Bezpečnost
Čím dál horší výhled z aut není jen pocit, odhalil výzkum. Hlavně u oblíbeného segmentu
18 komentářů
Man Ký
8
@jersey.se a proto všichni ta SUV kupují😊
Přejít do diskuze
@ptr078 panejo. fakt se neprodalo sto procent SUV? tvl. ani v Náhorním Maďarsku ne? tak to mi někdo musel poskytnout chybné informace.
@vencelín přirozeně, snažil jsem se naznačit, že velká obliba SUV naznačuje, že potenciální kupce zase tak moc nějaká zábava za volantem zase tak moc nezajímá. jejich podíl takřka neustále narůstá.
Jo. Čím dál horší výhled, jízdní vlastnosti, dojezd, žádné emoce, čím dál hnusnější… To je asi schválně. Aby řídit nebavilo už vůbec nikoho.
@vencelín
hele kamo temeline co ty za dalsi identity tady na foru trebas rohypnol nebo jak se *** menujes
hele kamo temeline co ty za dalsi identity tady na foru trebas rohypnol nebo jak se *** menujes
@vencelín a ta MPV se přestala vyrábět, protože je lidé strašně chtěli a byl to prakticky bestseller, nebo protože jejich místo v 90% případů převzalo SUV? když se něco neprodává, tak nemá smysl to vyrábět.
@Man Ký
Ano i ne. Na opravdovou zábavu jsou samozřejmě sportovní vozy.
Nicméně i konvenční auto může být relativně zábavné.
Já zas narážel na dnešní minimální výběr v karosarskych možnostech.
Ano i ne. Na opravdovou zábavu jsou samozřejmě sportovní vozy.
Nicméně i konvenční auto může být relativně zábavné.
Já zas narážel na dnešní minimální výběr v karosarskych možnostech.
@Man Ký 2024 sa predalo cca 17mil aut, 9,7 suv's = +- 57%. Vsichni....nerob zo seba vacsieho blba ako si
@Man Ký
A ona byla nabídka motoru na konci Mpv nějaká zázračná? Když není výběr solidních motorizaci těžko lze čekat růst zájmu ale spíše jeho pokles.
Proč tedy stále jezdí tolik starších Mpv? Protože je to nejpraktictejsi karoserie.
Dále proč se tedy prodává spousty nových osobních dodavek? Protože lidé potřebují prostornější auto a výběr Mpv je minimální, tak vezmou osobní dodavku
A ona byla nabídka motoru na konci Mpv nějaká zázračná? Když není výběr solidních motorizaci těžko lze čekat růst zájmu ale spíše jeho pokles.
Proč tedy stále jezdí tolik starších Mpv? Protože je to nejpraktictejsi karoserie.
Dále proč se tedy prodává spousty nových osobních dodavek? Protože lidé potřebují prostornější auto a výběr Mpv je minimální, tak vezmou osobní dodavku
@ptr078 to je takový panadolův styl. když jsi neschopný dmnt, začneš se hnípat v úplných detailech, abys toho druhého znemožnil. třeba v tom, že "všichni" je tak trochu nadnesené a nemusí to znamenat sto procent celku. VŠICHNI ostatní to pochopili, jenom dmnt jako ty /statisticky asi tak jedno procent👋 z toho začne dělat vědu. nebydlím na sídlišti, bydlím v prémiové čtvrti a poznáš to tak, že tady nejsou dráteníci ze Slovenska. ani jeden, statisticky i percentuálně😊 ty dráteničíš kde?
@Man Ký Panejo, vtipek o nahornom madarsku po 400.milionty krat. V skutku rychlo si sa odprezentoval ako cisty koko..t. Tak sa zabav vo vasej sidliskovej krcme co znamena svet, kde po piatom vsetko viete a je vam jasne. A nezabudni si vecer pred zrkadlom vytrepat vtacka, aky si strasne super. A nieze ta napadne vytiahnut si hlavu z vlastnej ***e
tak před 30 lety jsem vybíral auto co "jede", pak auto do kterého se se svými 2 metry a 150 kg vlezu a dnes vybírám auto, ze kterého je vidět, přes ten zbytečně velký panel za vnitřním zrcátkem za který se schová i autobus. O skloněném čelním skle a tlustých sloupcích škoda mluvit. Nevím proč to dělají tak velké, když většinou tam je jen snímač stěračů a světel. Na druhou stranu je k smíchu, když mě drbe policie zvláště v Rakousku a Německu, že držák mobilu na skle mi zakrývá výhled.
@Josef Mašek
Jasně, taky Felinka váží půlku té astry (obrazně), takže je jasné že i to se někde musí projevit.
Jasně, taky Felinka váží půlku té astry (obrazně), takže je jasné že i to se někde musí projevit.
@Tonito Debelito
Smarja Debilito, ten tu schazel...... Nejsem žádný Vas kámoš a tímto na Vas reagovat v žádných dalších diskuzích nebudu.
Je to ztráta času, k věci nic nemáte a zvatlate koniny.
Smarja Debilito, ten tu schazel...... Nejsem žádný Vas kámoš a tímto na Vas reagovat v žádných dalších diskuzích nebudu.
Je to ztráta času, k věci nic nemáte a zvatlate koniny.