Novinky
Kdysi dávno kolem roku 2000, kdy jsem byl ještě na začátku výšky, jsem dělal v 3D studiu svoje návrhy aut. Udělal jsem studii škody kupé a poslal to do časopisu speed, kde mně to otiskli. Obratem se mně ozval Honza Červenka, že má bídnou fotografii konceptu 2. gen. oktávie a že by prý potřeboval udělat 3D model z několika pohledů ke článku o tom konceptu (doteď mně nepřišel honorář 😁). Zároveň mi sdělil, že na mně dal kontakt nějakému pánovi, co vyrábí auta, abych mu dělal návrhy. Za několik dní si mně jeho zaměstnanec odvezl do Břeclavi do kovošrotu Autohandl. Ukázal jsem mu svoji práci (supersport s motorem uprostřed, lambo-like), líbilo se mu, povyprávěl o své vizi, že se to bude jmenovat Thunderbolt, poděkoval, dal mi 10000Kč (!) na cestu zpět vlakem a že se prý ozve. No, neozval 😁. Až za několik let jsem zachytil existenci těch několika málo Thunderboltů, dělal i tříkolky. Bizarní příhoda, vzpomínám na ní doteď.
Výborný nápad! Bez ohľadu na kvalitu či nekvalitu predstavených modelov ide o krásne ukážky umu, invencie a snahy niečo dokázať. Každá jedna uvedená značka by si zaslúžila samostatný článok. 👍
Attack-a tu má jeden známej v Brně a je to slušná motokára😊
že se stále prodává jsem vůbec netušil😊
jak to dopadlo s tou Pragou Bohema? už to někdo jezdil?😊
že se stále prodává jsem vůbec netušil😊
jak to dopadlo s tou Pragou Bohema? už to někdo jezdil?😊
@Man Ký Tak Praga Bohema je nakonec hezký příklad, že se to z toho devadesátkovýho nadšení, ze kterýho si dělám srandu výše, dá dotáhnout fakt daleko. Na druhou stranu lidí, který si řeknou, tak tyhle dvě (tři?) Ferrari si nekoupím, beru radši Pragu Bohema asi až tak moc nebude. Ale byli v Grand Tour a to se počítá 😊
A mimochodem, kdo se kdy spojil s legendárním designérem Václavem Králem, ten splakal nad výsledkem. Snad ani nevím o nějaké výjimce... 😊
Dneska i s motorem 1,8T 150k má 744kg, viz níže
www.kaipan.cz/…hnicke-udaje-57/