@Ja Prvni 123 Napriek očakávaniu riadnej mely to nakoniec bola vcelku nuda. Tsunoda to zmrvil, ani Leclerc s Russelom rožky nevystrčili, lídri si dávali bacha, aby niečo nepokazili, tak vlastne nebolo moc o čom...
Ja Prvni 123
2
@traveldrive Bylo videt, o kolik muze byt McLaren rychlejsi nez Ferrari.
Kdyz se Leclerc dotahl na neco pres sekundu, tak Norris proste jen trochu zrychlil.
😄
traveldrive
1
@Ja Prvni 123 Áno, karty boli vcelku jasné. Keby sa Red Bull zobudil skôr, Verstappen by to dal. Akurát nemali šťastnú ruku pri výbere druhého jazda, Džako bol 10x lepší ako ten babrák z Japonska. Snáď to vyjde na budúci rok lepšie, Hadjara sa rysuje ako solídny jazdec, podobne aj mladík v Mercedese, zabudol som teraz meno. No a Hamilton...tragéd, nič mu nevychádzalo.
Som zvedavý na budúcu sezónu, budú úplne iné auta, iné pravidlá, všetko môže byť celkom inak. A myslím si, že to bude zaujímavé. Zaujímavejšie ako tohtoročná sezóna, ktorá bola naozaj fajn.
Kdyz se Leclerc dotahl na neco pres sekundu, tak Norris proste jen trochu zrychlil.
😄
Som zvedavý na budúcu sezónu, budú úplne iné auta, iné pravidlá, všetko môže byť celkom inak. A myslím si, že to bude zaujímavé. Zaujímavejšie ako tohtoročná sezóna, ktorá bola naozaj fajn.