Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Ford si v automyčce vystřelil ze svých zákazníků

redakce AUTO.CZ
Diskuze (13)
Oslavy Halloweenu mají v Americe sice ještě čas, Ford si však ze svých zákazníků vystřelil už nyní.

Halloween v Americe není pouze o malých dětech, které chodí v převlecích po sousedství a požadují sladkosti. Je také o vtípcích, které si mezi sebou dělají i dospělí jedinci. Takových „zvyklostí" nyní využila automobilka Ford, která ušila pořádnou „habaďůru“ na uchazeče o koupi nového auta.

V podstatě šlo o normální testovací jízdu, kterou by vám měl umožnit každý prodejce. Obvykle se však nestává, že byste se zkoušeným automobilem zajížděli do myčky, ale v prvních chvílích by to nepřišlo divné patrně nikomu. Horší bylo to, co přišlo potom: světla zhasla, místo nich začaly blikat agresivní odstíny a po stranách vozu se v tu ráno objevily postavy v děsivých maskách. Vrcholem ukázky bylo, když se jedno ze strašidel dostalo také do vozu, což by rozhodně bylo nepříjemné snad pro všechny.

Americký Ford bere video jako vtip, což ostatně může být. Nedovedeme si však představit, že by se něco podobného odehrálo také u nás. Jen si vzpomeňte, jak dopadlo natáčení spotu pro nadační fond, které Petru Čtvrtníčkovi a Janu Potměšilovi u soudu vyneslo podmínku…

redakce AUTO.CZ
Diskuze (13)
21. 10. 2014 09:42
Re: Pořád lepší
Nebo třeba trápárna "VW komfort line" ;-)
21. 10. 2014 09:06
Re: reklama
Děkuji za potvrzení mého prvního příspěvku. Já si jen tipnul, že se vyjadřujete k něčemu o čem nemáte páru a vy jste to potvrdil. :yes:

P.S. Někdy méně znamená více.

Jinak speciálně pro Vás pane Mička
[odkaz]

Je to tam vysvětlené, vč. podstaty trestného činu, kterého se dopustili. Neznalost zákona neomlouvá a trest který dostali je pouze výchovný. Vaše poznámka byla tedy ať si to řekneme na rovinu:mimomisu
20. 10. 2014 20:38
Re: reklama
To je tak, když se někdo vyjadřuje k něčemu, o čem nic neví. Tu podmínku herci dostali za přisvojení role úřední osoby, ne za to, že ten pán dostal infarkt.
20. 10. 2014 20:31
Pořád lepší
Než český reklamy na Hyundai. Ty už do hrobu určitě někoho přivedly
20. 10. 2014 20:22
Re: Mňa zaujala hlavne cena umyvárky
I v americe se lide umi bavit a nesmis verit vsemu, co se o americkem soudnictvi pise.