Novinky
Horký Hrom
3
Minimální ceny jsou málo. Potřebujeme úředně stanovené ceny. To je rázná odpověď proti klimatickým vykořisťovatelům👍👍👍
Debilnejsi nazor som este nevidel.
Nechame ich aby, na svojich hrdzavejucich srotoch u nas zarabali neskutocne vela. A peniaze pojdu na dobru komunisticky vec.
Treba naparit 200 % cla a peniaze zostanu tu, ak si teda niekto taku somarinu kupi.
Nechame ich aby, na svojich hrdzavejucich srotoch u nas zarabali neskutocne vela. A peniaze pojdu na dobru komunisticky vec.
Treba naparit 200 % cla a peniaze zostanu tu, ak si teda niekto taku somarinu kupi.
@Jon Bon Novy ved si vsimni, že tu na motoristickom webe hlasuje 50% za predaj komouškých áut...
@dodo24 Z cla zostane jednotlivým štátom 25%, 75% zhrabne nenažraná EÚ.
@traveldrive stálo omnoho lepšie ako poslať komunistom naše peniaze
@dodo24 Tak či tak si to zaplatíš. Ktoré prasa ich zožerie, ti už môže byť jedno - nijak to neovplyvníš a nijak to neovplyvní teba.
@traveldrive to je pekná lož, navyše dosť manipulatívna.
@dodo24 A ako ťa ovplyvní, či tvoje peniaze vezme únia alebo číňan? Číňan berie stále - priamo alebo nepriamo, má pod palcom väčšinu tovarov, ktoré kupuješ. Tvoje peniaze skončia v Číne. Za to, čo ti vezme EÚ, si bude váľať pupok nejaký ukrajinský zlodej na vysokom štátnom poste. Aký v tom pre seba vidíš rozdiel? Nezmeníš to, ani neovplyvníš - nie za súčasnej garnitúry EÚ.
Ještě před 36 lety vzhlíželi jsme na Západ, jak mají demokracii a volný trh. Teď od Východu vítr vane a dokud EU nepadne, váti nepřestane.
Chcete-li přijít o existenci, zaveďte Greendeal a podpořte konkurenci!
Chcete-li přijít o existenci, zaveďte Greendeal a podpořte konkurenci!
Další vskutku genytální nápad z dílny Uršuly z Lejna a jejích nohsledů.
Takže do teď zákazník utřel, protože si nemohl/nemůže levně koupit špičkové čínské EV, které Číňan vyrobí za suchý z nosu, protože mu ho zdraží EU, která shrábne jeho peníze, aby je mohla rozházet za 𝛑čoviny a nově by se to vylepšilo tak, že by zákazník zase utřel, protože by si nemohl koupit levně ještě lepší a modernější čínské EV, protože mu ho zdraží novým nástrojem minimální ceny, ale!, a to je to hlavní, mnohem vyšší zisk/naše peníze půjdou do Číny.
3x Sláva! Bravo! Bravo! Bravo!
Takže do teď zákazník utřel, protože si nemohl/nemůže levně koupit špičkové čínské EV, které Číňan vyrobí za suchý z nosu, protože mu ho zdraží EU, která shrábne jeho peníze, aby je mohla rozházet za 𝛑čoviny a nově by se to vylepšilo tak, že by zákazník zase utřel, protože by si nemohl koupit levně ještě lepší a modernější čínské EV, protože mu ho zdraží novým nástrojem minimální ceny, ale!, a to je to hlavní, mnohem vyšší zisk/naše peníze půjdou do Číny.
3x Sláva! Bravo! Bravo! Bravo!
Je dobře, že EU brání svou ekonomiku a tím i blaho svých občanů, ačkoliv někteří si to neuvědomují.
Cla mi přijdou jako lepší a flexibilnější řešení, než minimální cena.
Levná evropská EV již jsou (C3, Panda, 2008, …) a další brzy přibudou od VW (Polo, Raval, Epiq …).
Dnes si kdokoliv s průměrným platem může dovolit nové EV.
Cla mi přijdou jako lepší a flexibilnější řešení, než minimální cena.
Levná evropská EV již jsou (C3, Panda, 2008, …) a další brzy přibudou od VW (Polo, Raval, Epiq …).
Dnes si kdokoliv s průměrným platem může dovolit nové EV.
@MihiCZ Souhlasil bych s vámi, ale ta vaše poslední věta mi přijde trochu zcestná a zbytečně provokativní.
Našel jsem např. skladovku C3 elektro za 565000,-, ale spíše se prodávají za 600000,-.
Průměrný plat je cca 46000,- .
Toto tvrzení, že každý s průměrným platem si podobný vůz může dovolit, mi tedy přijde hodně "přitažené za vlasy".
Našel jsem např. skladovku C3 elektro za 565000,-, ale spíše se prodávají za 600000,-.
Průměrný plat je cca 46000,- .
Toto tvrzení, že každý s průměrným platem si podobný vůz může dovolit, mi tedy přijde hodně "přitažené za vlasy".
@Beav A kolik byste chtěl vydělávat, abyste si koupil auto za 600tis.? 46tis. mi přijde dost.
Můžeme samozřejmě polemizovat o tom kdo má jaké náklady na bydlení apod., ale to neznamená, že jsou levná EV drahá. Např. v 90-00 letech bylo nové auto v porovnání s průměrným platem daleko dražší.
Můžeme samozřejmě polemizovat o tom kdo má jaké náklady na bydlení apod., ale to neznamená, že jsou levná EV drahá. Např. v 90-00 letech bylo nové auto v porovnání s průměrným platem daleko dražší.
Beav
Příspěvek podléhá schvalování.