Diskuse

Auto Bild Qualitätsreport 2007: Hodnocení vozů Fiat

31.8.2007

Od roku 2001 zveřejňuje Auto Bild výroční zprávu o kvalitě a spolehlivost automobilů. Čtenářům nabízí rychlý, ale komplexní přehled, sestavený ze sedmi hodnocených disciplín. Zde je výsledek vozů značky Fiat.

 

  • 00 Reagovat !

    foto

    "-- skrytý --" 31.08.2007  01:49

    Chyba v záhlaví článku

    V záhlaví máte chybně uvedeno,že se jedná o hodnocení vozů zn. Citroen.Jinak celkové hodnocení odráží nedůvěru lidí k Fiatům,což by se doufejme mohlo změnit s novými modely této automobilky.
    • 00 Reagovat !

      foto

      neregistrovaný: "Odborník" [88.100.132.XXX] 31.08.2007  08:29

      « Re: Chyba v záhlaví článku

      Píšou tam o novym puntu, ne?
  • 00 Reagovat !

    foto

    neregistrovaný: "Odborník" [88.100.132.XXX] 31.08.2007  08:28

    !

    Jek tady psal velmi chytře jeden kolega u jinýho auta: Je to prostě FIAT. Tím se vysvětluje všechno a neni třeba nic dodávat. >:D >:D
    • 00 Reagovat !

      foto

      "anonym" [195.113.180.XXX] 31.08.2007  08:56

      « Re: !

      Stejně je to zajímavý...Ve Fiatech jezdím už sedmým rokem a jediný z popisovaných problémů jsem nezaznamenal...Opravdu to vypadá, že netřeba nic dodávat...Ale spíš k hodnocení.
    • 00 Reagovat !

      foto

      neregistrovaný: "miro" [195.28.85.XXX] 31.08.2007  12:37

      « Re: !

      no ty si zrejme "taky-odbornik" na auta ako moja stara mama a ten tvoj kolega zrejme tiez videl fiata leda tak na obrazku a doma si honi ego v dvadsatrocnom polorozpadnutom golfe >:-[]
    • 00 Reagovat !

      foto

      "-- skrytý --" 03.09.2007  18:25

      « Re: !

      Odborníku, promiň, ale takovýhle názor Tě snad není hoden. To je totiž názor zcela nepoučeného laika.
  • 00 Reagovat !

    foto

    neregistrovaný: "t.it" [85.71.143.XXX] 31.08.2007  09:43

    re

    To je jako se servisů Fiat informují, jak jsou špatní? A lidi si kupují Fiaty aby si pak stěžovali do Autobildu, jaké jsou to plečky? A u dekry jim zabavují techničáky? To je teda hustá statistika, možná je ale poviností majitele Fiatu při jakékoli závadě informovat německé statistiky
    • 00 Reagovat !

      foto

      neregistrovaný: "Míša" [217.11.241.XXX] 31.08.2007  11:50

      « Re: re

      Mě celý tento test příjde divný. To jako do redakce píšou lidi odněkud z ulice, že Fiati jsou hrozný auta? Nemůže se stát, že to píše třeba konkurence?
      • 00 Reagovat !

        foto

        neregistrovaný: "wolff" [83.208.19.XXX] 31.08.2007  12:09

        « Re: Re: re

        A proč by si s tím dávali práci, když zdatný německý novinář, správně národnostně uvědomnělí to napíše i bez odpovědných podkladů... Škoda jen, že ta Panda jim to nějak pokazila...byť v případě auta sice malého, ale plně vybaveného argument v jednoduchosti je krása je tochu mimo...
        • 00 Reagovat !

          foto

          neregistrovaný: "ErikBK" [88.102.75.XXX] 31.08.2007  12:20

          « Re: Re: Re: re

          Test AutoBildu se týkal Pandy 1,1 v základu. To jen pro pořádek a objektivitu.
      • 00 Reagovat !

        foto

        neregistrovaný: "fangio" [212.184.22.XXX] 31.08.2007  13:19

        « Re: Re: re

        Těžko můžou skopčáci označit za dobrý auto, který není německý. :-! :-!
        • 00 Reagovat !

          foto

          neregistrovaný: "LiBoss" [78.108.154.XXX] 31.08.2007  20:45

          « Re: Re: Re: re

          Omyl.Pokud jsi četl celé hodnocení AutoBildu,tak by sis všiml,že německé značky nedopadly nejlépe-v lepším případě průměr.A VW Touran dopadl v dlouhodobém testu jako jeden z nejhorších.
  • 00 Reagovat !

