Novinky
@narona
Auto je vždy ekonomický nesmysl. Takze tim chces rict, ze se nema kupovat auto? Auto bude vždy výdaj, pro naprostou většinu jen výdaje na pohodlí. Coz tim auto je. A jelikoz je auto extrémně dostupné, muze si ho dovolit téměř kazdy, i několik v rodině. A náklady navic za lepší zdravi je k nezaplacení. Ja vim, mene inteligentním, kteri koukají jen na ted a jedou styl "po nas potopa", tem to nikdy nedojde a budou vliv a dlouhodobý zisk z toho, i ekonomciky, zpochybňovat. Je to jen tim, ze cim mene inteligentním clovek, tim mene kouka a plánuje do budoucna.
Auto je vždy ekonomický nesmysl. Takze tim chces rict, ze se nema kupovat auto? Auto bude vždy výdaj, pro naprostou většinu jen výdaje na pohodlí. Coz tim auto je. A jelikoz je auto extrémně dostupné, muze si ho dovolit téměř kazdy, i několik v rodině. A náklady navic za lepší zdravi je k nezaplacení. Ja vim, mene inteligentním, kteri koukají jen na ted a jedou styl "po nas potopa", tem to nikdy nedojde a budou vliv a dlouhodobý zisk z toho, i ekonomciky, zpochybňovat. Je to jen tim, ze cim mene inteligentním clovek, tim mene kouka a plánuje do budoucna.
@Pepa_007 Proc si nekupuji to nejlevnejsi auto vsichni? To by prece podle teto logiky davalo smysl, ne?
Lide si kupuji drazsi auto proto, ze jim ta zvysena cena neco prinese. At uz je do lepsi pocit z vlastnictvi lepsiho auta, vetsi prostor, lepsi motor, lepsi vybava ...
U EV to muze byt pro spoustu lidi pohodli pri rizeni. Ten komfort za volantem je vyrazne lepsi a spousta lidi, co to zazije, muze pak premyslet mezi nejlevnejsim autem a autem o 200 tisic drazsim, ale vyrazne pohodlnejsim z hlediska komfortu rizeni a jizdy celkove.
Ja vim, ze pro spoustu mistnich je pozitkem radit manualne pri presne spravnych otackach, zatimco maji patu na brzde a palcem lechtaji plyn a jsou vzdy pripraveni autu v zatacce domluvit rucni brzdou, ale bezny domaci ridic miva jine preference. A ty jine preference treba dokazou obhajit vyssi cenu auta.
Lide si kupuji drazsi auto proto, ze jim ta zvysena cena neco prinese. At uz je do lepsi pocit z vlastnictvi lepsiho auta, vetsi prostor, lepsi motor, lepsi vybava ...
U EV to muze byt pro spoustu lidi pohodli pri rizeni. Ten komfort za volantem je vyrazne lepsi a spousta lidi, co to zazije, muze pak premyslet mezi nejlevnejsim autem a autem o 200 tisic drazsim, ale vyrazne pohodlnejsim z hlediska komfortu rizeni a jizdy celkove.
Ja vim, ze pro spoustu mistnich je pozitkem radit manualne pri presne spravnych otackach, zatimco maji patu na brzde a palcem lechtaji plyn a jsou vzdy pripraveni autu v zatacce domluvit rucni brzdou, ale bezny domaci ridic miva jine preference. A ty jine preference treba dokazou obhajit vyssi cenu auta.
Pokud bude vozítko i tak stát o 200 tisíc více než spalovací alternativa tak stále platí že si ho koupí buď boháč nebo ten kdo má elektromobilitu jako koníčka, případně firma na dotace. Pro většinu lidí to je ekonomický nesmysl.@DonVito
To je novinka
Bylo tady, AI při návrhu zavedl i VW a vývoj taky zkrátil na polovinu.
Jenom aby všichni nepoužívali tu stejnou AI.
U infotainmentu taky všichni používají Qualcomm a Andoid auto.
Bylo tady, AI při návrhu zavedl i VW a vývoj taky zkrátil na polovinu.
Jenom aby všichni nepoužívali tu stejnou AI.
U infotainmentu taky všichni používají Qualcomm a Andoid auto.
@Mikesus Jako co znamená dívat se do budoucna? Že si raději koupit auto které se mi začne vyplácet až po 100 tisících km když se mi může vyplácet ihned???
Nejlevnější auto v ČR stojí cca 280-310 tisíc korun. Nějak nedokážu nasimulovat kdo by koupil stejné auto o 200 tisic dráž s tím, že je nabíjecí. Přeci ta drobná úspora při jízdě BEV nezdůvodňuje 200tisic navic...... 🫣
Třeba mi někdo poradí.
Třeba mi někdo poradí.
@Mikesus jsem geront a čím jsem víc geront tím méně mi leží na srdci budoucnost. Tvoje, planety, vesmíru. Klidně všichni zanikněte.
👍
Tak snad uz nebude tolik hloupych komentu, ze EV = Cina.
Nebo ze EVckama jezdi jen bohaci (i kdyz mi to lichotilo..).
🙂
Bravo Renaulte!