Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Krize pominula, Mitsubishi Motors je znovu v zisku

12 komentářů

MichalH
šikmooký. Kdysi ty vaše auta, to byl pojem. Dnes z toho zbylo jenom Evo a to je jaksi dost málo... :yes:
Tomiss
:yes: Přesně...pamatuji na až agresívní vzhled Galantu...Mají,ale dobře našlápnuto,design nové Lanceru je opravdu povedený
jj první co si představim když se řekne mitsubishi je galant... ten je výbornej i po letech :yes:
da_b0mb
Je mi te lito.Asi nevis co mluvis...Co Honda? Co Lexus? Subaru to ted trosku prepisklo po strance designu,ale porad je a bude pojmem. Btw Mitsu :yes:
da_b0mb
A pokud jako o sikmookejch mluvis o Mitsu, tak mas asi pravdu...v poslednich letech jejich design byl dost nudnej...Ale o novym Lanceru se to rict neda :yes:
MichalH
mám na mysli v tomto případě jenom Mitsu 😉
Pokud mluvíš o Mitsu. a koukám, že jsi se zaměřil na Evo.. no, takhle, podívej se na šampionát produkčních aut rally a asi ti bude jasný, kde Mitsu. je! Vzhledem k tomu, že PVéčka je skupina nejpodobnější seriovým autům, tak tvůj příspěvek je dost zcestný... zamysli se.. hmm
davy
S novym EVO X verim, ze ty zisky pujdou nahoru, i ve svem okoli slysim na X jen samou chvalu co do designu. Uvidime, jak technika, ale myslim, ze se nepohorsi.
Mel jsem galanta jako jednoletku od 96 do 02 a byl to drzak, za 160 tkm jedou vyfuk a chladic a brzdy az ve 180 tkm, nekecam, spokojenost.
su to velmi kvalitne auta mozem potvrdit mal som carismu GDI
Jsem rád za informace, ale byl bych rád za kompletní, třeba přepočty do nějaké známé měny - kačky, dolce, ojra, ne v penězích s obrázkem tuňáka, kdy neznám kurz z hlavy :😉
www.google.com, měnové kurzy... klik na první odkaz.
to je opravdu takový problém? ;-\