Testy
TEST Peugeot Traveller Allure Standard 2.0 BlueHDi 180 S&S EAT8 – Klidně dalších deset let
8 komentářů
KANKUNEN
3
To je divný test, výška 1,91 není nikde udávaná, šestikvalt to nemá 5 let, předjíždění v pravém pruhu, výkon 135 kW. To fakt nevíš, co je pravda. 2,0 končí a pokračuje 2,2 multijet.
Přejít do diskuze
Já měl tyhle Proace a spol. vždy za levnější auta, ale 1,4 míče? Za to už je Staria Luxury a ta je trochu jinde.
@Othello
To i Berlingo či Kangoo uměli svého času 800 kg. Užitečná hmotnost 600 kg na takovouto dodávku je propadák.
To i Berlingo či Kangoo uměli svého času 800 kg. Užitečná hmotnost 600 kg na takovouto dodávku je propadák.
Osmimístná verze má nosnost pouhých 613 kg, to si dělají legraci ?
A proč v mínusech není o tomhle významném hendikepu ani zmínka ?
A proč v mínusech není o tomhle významném hendikepu ani zmínka ?
@mariov8 Tak záleží, k čemu to máš.
Jestli to máš na shuttle, tak Staria jezdí s hybridem po městě za 7, a posouvat lavici nepotřebuješ.
Jestli to máš pro rodinu, co vozí někdy bicykl, někdy pračku, a jezdí hodně dálnici, Pežot s dieselem co dáš pryč sedačky lepší.
Ale já mám i Transita velkého, takže tyto 2 zmiňované nevýhody Starie mi nevadí. Sedačky neřeším a dálnice je úplně v pohodě, žere to 10+ jak Transit a výkon to má.
Jestli to máš na shuttle, tak Staria jezdí s hybridem po městě za 7, a posouvat lavici nepotřebuješ.
Jestli to máš pro rodinu, co vozí někdy bicykl, někdy pračku, a jezdí hodně dálnici, Pežot s dieselem co dáš pryč sedačky lepší.
Ale já mám i Transita velkého, takže tyto 2 zmiňované nevýhody Starie mi nevadí. Sedačky neřeším a dálnice je úplně v pohodě, žere to 10+ jak Transit a výkon to má.
Nejvyšší výkon soustavy 0 kW, vykon motoru tu 130 kW, jinde v clanku 135 kW, prostě zase lajdáctví non plus ultra.
@Doupik No, to dnes ale levný je. Já si sice taky tyhle auta pamatuji pod milion, ale od Covidu tu máme akumulovanou inflaci asi 50%... takže to cca sedí.
Staria tohle opravdu nenahradí, z ní se nedá vyndat ale ani posunout zadní lavice, abys třeba odvezl něco většího. Nehledě na to, že její hnací trakt je na dálnici téměř nepoužitelný.
Staria tohle opravdu nenahradí, z ní se nedá vyndat ale ani posunout zadní lavice, abys třeba odvezl něco většího. Nehledě na to, že její hnací trakt je na dálnici téměř nepoužitelný.