Novinky
Frfla
5
Zajímavý článek. Když se na to podívám jako zákazník, tak o tu AI za volantem ani nijak nestojím. A už vůbec, chci být majitelem auta a ne jen uživatel nějaké chvilkové platformy. I v pitomých hrách kupuji jen celou hru a free2play s mikrotransekcemi ignoruji. Chci vědět, co mě ta zábava bude stát vcelku a ne se nechat sosat za služby
Přejít do diskuze
@Stejsn
Gratuluju sám sobě - přežil jsem dehtová auta, osmibity, videopůjčovny a pajzly čtvrté skupiny s obsluhou nahoře bez… a přesto tu stojím, živý, neporazitelný, a občas se směju sám sobě, protože pořád nevím, jak jsem tu absurditu přežil 😊
Gratuluju sám sobě - přežil jsem dehtová auta, osmibity, videopůjčovny a pajzly čtvrté skupiny s obsluhou nahoře bez… a přesto tu stojím, živý, neporazitelný, a občas se směju sám sobě, protože pořád nevím, jak jsem tu absurditu přežil 😊
@gil54
Zeměkoule plná neporazitelných… a jejich největší koncentrace je náhodou v Plzni. To vysvětluje, proč se tam všechno zdá být tak bezpečně absurdní 👍
Zeměkoule plná neporazitelných… a jejich největší koncentrace je náhodou v Plzni. To vysvětluje, proč se tam všechno zdá být tak bezpečně absurdní 👍
Jsem strašně rád, že jsem stihnul dobu pravých aut a taky dobu např. osmibitových počítačů.
@Arese no me u auta zajima spousta veci, ale AI v nem fakt nepotrebuju. Na co by mi to tam bylo dobry?
@Ja Prvni 123
Jj, jeden také skončil v mělkém hrobě spálenej a s prostřelenou kebulí na zahradě říšského kancléřství v Berlíně.
Jj, jeden také skončil v mělkém hrobě spálenej a s prostřelenou kebulí na zahradě říšského kancléřství v Berlíně.
Jenomže to AI lze nakoupit od dodavatelů.
Dnes pokud automobilka nemá chodícího robota, tak nerozumí i autonomnímu řízení.
Dnes pokud automobilka nemá chodícího robota, tak nerozumí i autonomnímu řízení.
U auta mě zajímá především hardwér (podvozek, nehybrididebilizovaný motor, jízdní projev a řidičský zážitek, design, kvalita zpracování) a aby to mělo co nejméně otravných asistentů. Sofrwér je to úplně poslední a nejméně důležité!
Debilní AI je to poslední, co ve svém autě chci. Ať už v tom současném, tak i dalším v budoucnu. Já chci od auta spolehlivost, robustnost, praktičnost, ergonomii, ovladatelnost, komfort, útulnost, funkčnost,...
Chci ho řídit sám a chci, aby mě poslouchalo. Nechci debilního chatbota na kolech, co mě bude nonstop buzerovat a poučovat a diktovat mi recepty pod úrovní Jirky Babicy.
A moc bych si přál, aby i nová auta navrhovali šikovní lidé. Inženýři, kteří chápou výše uvedené. A ne, aby auta byla slepencem debilních AI návrhů okořeněných duhovými nápady progresivních markeťáků a ekofanatiků.
Chci ho řídit sám a chci, aby mě poslouchalo. Nechci debilního chatbota na kolech, co mě bude nonstop buzerovat a poučovat a diktovat mi recepty pod úrovní Jirky Babicy.
A moc bych si přál, aby i nová auta navrhovali šikovní lidé. Inženýři, kteří chápou výše uvedené. A ne, aby auta byla slepencem debilních AI návrhů okořeněných duhovými nápady progresivních markeťáků a ekofanatiků.
Autonomní řízení.
O co jde? Co jsme viděli na keynotě Xpengu a dalších?
Stejně jako se pohybuje robot ve vnějším světě, tak se pohybuje auto.
Prostě roboti i auto musí ovládat fyzickou AI.
Uvádím Xpeng, protože zde investuje i náš VW.
The car seeing and understanding the world like a person does.
O co jde? Co jsme viděli na keynotě Xpengu a dalších?
Stejně jako se pohybuje robot ve vnějším světě, tak se pohybuje auto.
Prostě roboti i auto musí ovládat fyzickou AI.
Uvádím Xpeng, protože zde investuje i náš VW.
The car seeing and understanding the world like a person does.
@KANKUNEN Dost nepochybne to myslis ironicky, alesvym zpusobem mas pravdu.
Sofer neni kazdej, kdo dokaze stisknout tlacitko "start" a pak tocit volantem.
Sofer se pozna podle toho, ze dokaze resit mimoradne situace.
Ridicske, dopravni, i technicke.
A k tomu je nutne porozumeni toho, co to auto vlastne dela.
A ano, v tomto smyslu pochopeni principu karburatoru pomaha.
I kdyz dneska jedine zarizeni s karburatorem, ktere mam, je benzinova pumpa na zahrade.
Sofer neni kazdej, kdo dokaze stisknout tlacitko "start" a pak tocit volantem.
Sofer se pozna podle toho, ze dokaze resit mimoradne situace.
Ridicske, dopravni, i technicke.
A k tomu je nutne porozumeni toho, co to auto vlastne dela.
A ano, v tomto smyslu pochopeni principu karburatoru pomaha.
I kdyz dneska jedine zarizeni s karburatorem, ktere mam, je benzinova pumpa na zahrade.
@Stejsn Je to tak.
Kazda z ridicich jednotek v aute ma dneska vetsi vykon, nez cele ridici centrum rakety Apollo, co letela na mesic.
Proc?!
Stejne se mi porad nejlepe jezdi Puntem II.
I kdyz uz nema karburator, tak porad je citit, co to auto dela.
Kazda z ridicich jednotek v aute ma dneska vetsi vykon, nez cele ridici centrum rakety Apollo, co letela na mesic.
Proc?!
Stejne se mi porad nejlepe jezdi Puntem II.
I kdyz uz nema karburator, tak porad je citit, co to auto dela.
A coz teprve ten cyklovac steracu?!
Fakt blbneme, a nazyvame AI uz uplne vsechno.
Marketing hybe svetem.
Uz i volby vyhrava marketing a nikoliv myslenky a programy... tak proc by to u aut melo byt jinak?
Fakt blbneme, a nazyvame AI uz uplne vsechno.
Marketing hybe svetem.
Uz i volby vyhrava marketing a nikoliv myslenky a programy... tak proc by to u aut melo byt jinak?