Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

Vypadá jako géčko, ale pochází z Plzně! Otestovali jsme MW Motors Spartan 2.0

8 komentářů

vencelín
@ericn
Domnívám se, že tihle čeští irové neprodají ani těch 10 ks 😊.
Těch Forců se v Indii prodá relativně kupy, nicméně asi i tak je to stále z pohledu MB lokální záležitost, tak to asi moc nehrotí či nehrotili.
gil54
Potom že auta pajcujou jenom Číňani...
ericn
@vencelín Pravda, asi je to pod jejich úroveň. Těch 10-15ks/ročně, co prodají, za to asi nestojí 😉
vencelín
@ericn
Nevím jak v případě zrovna tohoto, ale myslím, že v případě té dodávky Force to MB přešel vcelku s ledovým klidem. Ostatně i autobusy a nákladáky Tata poměrně dost věrně evokují staré vozy od Mercedesu.
vencelín
@Ales Chocholousek
Tím v článku zmíněným mikrobusem Force na základě MB jsem jednou v Indii jel a nemělo to snad ani topení 😊.

Ale jak říkáte, pokud by to mělo nějakou běžnou výbavu (klima, tempomat, abs, esp, za mne víc netřeba) za rozumnou cenu je to s tím motorem s kterým je to v Indii k dispozici vcelku zajímavé vozítko.
ericn
Bože... Podobnost čistě náhodná? Nemyslím si... Aby to MB nevzal přes soud a nezatrhl jim tipec. Za mě je to "no go" navíc za ty nesmyslné peníze... 😁
Ales Chocholousek
Kdyz jsem o tom v casaku cetl tak jsem googlil. S tou naftou 5dv provedeni lehce pod 400000 Kc, to bych vzal i kdyz bezpecnostni a vybavou je to 30 let zpatky. Ale v EV provedeni ceskeho upravce kdy to ma realny dojezd pod 200 km, neumi to rychle dobijeni a ceny nehoraznych 1500000 to se pominuli, ne? Staci prihodit par set litru a mate moderni velke EV SUV od korejcu nebo naopak pod mega cinsky pickup se spalovakem. Ta cena je dobra silenost, kdyz vidite co to auto stoji s normalnim motorem v Indii.
vencelín
O toho bzučivého gázíka jsem už několikrát "zakopl". Ríkal jsem si, který šílenec obdaroval gázíka bzučákem? A hle on to ir.

Obecně mi nepřijde kombinace offroadu a bzučáku jako praktická. Ale když si to někdo koupí na hraní na zahradu případně na sečení trávy kolem solárních panelů 😁, proč ne.