Novinky
Giorgio
0
A dělá to porsche proč? Jen tak, nebo to i nějak vysvětlili - vyššími náklady, snahou o posílení prestiže, špatnou kávou v kantýně...?
0
Já ti to vysvětlím. Oni chtějí víc vydělat, víš? 😉 Jestli je ti to proti srsti, tak si kup raděj Astona, jako kolega dole 😉 >😁
Neříkej mi, že nemáš na do zdražení. Jde to nahoru o cca 1%, to snad dá dohromady každej. No... a ten zbytek? Ten tě přece nemůže překvapit... stará dobrá cena za starý dobrý Porsche.
No jo, Porsche, co to je? To jsou ty auta, u kterych slintam, o kterych se mi zdava a jsou to auta, u kterych si poustim v konfiguratoru zvuky motory jen tak, abych vedel. Jedine, cim bych si mohl vysvetlit zdrazeni, je potreba poradneho vyvoje. Az vstoupi v platnost Evropska legislativa ohledne maximalni prumerne zateze v CO2 na automobilku, tak by to tyhle automobilky pekne polozilo. A jestli zdrazuji opravdu kvuli potrebe vyvoje, nebo jen tak, kvuli inflaci, to se jen tak nedozvíme. Ale myslim si, že i kdyby to bylo kvůli inflaci, tak to stále ještě jde, protože jakou dobu nezdražovali? A inflace je v německu na hranici 2% (myslím). Od snů s Porsche mě tohle zdražení absolutně nemůže připravit.
Tak těžký sny bych tedy nechtěl... >😁
Přemejšlejte hlavou.
Zvýšený podíl akcí ve WV. Co vy Na to? Bárka se potápí, Titanik jde ke dnu. Takže sanace,sanace,sance!A proto žádný
Porschecheche. Nejlépe NIKDY! Stejně je to na jedno brdo už desítky let. :no:
Přemejšlejte hlavou.
Zvýšený podíl akcí ve WV. Co vy Na to? Bárka se potápí, Titanik jde ke dnu. Takže sanace,sanace,sance!A proto žádný
Porschecheche. Nejlépe NIKDY! Stejně je to na jedno brdo už desítky let. :no:
Ale je pořád nádherný!!! Porsche je prostě porsche... I když je pravda, že už se mi trochu okoukali a spíš si vykrucuju krk na Astonu a tak... A že jsem jich tady v Anglii už taky pár viděl... 😁 Ale Porsche je pro mě taková ikona, auto na život a rychlejší jízdu s neskutečnym sexapealem a stylem. Prostě PORSCHE
To jen doklada, ze Porsche si na premiovku jen hraje. U skutecne premiovych aut na cene NEZALEZI. Nezalezi na ni u Ferrari, RR, Bentley, Astonu a spol. Tyto firmy nasazuji cenu s uvedenim modelu na trh a ta se v case nemeni. Proc? Protoze marze je od zacatku tak vysoka (diky sile znacky), aby pokryla temer cokoliv a hlavne tyhle auta museji mit porad svoji cenu (kdyz pro nic jineho, tak kvuli cekacim lhutam). Zmeny v cenach u Porsche jsou navysost trapnym krokem, ktery dokazuje, ze nepatri nikam jinam nez do drahych tuctovek jako MB, BMW, Audi a pod. :-!
Hehe, to snad nemyslíš vážně! 😁 Porsche mezi MB, BMW a AUDI!!! To ani náhodou! Navíc, Porsche má největší zisk na jednom vozu ze všech výrobců...
Hmm, tak se podivej na prodejni cisla, modely v cele s Cayenne (nepovedene to prebouchany VW Touareg), marketing porsche a pak neco rikej. Ja jsem se pohyboval v marketingu a PR luxusniho zbozi skoro 10 let a ver mi, Porsche premiovka proste neni. Uz jen proto, ze nelimituje vyrobu a prostituuje znacku. To, ze si nekteri naivne mysli, ze je Porsche premiovka verice PR kidum vypoustenym automobilkou, jeste neznamena, ze to je pravda. PS: Zisk a marze jsou dve rozdilne veci.
>😁 >😁 >😁 Neboj, pojmy jako marže a zisk mi opravdu nejsou cizí... 😄 A kdo vlastně určuje prémiovku? Podle mého koneční zákazníci... A ti jí tam prostě řadí, takže plky PR opravdu zabírají. A BTW, myslíš že marketign všeobecně nejsou plky?
Souhlsim s kolegou. Exkluzivita hodne zavisi na limitu vyroby treba jak je to u ferrari proc tam sou tak vysoky cekaci lhuty? jen blbec by si myslel ze se to vyrabi tak dlouho je to kvuli tomu aby po cely rok vyrabeli stejnym tempem auta a proto uz je treba f430 vyprodane na 1 rok dopredu. sice se v pr nepohybuju 10 let 😁 je mi 15 ale bludy fakt nepisu
Nemuzu souhlasit.
1. U Ferrari se ceka tak dlouho, protoze ho opravdu rucne vyrabeji
2. Exklusivita nezalezi na limitu vyroby. Kdo by ji urcoval? Kdo urcuje exklusivitu? Jsou to lidi, jaka je v CR prumerna mzda? 20 000,-. Kolik lidí by si v CR mohlo koupit Porsche a nepocítit to na svém rozpoctu? Odhadem: 0.1%. Kolik lidí by si mohlo koupit Ferrari? Odhadem 0.08%. Když se na to koukneš z tohodle hlediska, tak pro normálního člověka je ta exklusivita hodně podobná, velkou roli, možná tu největší hrajou osobní city a emoce. Nic víc. Ted se tady budem hádat, co je exklusivnější, jestli Porsche, nebo Ferrari. Ale to nezjístíme, protože tobě se líbí ital, mě němec. Exklusivita je hodně ošemetný slovo, je to jako bavit se o designu, nikdy se dva lidi neshodnou...
