Novinky
International Engine of the Year 2007: nejlepší motory pocházejí z Německa a Japonska (úplné výsledky)
69 komentářů
0
:yes:
Někdo jásá, že má a v Aygu motor století, jinej si užívá produkty BMW... Skloň se před motorem VW 2.0 TFSI - potřetí motor roku své objemové třídy... a máš ho i ve Škodovce. Jinak, pár slepců tu občas kope do BMW... asi neumí číst.
Chyba Vam kategoria : 1,4-1,8 litra kde vyhral BMW-PSA 1,6 turbo a Vasa kategoria International engine of the year je v skutocnosti Najlepsi novy motor roku 2007. V kategorii International engine of the year vyhralo BMW pred VW a BMW-PSA. 😉
Jistou vypovídající schopnost to má.To beze sporu.Jenže jakou??Dobrých motorů je hodně.Těžce subjektivní anketa, asi jako Zlatý Slavík.Viď Karle....musíš. >😁 A on je i nejlepší... 😉 historicky 😉 .Prostě anketa...dejte ty motory do jednoho auta a zapomeňte jim říci co tam je..motor A motor B motor C, pak ať bodujou, pějou ódy, kritizují, známkují...pak to sečtěte a uvidíme.. 😉
hodnotili sa motory, ne auta... alebo si to myslel tak, ze dajme V8 z M5 do Ayga ?? >😁
Přemýšlej než něco napíšeš.Psal jsem aby se hodnotilo tak aby porotci nevěděli jaký motor mají v autě.Samozřejmě v daných segmentech...pozorně čti , než začneš psát *.
a ako si to prosim ta predstavujes "dat motor" z jedneho auta do druheho ? myslis si, ze taky V10 z M5 (sorry za V8 vyssie) by mal rovnaky priebeh krutiaceho momentu, linearitu, zvuk atd v inom aute ako v M5 ?? skus sa vzit do role kupujuceho, toho, pre ktoreho su taketo testy robene. aku vypovedaciu hodnotu by mal pre teba test motorov, ktore sa spravaju inac ako v tvojom buducom aute ? ano, presne takuto : *
Fakt seš natvrdlej.Bylo to myšleno virtuálně!!To jest aby nikdo nevěděl s jakým motorem jede (jenom by věděl že je to třeba 1,8 obsah), nevěděl by jen co je to za značku, už chápeš??Pak by se bodovalo...těžko dá někdo BMW málo bodů už jen kvůli tomu že to je BMW.Nezpochybňuji, že BMW má ale dobré motory!!...
myslis ze ti novinari bodovali motory jako nejaci hudebnici podle zvuku? "Hodnocení je založeno na subjektivních jízdních dojmech a technických charakteristikách motorů, konstrukčním řešení, bere se v potaz spotřeba paliva, projev motoru, snadnost používání atd"
V USA Pendant "Ward's 10 Best Engines" vyhral taky BMW 2 x DaimlerChrysler, 2 x Ford, Audi, Toyota, Mazda und Nissan
V USA Pendant "Ward's 10 Best Engines" vyhral taky BMW 2 x DaimlerChrysler, 2 x Ford, Audi, Toyota, Mazda und Nissan
Tak a je to tu. Musím sa s niečím priznať. BMW je moja láska od malička. Kde bolo BMW tam boli moje oči a duša, ktorá túžila rýchlo dospieť, zarobiť a kúpiť. Je pravda, že v poslednej dobe som sa tejto značke bránil a všade v diskusiách, či tu alebo medzi kamarátmi som sa snažil dokázať, že BMW nie je až taká špička ako sa hovorí. Začal som mať doslova k tejto značke odpor, možno to bolo aj tým, že som mal strašne zlé skúsenosti hlavne v predajni Bawaria Bratislava, kde sú super arogantní ľudia a je mi úprimne ľúto, že takýto ľudia reprezentujú takú naozaj extra značku ako je BMW, ktorá zatiaľ je stále BMW aj motorom aj karosériou, prevodovkou... a aj svojou dušou, ktorá žije v každom aute s nami. Myslím, že každí z nás, kto miluje svoje auto vie, o čom hovorím.
Snažil som sa, aby moja automobilová duša nebila pre BMW, pretože začal som mať pocit, že kde je BMW tam sú namyslení ľudia, ale v poslednej dobe ako keby sa všetko obrátilo a začínam zisťovať, že bola to len jednoducho smola a náhoda a aj vďaka ľuďom, ktorí sú tu na diskusiách som zistil, že tam kde je BMW sú aj fajn ľudia.
