Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nádherné kalendáře pro rok 2026: Auta z Boleslavi i odjinud a krásné ženy

14 komentářů

KANKUNEN
@MarekAbsolon Když má někdo škaredou manželku, tak je slušnost o tom držet hubu a navíc ta zrzečka nemá s chlapem vůbec nic. Dej si přes hubu sám. Třeba to byl jenom blbý vtip bez smajlíka.
PowerHouse
Perfektní babolap.
Na toto auto 1000 MB jsem sbalil v roce 1997 svoji nynější manželku. To auto mělo kolem 30ti let a jako babolap fungovalo spolehlivě.

Ta fotka vedle toho auta mně ji připomíná.
vecernicek2
@MarekAbsolon Tak jestli jeho žena vypadala jako ta zrzka vedle mbéčka, tak se o málo atraktivní ženu opravdu nejedná. Jestli je navíc inteligentní a vlídná, tak to pán celkem vyhrál.

To by mě zajímalo na čem jezdíte vy. A jak vypadá vaše partnerka. Nejvíc keců mají vždycky incelové.
vecernicek2
@Jiří Kalabza
Tak teď zrovna kritizujete můj komentář, takže se kritizovat v komentářové sekci asi smí 😄

Jo, fotit to v relevantních obdobích by dalo o dost více práce a fotograf si to hodně usnadnil tím, že to namačkal během týdne, dvou. Takže si myslím, že moje hodnocení, že je to odfláklé, dost sedí.

A ta kola na 120 LS fakt nebyla "normální věc v té době". Tahle škodovka bude rokem výroby někdy max do r. 1982. Na 80. léta si pamatuju, a vy? Tohle v 80. letech fakt neexistovalo, o tom mě nepřesvědčíte. Vkus je věc vkusu, ale za mě je to tedy ultra hnusné a tuzing.
Jiří Kalabza
@vecernicek2
Ano kritizovat to je to podstatné...
Nic méně, ano kompletní letní tématika je pořád taková hřejivá 😁
Fotit to po celý autentický rok by bylo finančně náročné což by se projevilo na ceně kalendáře, takto dostane zájemce jako každý rok velký nástěnný za cca 300,- Kč a stolní za 130,-Kč, a to se počítá.
A jaký tuzing na 120tce jako, že má podložky nebo navařené disky/velká kola? Normální věc v té době a jinak je to hezké LSo.
Stejsn
Ale jo, hezký fotky.
vecernicek2
@rohYpnol Ono to spolu souvisí. Podle mě ten fotograf je možná celkem schopný, ale chtěl to mít rychle hotové, tak to nějak naplácal, hlavně aby to nedalo moc práce, organizace a přemýšlení.

Na výsledku je to strašně znát, některé fotky jsou kompozičně jak amatérské momentky z dovolené, jiné jsou trochu lepší a ukazují, že nějaký potenciál ten fotograf asi má, ale je asi dost líný. Koncepčně je to taky všelijaký, tak snažím se fotit autentické veterány v původním/renomovaném stavu, nebo nějaké tuzingové hot rody?

Hlavně všechno dělané horkou jehlou naráz, hlavně aby to bylo rychle a moc se s tím necrcat. Ale přiznám se, že je to asi moje úchylka, já jsem se vždycky snažil u práce přemýšlet a jsem asi dost perfekcionista, dnes se to holt moc nenosí.
vecernicek2
@Stejsn To je vtipný, protože kalendář psů jsem měl loni a byly tam fotografie odpovídající příslušnému měsíci. Kaledář hub jsem měl naposled asi před 30 lety a už si na něj moc nepamatuju, tak nevím, jestli to bylo nějak rozdělené podle ročních období.
Ale s plodnicema hub se narozdíl od holek, aut a psů nesetkáváme celoročně, takže tam by k tomu mohly být nějaké objektivní důvody.
rohYpnol
@vecernicek2
Souhlas.
Mě úplně tak nevadí ani to, že jsou nafocny v jednom období. Ale vadí mě fotograf. Nevím, jestli každá rok fotí ten stejný, ale výsledek se mi opravdu nelíbí.
A holky jsou hezké, o nich to není. I když nejsou zjevně fotomodelky, tak naaranžovat je do hezkých póz a v hezkém aranžmá se prostě neodehrálo... Chyba fotografa, ne holek.
vecernicek2
Holky fajn, hlavně té zrzce u embéčka to sluší, ale jinak kalendář naprosto odfláklej. Fotky jsou všechny letní, takže ať už bude v kalendáři leden, říjen nebo červenec, budu mít fotku z července. To je absolutní bizár.

Zadruhé fotky některý taky kompozičně nezajímavý, bez nápadu. A co ten tuzing na Škodě 120 LS?

Shrnuto: Pěkný baby, amatérská práce.
rohYpnol
@vecernicek2
Fotograf co aspoň trochu umí a ví co chce, nafotí hezčí foto za 5 minut. Protože ví co od baby chtít a hned pozná, co jí sedí a co ne. Stačí se podívat. Viz Honza Zemánek...
Stejsn
@vecernicek2 Sám seš absolutní bizár. Nevím co máš. Když je kalendář psů, hub nebo hradů, tak tam taky není pro každý měsíc nebo týden odpovídající roční období.
Jiří Kalabza
Začátkem listopadu jsem na tento kalendář odkazoval pod reklamou na kalendář od SP-EL a hle je zde článek 😁
MarekAbsolon
@PowerHouse Máte za ženu bábochlapa, buď vám Bůh milostiv.