Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Corvette 2008: silnější a rychlejší

20 komentářů

davy
Ted tomu zcela nerozumim, ted se tedy vyrabi Vette s 2 motory soucasne? S motorem LS7 mela zrychleni jiz soucasna generace 3,7s preci. A brzdy 355mms? Na mem seriovem aute (lehce upravenem😃 mam 363mm😄 Uz aby vypustili Bleu Devil, to bude narez. Akorat neverim tomu, ze na to daji beznou zaruku,kdyz ani LS7 nevydrzi lehce zvednuty vykon (580HP, kw neumim...)
Hlavně na nákupy :yes: >😁
Co dodat, rubbish :-!
Celkem by mě zajímalo jak dlouho budou Amíci zvyšovat objem motorů. Jen aby za další dvě generace neměla nová Corvette zdvihový objem 10,5 L. Mimochodem nepřipadá vám ten interiér celý z plastu? Nebo je to taková blyštivá kůže? 😄
tohle ,ale neni auto pro deti
V článku se píše😒br /> "...disponuje mamutím motorem LS7 o obsahu sedm litrů..."
Jak může někdo napsat "obsah motoru"!?!?! V Litrech?!?!

:no: :no: :no:
Pekelná Micinka
Docela by mě zajímala kvalita provedení interiéru. Nad mřížkou vpravo vedle volantu je oranž kůže nějaká vyboulená či co. Schválně se někde koukněte na větší fotky.
Pekelná Micinka
...oprava - vlevo vedel volantu.
přestože bušim hlavně pro jinou značku, musim říct krása 😄 , četl jsem několik testů a nikde nebyl problém s kvalitou zpracování, naopak se divili, že přesto, že je to amík, tak je vše OK 😄
Pekelná Micinka
Jasně. Já jen předesílal na základě fotky, žádný test nebo recenzi jsem nečetl, tak to snad bude ok. Ovšem divím se, že si to neohlídají, když to jde do celého světa.
Pekelná Micinka
Pro jistotu, usoudil jsem tak z této fotky [odkaz] Nezdá se mi to jen jako světelný efekt.
masO
Taky nemyslim ze je to svetelny efekt ale myslim ze to tam patri, vsimni si ze ten pruh jde uz od vydechu. ale zase sakra proc to neni i na druhy strane ? 😄 no tak ti nevim no..jakobych nic nenapsal 😄
presne tak.. ta vybulenina je ziadana sucast dizajnu
Je to stín od kapličky...
Tak tohle auto chci ! Nemá to chybu a pokud je to ročník 06 nebo 05 i cena je většinou dost dobrá
GM je vážně na dně. Středový vývody ventilace v interiéru alá Thalie jsou fakt hustý... 😢 :no:
... do čtyř sekund tě nebude interiér vůbec zajímat! Scházíé ti snad kostkované potahy z VW Golf ?!? 8-s
Takove suprove parametry vozu jsem jeste nevidel.Musi to byt unikatni kocicka jak vzhled a technicke parametry jsou suprove 😄
Zabit bych se v tom rozhodne nechtel 😄
da_b0mb
ja jo...lepsi nez cekat na to az zacnes byt senilni a budes mit problemy s udrzenim moci >😁