A ako sa hovorí, srdcu sa rozkázať nedá a stará láska nehrdzavie.
Preto moja duša začala opäť žiť pre BMW a som rád, že hlavne takéto správy potvrdzujú, že BMW stále maká a snaží sa nám ukázať, že je právom č.1 v našich srdciach.
Snažil som sa, aby moja automobilová duša nebila pre BMW, pretože začal som mať pocit, že kde je BMW tam sú namyslení ľudia, ale v poslednej dobe ako keby sa všetko obrátilo a začínam zisťovať, že bola to len jednoducho smola a náhoda a aj vďaka ľuďom, ktorí sú tu na diskusiách som zistil, že tam kde je BMW sú aj fajn ľudia.
A ako sa hovorí, srdcu sa rozkázať nedá a stará láska nehrdzavie.
Preto moja duša začala opäť žiť pre BMW a som rád, že hlavne takéto správy potvrdzujú, že BMW stále maká a snaží sa nám ukázať, že je právom č.1 v našich srdciach.
Musim len plne suhlasit. AWT znechutili aj mna a to sme tam servisovali 3 firemne Bavory. Spravanie na zgrcanie, kazdy prijmaci technik sa tvaril ako by mu cele BMW patrilo. Vrcholny stupen arogancie, ale nastastie niesu jedniny servis v BA. AK vam v AWT/teraz uz TEMPUS/ lezu na nerve skuste Auto-motive,je to mensi servis ale su tam ochotny a zatial som nemal ziaden problem. Co sa tyka tej ankety a jej objektivity tak BMW je urcite naj v tom vysiom sektore motorov...staci si porvonat kubaturu/vykon/spotrebu a secko je jasne. O kultivovanom chode motora ani nemusi byt rec...su ozaj spicka. Motor z M3(E46) bol dlho najvecou hviezdou a este aj dnes sa objavil v rebricku v podobe Z4M-coupe. Kazdopadne co sa tyka motorov od 3litrov BMW rules! Pricom aj 2l Diesel od BMW je super...
DanieliDesign
DanieliDesign
Mozna jsem spatne cetl, proletel jsem clanek dost rychle. Moje gratulace vitezum. Myslim si vsak, ze by se motory mely hodnotit zvlast benziny a zvlast diesely. Jde o odlisne koncepce a podle meho by se nemely michat. Tesi me, ze i Fiat se umistnil nekolikrat na prednich mistech a prave s diesely. BMW neni prekvapenim, Toyota na predni mista patri, VW boduje s novymi motory, ale nevsiml jsem si zadneho VW diesela (aha, kategorie traktoru nebyla 😃) ). Musel jsem si stouchnout 😉
Tak si skus lepsie vsimat. Napr. okolo objemu 3 litre...
Velke motory jsem ani neprocital. Na mysli jsem mel 1.3-2.2 , bezne diesely.
To už byste vy odpůrci VW asi těžko překousli, kdyby bodoval i v této kategorii.
Musel jsem si stouchnout. 😉
Musel jsem si stouchnout. 😉
Bezne diesely. Hmmm. OK. Tak este raz rok 1999 : Best Fuel Economy: Volkswagen 1.2-liter TDi, 1-liter to 1.4-litre: Volkswagen 1.2-liter TDi, 1.8-liter to 2-litre: Volkswagen 1.9-liter 110PS TDi, rok 2001 : 1-litre to 1.4-litre: Volkswagen Group 1.4-litre TDi. 😉
ano, v tych rokoch to boli vitazi, teraz uz je ale 2007 😉 ale neboj, coskoro sa polepsia a budu zasa hore 😄 :yes:
2,0 TDI 170 PS 350 Nm je doooost dobry motor ktory patri k spicke len ty ktory ho nevideli ani z kilometra o nom pisu kadejake hovadiny. O rok bude mat VW vsetky - aj mensie diesle CR ale uz teraz viem ze na nich bude kde kto kydat len preto ze je to VW. ;-\
Mame rok 2007.
Za 9 rokov historie tychto oceneni sa Fiatu podarilo vyrobit 1 motor - diesel ktory nejaku kategoriu vyhral. Za tu kratku dobu VW vyhral s dieslami 6 oceneni. S benzinmi tiez 6 kategrii. 😉
Souhlasim, ze VW TDI byl nejlepsim dieselen v r. 1993-1999. Ale od te doby jen upada. Konkurence ho uz predbehla. Uz se ale tesim na novy TDI CR. To by mohlo zase postavit VW na dieselove nohy.