    foto

    neregistrovaný: "wolff" [83.208.19.XXX] 31.08.2007  10:22

    no

    kdy to člověk čte, tak opravdu si Fiat v Německu může koupit jen otrlá, psychicky odolná osoba... Ale je mi záhadou, že se jich ta, každým rokem najde tolik
    • 01 Reagovat !

      foto

      "-- skrytý --" 01.09.2007  07:08

      « Re: no

      Jo,blbů je nadbytek,tak jaká záhada? ;-)
    • 00 Reagovat !

      foto

      neregistrovaný: "Jyrki" [62.84.144.XXX] 01.09.2007  09:55

      « Re: no

      Auta jsou mnohdy hodnocena dle kvality servisu. Myslim ze take proto Fiat silne zvazuje kterym servisum dovoli prodavat Lancii pri znovuuvadeni Lancie na nektere trhy. Z osobni zkusenosti muzu rict ze kvalita servisu je velmi rozmanita, s kamaradem jsme jeli do servisu Mazdy, mladej servisak ve spinavejch monterkach a s upatlanyma rukama si do auta ani nic nedal a uz chtel do zakaznikova auta nasedat....Nebo v Peugeotu jsme se ptali kde ma 106-ka nadobku ostrikovacu, nevedeli a museli se podivat do pocitace na nakres! A to jsou teda profici z autorizovanych serivsu, kterym tech aut projde rukama spousta. Vsechno je to o lidech.
  • 00 Reagovat !

    foto

    neregistrovaný: "nnwm" [213.151.250.XXX] 31.08.2007  14:59

    fiat

    no co uz aj tak su fiaty naj mna este nesklamali mame 3 v rodinke idem kupit 4 ty nove bravo z hore uvedenych nedostatkov som nezaznamenal zaidne poruchy ani na stilo forach nebol nejake vazne nedostatky takze neverim tym vysledkom skor by som povedal ze maju zle servisy kotore opravuju vymenou celych suciastok a nehladaju pricinu metoda omyl pokus
  • 00 Reagovat !

    foto

    neregistrovaný: "Já První" [85.70.251.XXX] 31.08.2007  16:57

    Co to je - tohleto?

    GTi se stal redaktorem auto.cz?! Nevím, co píše německej AutoBild - Hitler naštěstí válku prohrál a tak žiju v České republice... vím jen, že většina majitelů Fiatů u nás je už nějakou dobu spokojená. Jezdil jsme Fiatem - ke spokojenosti. Teď jsem se nechal přesvědčit na Mondeo - a jedinej rozdíl je, že bylo dražší! Takže příště půjdu zpátky k Italům... i když to moýná bude Lancia. Přijde mi komický, že časopis opěvující VW s jejich protáčející se řeminici na klice u auta za milion se strefuje do "problémů s řemenicí" u auta za 220tis... a to jsem o tom ještě neslyšel -a že těch Fiatů kolem sebe znám. Howgh.
  • 00 Reagovat !

    foto

    neregistrovaný: "*" [195.189.142.XXX] 31.08.2007  18:11

    Směšné

    Kdyz se napíše o audi, ze se sype, tak se italofilove můžou přetrhnonut aby napsali, že je to nepochybně pravda. A že to pořád tvrdí. Ale když přijde na řadu Fiat, najednou je periodikum lživé a proněmecké. Používejte nekdy mozek. Někdy je to tady jak v mateřské školce. "Já mám lepší autíčko, a to tvoje je blbý."
    • 00 Reagovat !

      foto

      "-- skrytý --" 31.08.2007  20:22

      « Re: Směšné

      Přesně tak a to maj většinou auta deset let starý a nebo nemaj žádný...xxteni zřejmě. ;-)
      • 00 Reagovat !

        foto

        "-- skrytý --" 01.09.2007  07:04

        « Re: Re: Směšné

        Tak to jsi polichotil,osobně jsem myslel,že 10 let starej Fiat už neexistuje. :yes: >:D
    • 00 Reagovat !

      foto

      "anonym" [85.160.94.XXX] 01.09.2007  16:21

      « Směšné

      Naprosto souhlasim, když se např. v testu 1ks premiový značky najde závada tak fiaťákům zajiskří očička a berou to automaticky za běžnou závadu, ale když se objeví poruchy v testu fiata tak bud je autor neobjektivní nebo to byla náhodná závada protože já i soused fiata má a podobnou závadu nezaznamenal. Pánové proto se dělají tyto statistiky aby byl vzorek co nejšiřší a potom je výsledek rozhodně objektivnější než vaše subjektivní názory. Fiat prostě zatim v kvalitě ztrácí na konkurenci to je vše, takže z toho nedělejte žádnou vědu a jestli máte fiaty rádi tak aspoň je budete mít jako ojetiny levnější.
    • 00 Reagovat !

