Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Peugeot Traveller Allure Standard 2.0 BlueHDi 180 S&S EAT8 – Klidně dalších deset let

8 komentářů

KANKUNEN
To je divný test, výška 1,91 není nikde udávaná, šestikvalt to nemá 5 let, předjíždění v pravém pruhu, výkon 135 kW. To fakt nevíš, co je pravda. 2,0 končí a pokračuje 2,2 multijet.
Doupik
Já měl tyhle Proace a spol. vždy za levnější auta, ale 1,4 míče? Za to už je Staria Luxury a ta je trochu jinde.
vencelín
@Othello
To i Berlingo či Kangoo uměli svého času 800 kg. Užitečná hmotnost 600 kg na takovouto dodávku je propadák.
Othello
Osmimístná verze má nosnost pouhých 613 kg, to si dělají legraci ?
A proč v mínusech není o tomhle významném hendikepu ani zmínka ?
Doupik
@mariov8 Tak záleží, k čemu to máš.
Jestli to máš na shuttle, tak Staria jezdí s hybridem po městě za 7, a posouvat lavici nepotřebuješ.
Jestli to máš pro rodinu, co vozí někdy bicykl, někdy pračku, a jezdí hodně dálnici, Pežot s dieselem co dáš pryč sedačky lepší.
Ale já mám i Transita velkého, takže tyto 2 zmiňované nevýhody Starie mi nevadí. Sedačky neřeším a dálnice je úplně v pohodě, žere to 10+ jak Transit a výkon to má.
vecernicek2
Nejvyšší výkon soustavy 0 kW, vykon motoru tu 130 kW, jinde v clanku 135 kW, prostě zase lajdáctví non plus ultra.
mariov8
@Doupik No, to dnes ale levný je. Já si sice taky tyhle auta pamatuji pod milion, ale od Covidu tu máme akumulovanou inflaci asi 50%... takže to cca sedí.

Staria tohle opravdu nenahradí, z ní se nedá vyndat ale ani posunout zadní lavice, abys třeba odvezl něco většího. Nehledě na to, že její hnací trakt je na dálnici téměř nepoužitelný.
robert olah
Tohle auto je vyrobeno ze stvrdlych baget, převodovka umřela ve 150k, motor žere olej už od 100k km. jinak fajn auto..