Proč nejlepší motor se stal 335i? Jako - já to chápu, jede skvěle, ale - ale proč to neudělili Lexusu za hybrid, když se to tak rozvíjí? Aspoň by automobilky investovaly kupu penež do toho. Co je na tom postavit motor dvojitě přeplňovaný? Berme to z hlediska automobilového jazyku. Jde mi o to, že to dnes dovede "každý", jenže Hybridy se rozvíjejí a to je to kam má směřovat pozornost. Jinak jsem zažraný fanda BMW.
ja si myslim ze hybrid je nesmysl, jeho vyroba je strasne narocna a uz jen tim spotrebuje 3x vic co2 jak normalni auto, baterky vydrzi jen 100 tisic mil, maji velkou vahu a zaberou pulku kufru atd....ne nadarmo zvolili v new yorku za nejekologictejsi auto sveta mercedes bluetec
Myslet si to můžeš 😉 Třeba Continental si to nemyslí [odkaz] :-!
continental nechal udelat v nemecku jen vyzkum mezi obycejnymi zakaznikmi, kteri na 90% nevi co vlastne hybrid je. Ja jsem se v holandsku bavil v praci z kolegy tak kazdy cely nadseny chtel hybrid jen jejich predstava byla ze ma min. 120ps a zere 3 litry. Kdyz jsem podotknul ze ozpevovany Prius ma 78PS a zere kombinovane 4-6 litru tak ohrnuli nosem. Kde se ma ta relativne vysoka investice za skarede auto oplatit?
Nutne je tu tez podotknout ze greenpeace a strana zelenych uz roky delaji oblbujici kampane po cele evrope za hybrid a proti rychlym autum i kdyz maji jen 0,1% vliv na co2, podobne nesmysli jak z atomovymi elektrarnami.
Nutne je tu tez podotknout ze greenpeace a strana zelenych uz roky delaji oblbujici kampane po cele evrope za hybrid a proti rychlym autum i kdyz maji jen 0,1% vliv na co2, podobne nesmysli jak z atomovymi elektrarnami.
A kdepak jsi vzal ty plky, že se výrobou hybridu spotřebuje 3x víc CO2 jak normální auto ???
Dokud se nevyresi problem baterek - hmotnost bych mozna jeste prekousl, ale prostorovou narocnost ne - tak je pro mne hybrid mrtva zalezitost. Navic, zapocitas-li vyrobu a recyklaci je i ekologicky prinos hybridu minimalne diskutabilni. Takze, az bude hybridni pohon celkove lepsi nez klasicky, at si klidne obsadi v ankete vsechny mista. Zatim tomu tak neni.
Zatím to ještě není dodělané, ale....
[odkaz]%E2%8C%A9=eng… />
jako fanouška Hondy mě to pobuřuje >😁 >😒]
[odkaz]%E2%8C%A9=eng… />
jako fanouška Hondy mě to pobuřuje >😁 >😒]
A kdyby nebylo komoušů, tak se v tomto článku píše i o Tatře a Škodovce. Za první rebubliky se od nás učil celý svět.....
No asi zadne prekvapeni. BMW priznivci tu zas budou pjet ody 😊. Ale jak tak koukam nevidim zadne poradne umisteni motoru od M-B (krom >4litry). hhhmmm.......
Teda dost mě šokuje ten náskok 335i .... ale je to tak dobře, jde o výjmečný motor...
Motor od lexusu získal pouze třetinu toho co 335i? A kde je třeba motor z F430, nedostal se ani do první šestky? Nic proti výhercům, ale tuto soutěž bych rozhodně nepřeceňoval....
Tak ako vozidlo roka vyhravaju Taliani lebo nemec neda body francuzovi a francuz nemcovi tak aj "najlepsie motory" budu z nemecka. Sak oni ich vlastne vymysleli. Ked VW s ich archaickymi dieslami nema sance tak musi kralovat ich neskutocny TFSI, je mi z toho nabliti. S kvalitou motorov BMW asi suhlasit musim, zaciatkom 90tych rokov sa im Mercedes smial ze davaju diesle do luxusnej triedy, koncom devedesiatych rokov som pravidelne v nemecku stretal odstavene nepojazdne BMW, dnes uz zrejme prekonali detske choroby a smeju sa odstavenym mercedesom. O "velkej" objektivite hovori pravidelne "umiestnovanie sa" CR dieslov PSA ktore uz par rokov deklasuju ankety vyhravajuce VW traktory.