      foto

      "-- skrytý --" 03.09.2007  18:46

      « Re: Směšné

      V hodnocení "italofilů" a "němcofilů" bych byl trochu opatrnější ... Samozřejmě, zaslepenci se najdou na obou stranách, předpokládám však, že se bavíme rozumně.
      Přijde mi jen, že při soudech o "sypavosti" toho či onoho auta se často zapomíná na jednu podstatnou věc, a to péči, kterou majitel autu věnuje. A tady bude zřejmě dost zásadní rozdíl mezi audinou za více než milión a fiatem za polovinu či třetinu. V Německu bude tento rozdíl ještě výraznější. Já sám jsem měl služební Stilo MW, s nímž jsem najezdil téměř 100.000 km v dost intenzivním provozu s minimálními problémy. Tak třeba závady elektroniky, o nichž se tak povídá, vůbec neznám. Je to právě o pravidelné a řádné péči. Jinak srovnáváme nesrovnatelné.
  • 00 Reagovat !

    foto

    "-- skrytý --" 31.08.2007  18:11

    FIAT

    Co všichni blbnete... nejdřív si zjistěte jak to je a co s ekomplexně zjišťuje a pak vynášejte soudy.Rozdíl od prvního má FIAT necelých 2 bodů..ano je sice poslední, ale to neznamená že je to *.O tom to vůbec není...kupte si ten časopis počtěte si a pak vynášejte soudy.Dneska jsem to zrovna četl.Jasně že má FIAT co zlepšovat a nejen on, ale je vše kapku jinak než většina chápe.Svalovat to na Němce je stupidní...
    • 00 Reagovat !

      foto

      "-- skrytý --" 01.09.2007  07:07

      « Re: FIAT

      Naprostý souhlas,takhle to totiž přesně vypadá,když zaslepená huba předběhne mozek.Za všechno můžou němci,Mata Hari a brouk Pytlík. ;-\
  • 00 Reagovat !

    foto

    neregistrovaný: "Jyrki" [62.84.144.XXX] 31.08.2007  21:21

    Predevcirem jsem si koupil Fiat

    Moje prvni auto byl Fiat, dodnes s nim jezdi svagr (na podzim bude brat neco novejsiho a nic jineho nez Fiata uz nechce). Ja jsem si od Fiatu odbehl - Peugeot, Citroen, a z aut co poridila firma Skoda, Volkswagen. Nejvice spokojeny jsem byl s Peugeotem. Ve stredu jsem si koupil ojetou Barchettu a zacatkem pristiho roku bude nove sluzebni auto - osobne chci Fiata.
    • 00 Reagovat !

      foto

      neregistrovaný: "netuS" [217.197.149.XXX] 01.09.2007  07:56

      « Barchetta

      Ty dobytku...... Barchetta je jedno z nejkrásnějších aut na zemeguli... já Ti tak závidím 8-s.

      PS. Jak si spokojenej?
      • 00 Reagovat !

        foto

        "anonym" [85.160.94.XXX] 01.09.2007  16:09

        « Re: Barchetta

        No tak to si kup brejle, dyť je to taková loďka na kolečkách :-)
        • 00 Reagovat !

          foto

          neregistrovaný: "Jyrki" [62.84.144.XXX] 01.09.2007  21:02

          « Re: Re: Barchetta

          Jj. je to takova lodka, ale hooodne sympaticka. Mel by si v ni trochu svezt, je to hodne prijemny pocit.
    • 00 Reagovat !

      foto

      neregistrovaný: "netuS" [217.197.149.XXX] 01.09.2007  07:56

      « Re: Predevcirem jsem si koupil Fiat

      Ty dobytku...... Barchetta je jedno z nejkrásnějších aut na zemeguli... já Ti tak závidím 8-s.

