Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Čínský gigant plánuje novou fabriku v Evropě. Itálie mu jde naproti

Zatímco italská vláda hledá zašlý lesk svého automobilového průmyslu, čínský Chery plánuje výstavbu nového závodu v Evropě. Vyplní si navzájem svá přání?
Zpět na článek
Avatar - rohYpnol
17. 3. 2024 21:10
Další zelený hřebík do rakve evropské automotive
Ano, opět se potvrzuji moje slova. Čína jde Evropě po krku a evropské značky díky EK mají k dispozici jediné - vykopaný zelený hrob :-!

Tak, a teď se těším na argumenty typu "nikdy nekoupím čínskou sra*ku", nebudu podporovat "čínské vykořisťování čínských zaměstnanců", "Číňan neumí vyrábět auta" :-[] :-[]

Jo, a předpokládám, že Číňani budou dostávat fleky v evropských fabrikách za odměnu, protože tu budou jak na dovolené díky eurosocialistickým výdobytkům chránících zaměstnance :-[]
Rozbalit vlákno
1
18. 3. 2024 17:07
Re: Další zelený hřebík do rakve evropské automotive
Pokud bude stavět továrnu v EU, tak bude muset splňovat stejná pravidla jako ostatní automobilky v EU. Spíše to bude o nastavení systému výroby a omezení různých nadstandardů, které automobilky poskytují. Na druhou stranu tím, že to bude v Itálii, tak nevěřím, že to bude naprosto podle pravidel.
Jinak ano, pokud si budu moci koupit stejný výrobek vyrobený v EU, tak si raději kopím ten, ale pokud bych ho kopil jenom od překupníka, tak si ho raději koupím přímo od výrobce i kdyby byl z Číny.
Avatar - pradeda777
18. 3. 2024 08:26
Další pán na holení....
Itálie tímto způsobem přišla o textilní průmysl, který teď provozují ČÍňané se svojí pracovní sílou dováženou z Číny. Tato "pracovní síla" také přivezla do Evropy po vánočních svátcích 2019/2020 Covid. Co asi za "dáreček" přiveze "pracovní síla" z automobilky?
Rozbalit vlákno
0
19. 3. 2024 08:05
Zašlý lesk?
Já bych teda vůbec neřekl, že by Itálie měla éru automobilek za sebou. Je stále po Německu druhá největší ekonomika co se týče strojírenského a automobilového průmyslu.
Rozbalit vlákno
0