Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi RS 6 Avant je teď v Česku nebývale populární. Prodeje na poslední chvíli raketově rostou

10 komentářů

admin badgeAvatar - Marek Bednář
Marek Bednář
@Miorolo dokáže to jezdit na elektřinu, takže je to podle mě full hybrid.

Kde je podle vás ta hranice, od kdy je to už full hybrid a do kdy je to ještě mild hybrid?
Miorolo
@Marek Bednář Audi ten systém jasně označuje jako mild hybrid, takže dle mě, ale hlavně dle výrobce to žádný full hybrid není.
Miorolo
"Audi vyvinulo systém MHEV Plus, který je v podstatě full hybridem"
Ne, není to v podstatě full hybrid. Je to jen další zbytečný MHEV jako každý další MHEV.
Michal Exner
Dnes sutomobilky nezajímá co chtějí lidé - kupci. A může za to jak EU se svým greendealem, tak servilní šéfové automobilek, kteří bezduché nápady úředníků z Bruselu ještě podporovali...
Jan Matys
Jasný no, dyk si to může dovolit v podstatě každý, to je zase super článek.
kari.laz
@ericn podle mě to je jeden z hlavních důvodů. Buď pak bude jen elektrika, nebo zprzněné PHEV (jako M5, která je ve všem horší, než ta předchozí). Další věc je, že je doprodej skladovek s poměrně značnou slevou.
ericn
@Michal Exner no a je možné, že tahle RS6 je poslední “normální” ostré Audi 😋 Proto ten zájem. Elektriky jim nejdou, tj zájem malý, ale vše ostatní benzinové chtějí zprznit Pluginem…
Arese
Ano, když Audináři viděli nově příchzí generaci, vzali showroomy útokem a vykoupili tu odcházející. Což svědčí jedině o tom, že se Audi stále řítí do totální řiti....😧🤮👎
kari.laz
@Jan Matys A co je ti na tom nejasný, respektive jak se to, že si to nemůže dovolit každý vylučuje s tím, že prodeje rostou?
praptak
@Miorolo Jako každý full hybrid.