1. U Ferrari se ceka tak dlouho, protoze ho opravdu rucne vyrabeji
2. Exklusivita nezalezi na limitu vyroby. Kdo by ji urcoval? Kdo urcuje exklusivitu? Jsou to lidi, jaka je v CR prumerna mzda? 20 000,-. Kolik lidí by si v CR mohlo koupit Porsche a nepocítit to na svém rozpoctu? Odhadem: 0.1%. Kolik lidí by si mohlo koupit Ferrari? Odhadem 0.08%. Když se na to koukneš z tohodle hlediska, tak pro normálního člověka je ta exklusivita hodně podobná, velkou roli, možná tu největší hrajou osobní city a emoce. Nic víc. Ted se tady budem hádat, co je exklusivnější, jestli Porsche, nebo Ferrari. Ale to nezjístíme, protože tobě se líbí ital, mě němec. Exklusivita je hodně ošemetný slovo, je to jako bavit se o designu, nikdy se dva lidi neshodnou...
Ferrari x Porsche je pekne srovnani. Ferrari je jina liga, protoze se vyrabi rucne. Souhlas, ze co se tyce ceny je v CR Porsche skoro stejne premiove jako Ferrari. JENZE CR NENI ZADNA MIRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ve stare EU muze na porizovaci cenu nasetrit kdekdo. V ita se rika: Porsche si koupi ten, co nema na Ferrari... Presne to vystihuje pozici techto dvou znacek. Kdyz chces Porsche, tak proste nakvacis do jednoho z mnoha autosalonu (ktere krom toho podavaji napr i polo >😁 ) slozis zalohu pockas dva mesice a jedes. Z provozniho hlediska je Porsche jako kazde jine normalni auto, kdezto ferrari ma servizni prohlidky kazdych 10 000 kvuli vymene oleje a udrzbe exkluzivniho motoru. Co se tyce spotreby a naklady na provoz je Ferrari 2x-3x drazsi... Proste uplne jina liga a hotovo. :-!
Nikdy jsem nevěděl, že exklusivita=cena. A navíc, Itálie taky není žádná míra.
Jiste exkluzivita neni jen cena. Ale na Porsche je prave jedine exkluzivni ta cena (vylucuje notnou cast potenzialnich zajemncu) Jinak je to normalne seriove vyrabene auto. To cemu si veris ty, me vubec nezjima. Muzu te ujistit, ze Italie je mira nejpresnejsi. Ma zdaleka nejvetsi pomer vyroby luxusniho zbozi na hlavu a nejvetsi podil luxusni vyroby na HDP. Krom toho tam sidli pekna radka vyrobcu exkluzivnich aut a take je to vudci zeme v couachbuildingu. Mozna kdybys znal etymologii slova Exkluzivni, tak bys lepe rozumel jeho vyznamu. Pochazi z italskeho "escludere" coz znamena vyloucit. Porsche exkluzuvni neni - staci vysazet prislusnou sumu a muzes frcet. U skutecne premiovky, jakou je napriklad Ferrari, to vetsinou nestaci, protoze provadi vylouceni ze spotreby i jinak. PS: Myslis, ze si porsche muze dovolit prodavat vyrocni modely tak jako to dela Ferrari? Jo? A proc to tedy tak taky nedela? :-!
Jen pro info, sériově vyráběné auto, je skoro každé Ferrari a například i Veyron. Za druhé, Itálie může mít nejvíce výrobců exklusivních modelů, protože jich tam prostě nejvíce vzniklo.
Jen jsem včera opravdu přemýšlel, co to vlastně slovo EKLUSIVITA znamená... Napadala mě jen "nedostupnost" pro masy lidí. Jestli tomu je jinak, nechám se poučit. Ale takhle, pro někoho je Porsche hodně exklusivní, pro někoho už prostě nemusí a to proto, že ho má v garáži. Možná máš pravdu v tom, že Ferrari je v tom luxusu a "exklusivitě" možná trochu jinde, ale absolutně bych se nebál Porsche srovnat s Lamborghiny, Masseraty, Aston-Martin atd. Blbý na celym tom Ferrari je to, že to opravdu přeháněj. Jak tady už někdo psal, je tak exklusivní, až se z něj stalo auto do garáže. 😒
Jen jsem včera opravdu přemýšlel, co to vlastně slovo EKLUSIVITA znamená... Napadala mě jen "nedostupnost" pro masy lidí. Jestli tomu je jinak, nechám se poučit. Ale takhle, pro někoho je Porsche hodně exklusivní, pro někoho už prostě nemusí a to proto, že ho má v garáži. Možná máš pravdu v tom, že Ferrari je v tom luxusu a "exklusivitě" možná trochu jinde, ale absolutně bych se nebál Porsche srovnat s Lamborghiny, Masseraty, Aston-Martin atd. Blbý na celym tom Ferrari je to, že to opravdu přeháněj. Jak tady už někdo psal, je tak exklusivní, až se z něj stalo auto do garáže. 😒