Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Prodejce aut trestán za problém, který v Česku neexistuje. Směje se však policistovi

10 komentářů

Ja Prvni a Posledni
@Ja Prvni 123
Ty jsi extrémní hlupák a prodejce.
gil54
Taková důležitá věc a jenom anketa? To by chtělo vypsat minimálně celostátní referendum.
Ja Prvni 123
Takze klasickej internetovej sasek.

Pokutu dostal za to, ze nemel znacku tam, kde mel mit.

Takze ji dostal opravnene.

Za hlupaka je prodejce.
Mokrous
@gil54 Jako hnoje z TikToku pro mentály, to je zase novej level nejlepší jízdy na webu... 👍 .............................
.......... 👎🤮
ericn
@Ja Prvni 123 Přesně tak, zákon jasně říká, kde má mít značku, neměl jí tam, smůla. A´t platí... Stejně jako ti, kteří na držák na kola sundávají značku z auta a nemají třetí RZ 😉
Buffalo007
"V každém případě, takovýto problém v Česku neexistuje."
Opravdu?
u nás mají prodejci ve většině případů papírové převozní značky, které by měli být za zadním oknem. Problém vzniká v mnoha případech - když je okno zatmavené, nebo tam vůbec není (dodávky), kabriloety, sportovní vozy, atd...
Samozřejmě je to nepříjemnost, která se ale dá řešit, aby byl dodržen zákon.
Tady byl týpek akorát moc líný na to aby značku pořádně přidělal.
Ja Prvni 123
@Pavel Kočí Je.

Od zacatku do konce.
😄

Uplna.
Pavel Kočí
@Mokrous přiznám se, spal jsem špatně a moje mysl je ještě více zastřená, než obvykle, takže možná i chyba na mé straně. Ale nechápu, co to má za souvislosti s plastovými rámečky v České republice? Jak jako že neexistuje problém, jaký problém? A opravdu se někdo smál policistovi?Není ten článek úplná hloupost?
Pavel Kočí
Příspěvek podléhá schvalování.
Mokrous
@Pavel Kočí Já nespal pořádně už asi 5 let, takže jsem tohle novinářský dno ani nedočítal do konce. Takže jsi mě ukecal a já to dal až na dno. A je to asi myšleno tak, že u nás se dává značka vždy do plastu a v júesej ne. Nicméně pokud měl nějak natvrdo přidělaný magnety na převozce, tak by nepochodil v žádném případě, plast neplast... Takže se nejen sešli 2 cocoti v júesej, kdy jeden ignoruje předpisy, když je ten influencer (takže si myslí, že je "někdo") a druhej pablb v uniformě neví co je magnet (Předpokládám tedy pravdivý popis situace-opravdu kvůli tomuto hnoji nebudu trávit čas sledováním nějakých ťikťoků pro stádo s IQ pod 80), ale ještě tomu dal korunu místní spisovatel.