe, ne jako ocucaný bonbón. Interiér je ergonomicky úplně jinde, tlačítka na klimu, rádio, výhřev sedaček, režim jízdy.. perfektní volant, jednoduché ovládání tlačítky, nemá tu blbost na dveřích na zrcátka a okna 🤣 a na i madlo dveří. Nová Q5 je děs..tu bych si fakt nekoupil. A nová Q3 je úplná katastrofa 🫣 . BMW je taky nyní šílený..design i interiér. Čím novější tím horší. A ceny? Příšerné. Dostal jsem v Porsche slevu 400 tis, quattro k tomu a 5 let servis v ceně. Auto se vlezlo pod 1.4 mega s metalízou, šíbrem a 19'koly. A ještě odečet -21%DPH. Tahle cena je úplně mimo.
@Tonito Debelito - to není taxikářská barva? Já myslel, že jo, ono to auto stejně jako Londýnský taxík vypadá.
@Mr.Murphy no a pokud chces dalnicni prespuvadlo, nebudes koukat po SUV. Do suv už davno neni treba diesel, ba naopak. Diesel by v osobácich už neměl byt prakticky vůbec, jeste treba v pracantech N1 kategorie.
@Jaros 00071 To mas pravdu, kombiku ubyva. Ale i SUV bych urcite koupil jako PHEV. Pokud to nemas jako vylozene dalnicni presouvadlo tak je to lepsi volba. A pokud chces dalnicni stroj, vracim se zpet ke kombiku 😉
@Jaros 00071 Souhlas. Předchozí generace většiny modelů Audi, BMW, atd... člověk jen slintal a nevěděl by co dřív vybírat. A dnes. K poblití kompletně všechno bez ohledu na cenu a značku.
@Michal Chmelař
Děkuji paní učitelce češtiny za opravu.
Skladové asi nebudou v konfiguraci která by se komukoliv trefila do vkusu, viď...
Děkuji paní učitelce češtiny za opravu.
Skladové asi nebudou v konfiguraci která by se komukoliv trefila do vkusu, viď...
@Michal Silar Vy jste nějaký nepozorný čtenář, či co: ve srovnávací tabulce jsou čísla. Q5 na tom není špatně, a upřímně, každý z nás chvátáme jinak. A nejhorší jsou --- Octavie ze služebních fleetů. Chudinkové za volantem...
@rohYpnol Ani u Mercedesu bych nedal ty interiéry, volanty, ovladače, lesklé plasty, displaye a vrzání... Prostě ne. A když pak člověk porovná ty ceny, no tak ve finále, kdybych měl v reálu utratit 2,5M, tak to už bych radši koupil asi 2x za sebou Enyaqa, než jednou současnou "prémii" A to nejsem fanda EV.
@3_diamanty Hele Topper, to máš pravdu, MG se tomu podobá, což pro design nové Audi moc lichotivé není 🤣
@Michal Chmelař jako majitel rok a půl staré Q5 musím souhlasit,že nový model je naleštěná bída ‼️ Tohle bych si rozhodně nekoupil. A ta cena za tohle je směšná. Nejhorší je, že konkurence je podobně strašná.☹️🫣 Jediná klika je ,že to x let řešit nemusím.
SUV za 2,1 milionu, vážící 2,1 tuny, se "více než dostatečně dimenzovaným motorem" zrychlí na stovku za 7,4 sekundy — za vydatné asistence pohonu quattro. Tvrzení o „dostatečnosti“ motoru, ale vezme rychle za své při prvním setkání s běžnou spěchající Octavií 2.0 TDI 110 kW ze služebního fleetu.
@Mikesus souhlasim s tebou prave proto ze jsem jeste jeden diesel pred rokem a pul koupil. Chyba! Ted jezdim pujcenym T-Rockem na dovolene a je to 1.0Tsi a pri tom dovolenkovem jezdeni mimo dalnice tam mam 5,3 litru dlouhodobou.... a to to ani neni MHEV.... proste nafta uz fakt ne.
@Tonito Debelito
No, detaily a zážitky z vlastního života příště oprsvdu vynech, jo? Jednou už jsem tě o to žádal.
No, detaily a zážitky z vlastního života příště oprsvdu vynech, jo? Jednou už jsem tě o to žádal.
Máš možnost volby, na webu Audi jsou stále ještě dvě skladové Q5 minulé generace, rychlostí světla to jistě stihneš 😄
Mně na vnějším vzhledu minulé generace vždycky něco nesedělo, tahle generace mi oproti předchozí přijde lepší. Bohužel, designerem je dnes stále častěji aerodynamický tunel, s tím se musíme smířit, pak ta auta vypadají takhle, ale v mezích možností mi to přijde přijatelné, rozhodně hezčí než aktuální X3 nebo GLC. Nová A6 sedan se mi vysloveně líbí, viděl jsem naživo zatím jen avant, ten taky nevypadal špatně.
Ale fascinuje mě, jak tady mimoň jako ty mistruje celé Audi 😄 Já jsem teda napsal, že se mi nelíbí tato barva a za tím si stojím, ale tys to fakt vzal od podlahy.
P.S.: Fentanyl se píše s tvrdým 😄