      PS. Jak si spokojenej?
      • 00 Reagovat !

        foto

        neregistrovaný: "Jyrki" [62.84.144.XXX] 01.09.2007  09:45

        « Re: Re: Predevcirem jsem si koupil Fiat

        Neni to vubec zle >:D Je to takova motokara. Razeni, spojka je prijemne tuzsi. Sedadla maji skvele vedeni, pritom jsou skvele pohodlna. Motor ma nadhernej zvuk a velmi ochotne se vytaci k 7000 otacek. Zatim je to takove otrkavani, ale skvele si ho uzivam! Urcite doporucuju!
  • 00 Reagovat !

    foto

    neregistrovaný: "Ital" [62.245.92.XXX] 03.09.2007  07:53

    Myslím že je to pouze Německá automobilová loby

    Mám v rodině již čtvrtého fiata, já osobně Bravu a Stilo, nyní mám objednanou novou Bravu, syn měkl Punto a Mareu. Pouze Punto byl benzín, jinak samý disel. Před tím jsme měli 4 Lancie - 3x Prisma a 1x Dedra, vše Diesel s neurčitým počtem km. Nikdy však nevznikla jakákoliv závada mimo běžného spotřebního materiálu . Tuto německou zoufalost jsem v české mutaci Autobildu / Autotip - mimo jiné snad nejhorší motoristický časopis / četl. Ty závady které tam oni uvádí se mi nikdy nevyskytly u žádného auta a vzhledem ke konstrukci ani sanad vyskytnout nemohou. Ono totiž co není WV tak Autobild a tím i Autotip prostě nezná. Zřejmě jsou asi největším sponzorem, neboť jsou schoppni značně kritizovat i BMV a Mercedes, avšak na WV tam nikdy člověk nenajde jakoukoliv kritiku. Na takovouto kritiku opravdu nejde objektivně nahlížet a brát ji vážně. To je stejné jako když si člověk v česku přečte např. Autorevue a její recenze Škodovek. Asi je nejlépe držet se vlastních zkušeností, znalostí konstrukce a selského rozumu.
    • 00 Reagovat !

      foto

      "-- skrytý --" 03.09.2007  18:54

      « Re: Myslím že je to pouze Německá automobilová loby

      Ty budeš asi těžce natvrdlej a nebo více než hloupej.Prostě ber jako fakt, že pokud vzorek a hodně velký si postěžuje jaké ma závady, tak je prostě má a basta fidli a že ty jsi je neměl ma NULOVOU vypovídající hodnotu!!!Ty nejsi vzorek, ty nejsi ani promile...zkus si přečíst co tam píší o VW a pak zde mudruj.
  • 00 Reagovat !

    foto

    "anonym" [217.118.103.XXX] 28.10.2007  17:27

    fiat...

    fiat Brava 330 000 km bez poruchy!!!!! nepotrebuje komentár
  • 00 Reagovat !

    foto

    "anonym" [194.228.67.XXX] 19.11.2007  13:52

    fiat

    fiat je velmi spolehlivá značka.kdyby jsem si měl vibrat mez fordem a fiatem du do fiatu.mají velm hezký dizajn,.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!







Blesk.cz

Pšeničné pečivo způsobuje závislost, varuje expert. Každý Čech ho ročně sní 48 kilo

Pšeničné pečivo způsobuje závislost, varuje expert.…

Milujete k snídani kaiserku namazanou máslem, nebo dokonce dvě? A co rohlík s marmeládou k odpolední svačině? A…

Kuny, opilí zloději i vichřice: Chataři pláčou nad škodami, jak objekty správně pojistit?

Kuny, opilí zloději i vichřice: Chataři pláčou nad…

Někteří chataři a chalupáři se v těchto dnech vrací po dlouhé době na obhlídku svých objektů a často utrpí šok.…

 

iSport.cz

Český tým na MS v hokeji 2018: mladíci z NHL a farem, ale i mazáci

Český tým na MS v hokeji 2018: mladíci z NHL a…

Sotva skončil jeden velký turnaj, prakticky hned je tu další. Na ZOH v Pchjongčchangu se umístil český tým pod…

MS v hokeji 2018: Kde se bude hrát? Kodaň a Herning - dánské Kladno

MS v hokeji 2018: Kde se bude hrát? Kodaň a Herning…

Jednu velkou premiéru má mistrovství světa v ledním hokeji 2018. Vůbec poprvé se elitní divize světového…

 

Reflex.cz

Vladimír Pikora: Existuje „politicky korektní“ smlouva?

Vladimír Pikora: Existuje „politicky korektní“ smlouva?

Napadlo vás někdy, že i smlouva o vašich penězích může být „skrytě politicky korektní“? Ne? Tak já vám ukážu, že…

Playboy pro ajťáky: Časopis, který by v dnešní době byl nepochybně označen za sexistický

Playboy pro ajťáky: Časopis, který by v dnešní době…

Računari znamená v bosenštině prostě „počítače“. Stejný název nesl i v bývalé Jugoslávii proslulý časopis, jenž…