Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Peugeot 308 oficiálně: Vyšší výkon, delší dojezd a diesel stále ve hře

9 komentářů

twistedTSD
Hm. Obecně mi přijde od designérů jako lenost, když v době kompaktních LED světel přesunou hlavní světlomety do nárazníku. A vzadu ta podivná žárovková (?) světla dole zůstala.
Rosta Jež
Chtěl jsem si přečíst celý článek, na který jsem byl opravdu zvědavý, ale toto mě odrovnalo: "Francouzi po stránce designu sáhly...". I kdyby ten článek měl sebelepší vypovídající hodnotu, toto je neskutečný úpadek (nejen technických) novinářů, který na internetu sledujeme v přímém přenosu napříč různými "profesionálními" zpravodajskými médii.
sachs800
@3_diamanty Je to zcela naopak. Je v tom zepředu vidět starou 306.
Naopak 307 byl krok bokem, ztratila eleganci.
argejev
vo flotile mame p508, p308, astry, corsy, c4 a insignie...tie p308 vyzeraju najlepsie. kolegovia sa stazuju na lenivost 1.5Hdi...specialne v tych p508. mne pride p308 s 1.5hdi ako vyborne sluzobne auto...no formula to asi nebude. najma pri porovani s Oct 2.0TDi ktore dostavali doteraz.
Pepa_007
Škoda že tam není 1.6 PureTech a ještě verze 180koni bez hybridu. Nechápu volbu tříválce 1.2. Tříválec jako hybrid a čtyřválec samotný.
Automatická převodovka u všeho to úplně zabíjí.
😖😖😖😖
Ja Prvni 123
Uz opravili tu zprasenou palubku?

Neopravili.

😒
PavelK_
Už vidím, jak se při parkování nárazník zakusuje do obrubníku jako lev.
3_diamanty
Zatial najskaredsi pezot C segmentu..... este aj ta vysoka skoro az mpv-eckova 307 niekedy z r 2001 ktora mala svetla cez pol predku vyzera voci tejto sucasnej cirkusantskej knedli ako skutocny francuzsky elegan...
Lempl Klaun
@PavelK_ …nebo jako když si čížek zadloubne do hovínka. 🤡